| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 170] Příspěvky 171180 z 375 [Dalších 195 >>]
Hana
  • 
30.5.2006 13:18:25
Ahoj děvčata,
to máte pravdu!!! Myslím, že se moc nepodporujeme, protože žádná vlastně nemáme nějaké pořádné výsledky. Manželka od kolegy dala za měsíc dolu 10kg, je teda fakt, že to vzala zhurta a moc toho nesní! Takže máme dvě možnosti, přestat jíst a rychle zhubnout, nebo si udělat systém, a začít hubnout sice po delší době a po troškách, ale zato bez JOJO efektu. Nevím jak vy, ale já se přikláním k té druhé variantě. Je fakt hezký vidět někoho za měsíc s 10 kg dole, ale na druhou stranu ten stres, že zas přiberu?! Díky, to fakt ne!! Já jsem prakticky odbourala večeře, jím večer jen ovoce nebo zeleninu nebo jogurt. A myslím,že to výsledek má slušnej..
Můj druhý kolega v práci shodil 18 kg, ale víte jak? Přestal jíst...spinning a šlo to....jenže když ho vidím, jak na nás kouká když my obědváme a div, že tady nebrečí hlady, tak si říkám, že to nemám zapotřebí! Jeden měsíc začal trochu jíst a hned 3 kg nahoře...docílil akorát toho, že je sice hubený, ale jen v případě, že se trápí hlady a jakmile se byˇt jen trochu nají, tělo si to uloží do zásoby a přibere....a věřím, že to nechcete ani vy!!
Takže nezoufejme, a pojď me s tím něco udělat!
Hana
  • 
30.5.2006 13:18:24
Ahoj děvčata,
to máte pravdu!!! Myslím, že se moc nepodporujeme, protože žádná vlastně nemáme nějaké pořádné výsledky. Manželka od kolegy dala za měsíc dolu 10kg, je teda fakt, že to vzala zhurta a moc toho nesní! Takže máme dvě možnosti, přestat jíst a rychle zhubnout, nebo si udělat systém, a začít hubnout sice po delší době a po troškách, ale zato bez JOJO efektu. Nevím jak vy, ale já se přikláním k té druhé variantě. Je fakt hezký vidět někoho za měsíc s 10 kg dole, ale na druhou stranu ten stres, že zas přiberu?! Díky, to fakt ne!! Já jsem prakticky odbourala večeře, jím večer jen ovoce nebo zeleninu nebo jogurt. A myslím,že to výsledek má slušnej..
Můj druhý kolega v práci shodil 18 kg, ale víte jak? Přestal jíst...spinning a šlo to....jenže když ho vidím, jak na nás kouká když my obědváme a div, že tady nebrečí hlady, tak si říkám, že to nemám zapotřebí! Jeden měsíc začal trochu jíst a hned 3 kg nahoře...docílil akorát toho, že je sice hubený, ale jen v případě, že se trápí hlady a jakmile se byˇt jen trochu nají, tělo si to uloží do zásoby a přibere....a věřím, že to nechcete ani vy!!
Takže nezoufejme, a pojď me s tím něco udělat!
Jana
  • 
30.5.2006 11:11:47
Ahoj holky.No to je pravda že tady chodíme dlouho a žádné pořádné výsledky nejsou znát i když se podporujem jak můžem,Já jsem opět nezhubla ani deko stále jsem na těch svých 78 kilech ach jo.Jana
30.5.2006 7:58:42
Ahoj devcata,
tak jsem si tak rikala,ze vlastne tady uz skoro chodime dva mesice,uvedomujete si to???A nejak na me spadl splin,ze sice jsme neco malo,kazda zhubla,ale zadna slava.Co s tim budeme delat???Andy
Hana
  • 
29.5.2006 13:26:04
Ahoj Andi,
nezoufej....já jsem celej víkend zvládala dobře, dokonce jsem dala půl kila dolu, ale včera mě má drahá polovička přemluvila jít do KFC a tak jsem si dala TWISTER, a i když jsem ho nesnědla celej tak mám bezmála kilo nahoře, ale nad tím nepřemýšlím, věřím, že to dám během týdne do pořádku...a ty taky!!!
