| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kila dolů

Příspěvky 110 z 375 [Dalších 365 >>]
Helous07
14.9.2018 18:41:49
Mrkni se na www.jidelniplan.cz je tam spousta receptů, včetně spočítaných nutričních hodnot - sacharidy, tuky, bílkoviny, energetická hodnota na 100g a porci. Můžeš si to vyfiltrovat podle typu jídla, které potřebuješ:) Já si vždycky najdu jídlo, složím si to v kalorických tabulkách do jídelníčku a mám přehled:)~w~
Karin, 6.měsíc
12.8.2013 15:34:45
Ahoj všichni. No podle mě je nejdůležitější, jak se cítíte. Protože když se cítíte dobře, tak i vypadáte dobře. Pokud to stojí za prd, jděte do toho a něco s tím udělejte. Možností je v dnešní době tolik..ale nejzásadnější je pohyb a správná tepová frekvence. Já díky tomu už zhubla 10 kg. Kupte si sportester a choďte a choďte (nebo běhejte a běhejte). Teď jsem četla o Kate Moss, no taky už nemá tělo jako dřív a ani jí by pohyb neuškodil ~z~: http://www.extra.cz/tohle-ze-je-jedno-z-nejlepe-placenych-tel-sveta-kate-moss-uz-bohuzel-vypada-lepe-oblecena
Jana
  • 
22.4.2013 12:40:40
Spalovace tuků jsou vyborne,ale je treba se k nim i hybat. Já brala poctivě kazdy den od corectie c.l.a. trio active a hubnutí šlo samo. ted mám doma to velké balení, vyjde levněji a funguje.
  • 
3.4.2012 0:25:56
Zdravím všechny maminky a ostatní návštěvníky těchto stránek. Byla bych Vám moc vděčná, kdyby jste mi vyplnily krátký dotazník, který je podkladem mé bakalářské práce. Týká se produktů zdravé výživy. Zabere opravdu jen minutku a najdete ho na tomto odkazu /http://produkty-zdrave-vyzivy.vyplnto.cz/. Předem moc děkuji A.Beránková
4.7.2010 11:46:57
Manžel si mě nejprve dobíral v těhotenství a později po že jsem jeho Mishelinek.smál jsem se tomu,ale itak jsem se občas přistihla,jak přemýšlim jak zhubnout.bohužel to bylo taky v tom,že celý den uždibuji a sport je pro mě velká neznámá.Před dvěma měsíci jsem si díky kámošce obědnala Emulips a hele vbýsledky začínají být znát.Měla jsem 79 nyní mám 71 a chci pokračovat a co je hlavní zlepšilo to kvalitu mlíčka pro malou,což je super.tak co maminky..Nechcete se ke mě přidat?s firmou okg JSEM ZAČALA SPOLUPRACOVAT,takže vám ráda kapičky(50ml,115ml) objednám.Máte na výběr různé příchutě.přírodní,Skořice,Anýz(doporučuji je pro mimi skvělý proti prdíkům)nebo česnek.Už se těším na svou vysněnou figuru...~:-D~x~~6~~3~
  • 
12.4.2010 22:48:50
Dobrý den .Zde odpovídám na Váš dotaz hubnutí.

Jsme česká firma která se zabývá přírodními produkty .Zde jsou mé stránky k nahlédnutí

http://okg-zdravi.webnode.cz .Jinak na hubnutí se berou tyto produkty „ Emulips,Ok alfa

po dobu 2 měsíců 2x denně lžička = na odbourání tuků a cholesterolu v těle .Po 2 měsících

začíná kůra Emulips Slim =kapsle + drink používá se 3x denně před jidlem.Drink je možno

použít i jako koření do salátů omáček na chleba atd ::k tomu se ještě doporučuje Emulips

Emulips emulguje tuky z potravy a Slim odbourává podkožní usazený tuk .Pokud Vás bude

ještě něco zajímat ráda odpovím .Příjemný zbytek dne Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu (03-000334)

28.6.2009 15:11:16
Ahoj hubnulky,po porodu dvojčatek mi zbyl hrozny pupek. Tak jsem se rozhodla, že s tím něco udělám. Zabrousila jsem na www.pruvodcehubnutim.cz a našla dobré rady. Ještě kojím, mín jím,hodně ovoce a zeleniny,tuky střídmě. Taky užívám Bioaktivní C.L.A. Boosster,koupila jsem ho v lékárně, je to výtažek ze zeleného čaje, protože cvičím pomáhá to k přeměně tukové tkáně na svalovou tkán mnohem rychleji. Je to super, jsem štastna. Drzím všem taky palce Mimana
  • 
3.6.2009 21:26:15
Ahoj všichni.Vidím,že jste některé na tom tak jak já před 3 měsíci,kdy jsem hledala na netu nějakou zajímavou a hlavně účinou dietu,která by mi pohla shodit ty kila co mě tížily po porodu 3 dětí.Našla jsem si odkaz na hubnutí zdravě a hned mi vyjelo několik nabídek.Oslovila mě však jenom jedna,kterou jsem začala používat.Dnes mám o 7kg méně ,cítím se skvěle a hodně mi to pomohlo i u mé 1rok a 10měsíců staré dceři,která se od narození trápila exémem.Nyní je bez lékú a mastiček.Začali to používat i lidé v mém okolí,kteří měli nějký ten zdravotní problém nebo chtěli zredukovat váhu a doposud nemám žádné negativní zprávy,že by to někomu nefungovalo.Jedná se o přírodní věci a nemusíte se u toho mořit hladem nebo dřít tolik sportem.Pokud by jste měli zájem tak mě kontaktujte na emailu LHodonska@seznam.cz a já Vám o tom povím víc.
1.6.2009 15:01:20
Ahojky,
chtěla bych se s vámi podělit o svoje zkušenosti s hubnutím. V těhotenství jsem přibrala 17 kg a po porodu jsem shodila jenom 5, takže pořád jsem měla docela navrch a do ničeho jsem se nevešla.
Navíc jsem začala mít málo mléka, tak jsem hledala a hledala na netu, co s tím a našla jsem super přípravek, který mi podpořil tvorbu mléka (prcek je už spokojený) a také už jsem zhubla 6 cm přes pas a to ho beru cca měsíc.
Objednala jsem ho také mojí mamince a ta mi říkala, že kalhoty, do kterých se dříve soukala, tak teď jí padají a taky si musela stáhnout podprsenku o dílek. No a taky to bere cca měsíc, jako já. Můžu vřele doporučit a pokud byste měly zájem to vyzkoušet, tak se na mne klidně obraťte.
Navíc je to čistě bylinný produkt od české firmy a pomáhá pročišťovat organismus, snižovat cholesterol a tlak, a další výrobky od této firmy pomáhají na játra, ledviny, vylučovací systém, cukrovku, alergie, atopické ekzémy a spousty dalších.
To s těmy ekzémy mám vyzkoušené na sobě. Pomalu, ale jistě mi mizí a to je mám od dětství.
Tak zatím ahojky a pokud vás tohle moje vyprávění zaujalo, tak se mi ozvěte.
JAN
  • 
3.3.2009 2:01:55
http://obezita.org/?page=jednohubka
 Příspěvky 110 z 375 [Dalších 365 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.