28.6.2006 6:31:32
Ahoj Devcata,
tak jsem se taky dva dny neozvala,ale myslim,ze to vsechny znate,kdyz je v praci blbinec,tak nemate cas vubec na nic a ani na jidlo,ale je to problem,protoze pak prijdete domu a sezrali by jste i vola :) Navic jdu dneska naposledy na predplatne cvicit a jsem zvedava jestli se o prazdninach prinutim aspon jednou tydne,ale doufam,ze jo.Protoze bych stratila to co jsem pul roku budovala.Na kondycce je opravdu poznat,ze od ledna chodim poctive 2x tydne cvicit :) No uvidime,dokonce planujou na podzim zase cvicici vikend a ten jarni byl pry uzasny,jen nevim jestli sezenu nekoho k sobe.Nechteli by jste treba pak nekdo z vas???Ted zase zpatky do prace a snad uz bude lepe :) Joooo a Mam dotaz na Barcu,nevim jestli jsem to prehlidla nebo jsi to nenapsala,ale zajimalo by me kolik meris.Nejak jsme si tady tyhle miry rekly,at vime z jak moc velkym problemem zapasime :) Tak pa pa a vsem krasny slunny den :) Andy |
jana |
• |
27.6.2006 17:03:23
ahoj děvčata.Tak to ti teda Hani opravdu nezávidím.Mě by v tom horku asi kleplo kdybych měla něco dělat natož malovat.Ale máte to alespoň teď pěkné né?No a taky si se zaměstnala něčím jiným než jídlem to je jediné pozitivní to já měla víkend plný žranice.Tak teď nemám odvahu se ani vážit.Od včerejška se ale držím a jím velmi střídmě.Za chvíli jdu na plavání tak hodinku budu sportovat.Dnes to musí stačit nic jiného se v tom horku nedá dělat.Zdravím všechny.Jana
|
Hana |
• |
26.6.2006 12:17:20
Ahojky,
no já měla víkend.....v sobotu odpoledne jsme se rozholi, že budem malovat. V bytě 30°, no dovedete si to představit jak se nám malovalo. No malovali jsme jen ve spodním prádle, jinak to nešlo, a můžu vám říct, že jsme s přítelem každý vypotili minimálně 3 kila vody. Teklo z nás takovým způsobem, že jsem myslela, že to je můj poslední víkend. Tep asi 250/minuta a totální přehřátí. A v neděli jsme pokračovali....dneska sedím v práci, nemůžu se ani pohnout a bolí mě každý milimetr na těle.....každopádně mám poučení, UŽ NIKDY NEBUDU MALOVAT V TAKOVÝM HORKU!!!!!! A vzhledem k tomu, že jsme museli zakrýt celý byt, tak jsem neměla ani kde vařit a v podstatě jsme byli hladem, jen jsme pili, ale hlavně jsme ani na jídlo neměli chuť...a tak jsem si včera večer až to bylo za námi dala pořádnýho ledňáčka!! Doufám, že vy jste víkend ztrávili mnohem lépe a odpočinkově...:))))) |
26.6.2006 10:09:50
Já také zdravím,
tak jsem se s velkými obabami zvážila a mám také kilo dole-za za 76 na 75, což mě dost překvapilo, vzhledem k tomu, že mám menstruaci. Jinak jsem se ale o víkendu víceméně válela a v sobotu jsme slavili bráchův svátek, takže teď se zase budu muset držet:-( Jinak Hance moc gratuluju a všem držím palce dál. Zatím pa Bára |
Jana |
• |
23.6.2006 15:01:49
Ahoj děvčata já tedy fakt nestíhám.Ne že bych tak byla aktivní ve sportu to ani náhodouv horku jsem vše omezila kromě plavání.Hani je dobrá hubne pomalu ale jistě přesně tak jak se má.Já dnes na váhu nešla protože jsem včera dosala měsíčky a to nemá cenu se vážit.Jinak zítra slavíme s manželem narozeniny(máme stejně)tak už peču nějaké dobroty a bude se grilovat a já nevím co všechno ale vím že budu jíst více než obvykle.Tak mi držte palce ať to nepřeženu.Hezký víkend.Jana
|
23.6.2006 10:47:52
Gratuju,
musim priznat,ze nam jdes opravdovym prikladem.Jen tak dale.Ja jsem teda na stejne vaze jako pred 14 dny coz je 84Kg i za to jsem rada :) Preji krasny vikend a drzte se :) Andy |
Hana |
• |
23.6.2006 10:44:38
Zdravím všechny,