Zatím pa, Hana
29.5.2006 12:38:21
Ahoj holky,
tak jak jste to zvladly??? Ja teda vubec a dokonce mi sla vaha nahoru,ale snad to pujde do patku dolu.Asi se budu muset vice snazit.I kdyz narozeniny plus sraz po 11letech,je hodne tezky kalibr na udrzeni vahy,nebo dokonce jeji snizeni :( Doufam,ze vy jste na tom byli a jste mnohem lepe.Preji krasny pondelni den a zitra zase na napsanou :) Andy
Hana
  • 
26.5.2006 12:31:51
Ahojky,
tento týden jsem spokojená..1,4 kg dole od minulého pátku. Moje počáteční váha byla 96kg, minulý pátek 95 kg, a dnes ráno 93,6 kg.
Takže když to takhle půjde dál, tak se vůbec nebudu zlobit, no snad to půjde...dnes mám očistný den, jen voda a ovoce.
Tak pěkný víkend a pevné nervy.
PS: Andi ty narozky teda nezávidím, ale věřím, že to zvládneš v pohodě. Než půjdeš na oslavu tak něco sněz nejlépe zeleninu a uvidíš, že se budeš cítit nacpaná a na oslavě pak už jen tak něco zobneš...
26.5.2006 6:19:13
Ahoj devcata,
tak tady mame zase dalsi tyden za sebou a ja uz tri tydyny vazim stejne a od zacatku je to porad jen toho pul kila dole.Doufam,ze jste na tom mnohem,ale mnohem lepe.Takze tak jak jsme si rikali.Pocatecni vaha 85Kg a posledni 3 tydny vazim 84,5Kg.Jak jste na tom vy???
Navic se desim vikendu,oslavujeme troje narozeniny a k tomu vsemu jdu jeste na sraz ze zakladky.Tak jsem zvedava :( Ale vam preji krasny a pohodovy vikend.Andy
Jana
  • 
25.5.2006 15:46:06
Ahoj děvčata.Tak včera jsem jedla naposledy v 15 hodin.Večer jsem si sice dala při bowlingu dvě piva ale to jsem zase vysportovala.Dokonce jsem byla na tanečku a to je také dobrý pohyb.Dnej jsem již dostala měsíčky tak nevím jestli se má cenu vážit.To já se při tom nikdy nevážím říkají že tím zadržování vody máme tak 2 až 3 kila nahoře ale já tam ráno přesto vlezu ať mám přehled.Zdraví Jana
25.5.2006 13:25:51
Ahoj devcata,
musim priznat,ze teda tento tyden porusuju skoro vse :( Ale je to taky tim (vymluva) ze mam menstruaci. Jeste ze aspon oprvadu dorazim v pondeli a ve stredu do te telocvicny :) Jinak s tim pitim mate pravdu a ja oprvadu minimalne 2 litry denne vypiju taky a to od doby,kdy jsem drzela prvni dietu a rada pro Hancu. Hani,kdyz prejdes ten pocatecni odpor,telo si na to tak zvykne,ze uz se pak nutit nebudes muset.Uvidis.U me to teda tak fungovalo.Pitny rezim dodrzuju uz snad takove 3-4 roky.Nejhorsi je nez proste telo vybicujes,ze si ma o to piti rict,ale pak to pujde.Jen stridej,to co pijes.Ruzne caje s nejakou vodou,protoze kdyz vypijes 2-3 litry denne stejneho napoje za par dni se na to nebudes moct ani podivat.Ale jinak to urcite zvaldnes.Musim poznamenat,ze jste vsechny bajecne a ze se zacinam stydet,ze to tak flakam,ale to je prave to,proc tady chodime,aby jsme se vybicovali a sli do toho s plnym nasazenim.Takze hubnuti zdar a zitra se tady zase sejdeme na ty vysledky.Krasny den Andy
[<<Předchozích 170] Příspěvky 171180 z 375 [Dalších 195 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.