farky |
7.1.2007 21:00:36
ahojky,ja pred tehotenstvim jsem vykourila priblizne krabicku denne a ver tomu,ze se da odvyknout.proste jsem prestala.ovsem mela by jsi to zarazit dokud jsi na trech cigaretach denne jelikoz jak sama jsi uz psala,tak jsi zacala na popotahovani a ted uz jsou to tri denne.ostatne uz jenom predstava,ze posilas davku nikotinu tomu diteti by te mela motivovat.
a k tomu brisku,nic si z toho nedelej ze je male,proste u kazde z nas to zacne rust jindy.nejdulezitejsi jsou pohyby,az je ucitis.a to ze se bude mimco hybat v miniaturnim brisku a nebo v balonu,to mas uplne jedno. a ver tomu,ze my co jsme meli pred sebou balon,bychom urcite menily za nejake mensi brisko,uz jenom kvuli problemum zad,ze si nezavazes tkanicky u bot,... |
7.1.2007 15:00:12
já osobně s cigaretami bojuji jak jen se dá. V prvních dvou měsících těhotenství jsem nemohla kouř z cigarety díky častým nevolnostem ani cítit. Ale nyní nevolnosti ustoupily a já si sem tam začala od partnera potahovat z cigarety, až jsem si sama zapálila celou a opět kouřím. Stydím se za to, ale neodolala jsem. Znám spousty žen, které kouřily během těhotenství a dokonce sám lékař jim to doporučil, protože pro tělo i plod je to prý velký zásah, když mu odeberete něco na co je navyklé. Nevím, jestli je to pravda, spíš mi to přijde jako útěcha pro výčitky z kouření... Jak nejlépe odvyknout? Stačí to jen omezit? Jsem na třech cigaretách denně a to před otěhotněním jsem jich vykouřila krabičk a půl. Díky za radu. Verulinka
|
Delphina a Péťa 12/06 |
1.4.2006 18:44:21
Na vsem je proste videt, ze na zenskych je toho vzdycky vic, nez na muzskych. Jeste, ze jsou ty chlapi na nas hodny a snazi se nam pomahat. Jenze na ty nejtezsi veci je zenska stejne vzdycky sama. :-)
|
pipi |
• |
28.1.2006 18:30:50
jo jo
|
pipi |
• |
28.1.2006 18:30:44
jo jo
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.