tak tu máme zase pátek...nezdá se vám, že to strašně ubíhá? Jakoby se můj život teď odvíjel od pátku k pátku a byl to jen den!!! Ty dny mezi tím mě nějak unikají. S tím cvičením to teď je teda bída, v tom horku se mě nic nechce. Tento týden mám kilečko dole. Takže celkem už to je víc jak 6 kg. Ale na mě to až tak moc vidět není, mám toho ještě hodně co shazovat a práce s tím minimálně na celý rok. Doufám, že se vám všem daří a držím palečky. Pa a hezký víkend :))) |
22.6.2006 23:28:35
Ahoj Andy, blahopřeji ke shozené váze - to je skvělý! Jinak Tě obdivuju, že dokážeš tak často vyrazit za pohybem-já bych hrozně ráda, ale kolikrát se vrátím domů třeba v devět hodin...Dnes jsem ale byla lézt na umělé stěně a hódně jsem se zapotila...ale byl to potom super pocit. Byla jsem tam po dlouhé době poprvé.Také si myslím, že nejdůležitější je, že máš přítele, který je v pohodě - potom se na nějakého lékárníka můžeš klidně vykašlat...to můj přítel občas nějakou poznámku utrousí.Ale když jsem se nedávno opravdu sesypala poté, co jsem se viděla na fotkách (to je mimochodem hrozná zkušenost, horší je to snad už jen na videu:-) tak mě podpořil a ukázalo se, že své poznámky asi nemyslí tak vážně.
Jinak si ještě myslím, že v některých šatech snad vypadá těhotný každý:-) Všechny zdravím a držím nám všem palce do dalšího boje. Bára |
Hana |
• |
22.6.2006 13:31:04
Ahoj Andi,
vůbec se tím netrap...mě se celkem běžně stává, že mě pouští sednout v tramvaji ( taky si myslí, že jsem těhotná). Když se mě to stalo poprvé, tak jsem byla v šoku a bylo mě celkem na nic, nenáviděla jsem v tu chvíli celý svět. Ale dneska to beru s úsměvem a celkem ráda se posadím. A když jedu s kámoškou tak si vždycky začnem vykládat..." Tak jak dneska u doktora?, dobrý?"..." Ale celkem jo, byla jsem na ultrazvuku, ale to víš, ráno mě nebývá nic moc a v tom horku mě otíkají nohy".... Prostě vždycky sehrajem takovou scénku a celkem se bavíme!! Musíš to brát s rezervou, vlastně je to výhoda...Až pojedeš v nacpané MHD a budeš si chtít sednout tak...stačí začít tenhle rozhovor! Hlavní je, že máš přítele, který tě má rád takovou jaká jsi a ostatní ti můžou vlézt na záda. :)))) |
22.6.2006 8:21:31
Ahoj devcata,
moc moc vam vsem dekuji za podporu a musim rict,ze uz jsem si ji cetla vcera,ale nemohla sem odpovedet.A taky to,ze mam zpatky svoji vahu k vuli ktere jsem tady v pondeli brecela.Je fakt,ze v pondeli jsem byla na Pillatesce v utery u vody a vcera znova na Pillatesce.Takze prece jen to cviceni asi bude mit nejaky vliv.I kdyz vcera se mi v lekarne stal trapas.Koupila jsem si v pondeli pro radost saticky (strizene pod prsa a ucheceni za krk) byla jsem v nich vcera v praci a pak v lekarne a ptala jsem se na Lipoxal (je ted v akci "jeden mesic zdarma") tak jsem chtela neco vysvetlit a pan mi rika "ale vy jej stejne nemuzete brat" tak jsem se na nej nechapave koukala a on dodal "to nemuzou brat tehotne" a me nabyte svedomi slo v tu chvili do haje,ale pritel me podporil,ze si to tak nemam brat,ale musim vam rict,ze jsem v tu chvili nevedela co mam delat nebo rikat a to jeste k tomu je ma oblibena lekarna a oblibeny pan lekarnik.Je fakt,ze kdyz jsem na nej vykulila oci a on pochopil,ze se svihl,tak se mi omlouval,ale v tu chvili uz nebylo trapne jen mi,ale obema a ja zase mela o cem premyslet.Ted uz si z toho nic nedelam,ale byla jsem z toho pul dne fakt spatna.Jeste jednou dekuji za podporu a ani nevite,jak jsem rada,ze se tady vsechny schazime a tim taky mezi nas vitam srdecne Barcu.Pekny den Andy |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.