| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 375 [Dalších 175 >>]
Hana
  • 
22.5.2006 9:19:45
Ahoj Andy,
tak to znám....po slivovici je výborně!!! Taky jsem jednou takhle koštovala, až jsem ráno nebyla schopná vstát. No myslím, že dopoledne nebudeš mít na jídlo pomyšlení, ale obávám se, že večer tě to chytne, u mě to tak aspoň funguje! Tak dej pak vědět.
No víkend byl celkem v pohodě, myslím, že je zas něco málo dole, aspoň se tak cítím!
TAk ať tenhle týden zas zvládnem!
22.5.2006 6:41:31
Ahoj devcata,
tak jak probehl vikend?Ja si myslim,ze to u me celkem slo az na to,ze jsme vcera sli kostovat slivovici a nakonec jsem kostovala pouze ja se znamym u ktereho jsme byly,protoze jsme meli zustat na noc a tim padem by byl kost na mem nastavajicim,jenze ouhle,museli jsme domu a ja zachranovala cest rodiny a dneska mi teda neni vubec,ale vubec dobre,takze jsi nejsem jista jestli budu drzet nechtenou hladovku a nebo obracene jestli na me neprijde zravka.Uvidime,snad ten dnesni den nejak preziju.Doufam,ze vy jste fit a citite se vyborne.Krasny start do noveho hubnouciho tydne vam preje :) Andy :)
p
  • 
21.5.2006 20:25:19
p
Hana
  • 
19.5.2006 13:01:30
Ahoj,
nevím odkud ti nejde stáhnout? zkus http://www.obezita.org/?page=jednohubka, nebo zkus http://gi.wz.cz/jedno.zip
snad se ti to aspoň z jednoho podaří, já jsem si ji stáhla z té druhé adresy.
Jana
  • 
19.5.2006 10:34:11
Ahoj holky jste opravdu skvělé.I já se snažila a mám kilo dole.Sice jen ten blbý víkend ale tentokrát to chci vydržet jana
Hana
  • 
19.5.2006 9:30:50
Ahoj děvčata,
já mám 0,8 kg dole za tento týden. takže to kilo a půl co jsem měla nahoře už je zas dole. Doufám, že to takhle půjde dál. Večeřím už jen šopák nebo šopák s rýží nebo rybou. A hlad nemám. Cítím se nacpaná, to proto, že celý den v podstatě jím....spíš už jsem ve fázi, že se do jídla musím nutit protože nemám vůbec hlad, ale teď nesmím přestat jíst, to by bylo to nejhorší co může být...asi už se mě trošku rozběhal metabolismus a konečně začal spalovat, ale vidíte jak dlouho to trvalo..několik týdnů než si tělo zvyklo! Takže když to zabralo na mě, tak věřím, že se vám to povede taky. každopádně držím pěsti!!! Jo a na váhu stoupám opravdu jen v pátek ráno, pač přes týden to vážně lítá ( z té zeleniny má člověk dost vody, takže váha sice třeba ukazuje víc, ale oblečení říká něco jiného, kalhoty už mě padají).
19.5.2006 8:28:53
Ahoj hoky,
tak ja jsem stale na stejne vaze jako minuly tyden,coz znamena 84,5 a je to porad o pul kila mne nez jsme zacali.Neni to zadna slava,ale pokud to udrzime a pristi rok nebude ani gram na hore,myslim,ze si budeme moct pogratulovat.
I kdyz me to mrzi,protoze se opravdu vazim kazdy den a v utery jsem mela o kilo mene nez vcera vecer.Takze pokud chceme vse jde.Takze preji vsem pevnou vuli a jen at vytrvame :) Andy
  • 
18.5.2006 15:25:10
Zkoušela jsem si ho otevřít, ale bohužel nejde. Čím to? To už neexistuje nebo kde ho můžu ještě najít. Děkuju
Jana
  • 
18.5.2006 14:23:12
Ahoj děvčata.Hlavně že všichni známe teorii ale skutek utek.Opravdu pět jídel denně je nejlépe nastartovaná dieta.Já se zase nemohu cpát syrovou zeleninou(stršně mě nadýmá) a převařená už ztrácí vitamíny.Dnes jsem to myslím zvládla dobře a zítra napíši jak jsem na tom váhově.Doufám že už to klesá jinak už bych se musela stydět.Vždyť tady jsme na těchto stánkách už dost dlouho ne?A zatím stále žadné pořádné výsledky.Doufám že se neurazíte a dáte mi za pravdu.Jdu plavat.Zítra ahoj Jana
Hana
  • 
18.5.2006 12:45:29
Ahoj Andi,
neklesej na mysli, i já mám občas "žravou" ale bez toho to prostě asi nejde. Nejde přece o to si do konce života zakazovat určitá jídla. A uvídíš, že i když si občas něco takovýho dáš, že tělo to pak už přijme normálně a zpracuje to. ale je fakt, že to chce trošku rozběhat ten metabolismus, a fakt jíst co nejvíckrát denně to jde. Zezačátku si sice člověk připadá, že se pořád cpe, ale za chvíli pak vidi, že i přesto kila mizí! Takže si najdi asponň 5x denně těch pár minutek a něco so sebe hoď, hlavně zeleninu, ta je výborná a jak zasytí!!!!
A věřím, že to půjde dolů...a když to bude nějaký pátek trvat než se ty kila začnou hybat, tak to je úplně normální a neklesej na mysli.
[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 375 [Dalších 175 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.