| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Novorozenec bez plínek

[<<Předchozích 140] Příspěvky 141146 z 146 
16.12.2002 11:16:44
Po precteni clanku jsem si rekla co tak toho drobecka jeste asi ceka? Zivot uz tak neni moc jednoduchy, jeste to blaznivi rodice zkomplikuji jak muzou.
16.12.2002 11:11:07
Ale proc?????????

Jestli delate takovy cirkus kolem kakani a curani, co bude pak kolem jidla, spani, vychovy, piti, kamaradu, hracek........?
Jak to tak vidim, pujdete za necim alternativnim. Nekteri rodice si proste nedaji pokoj.
16.12.2002 9:02:35
No, já se zdržím nějakého obsáhlejšího komentáře. Jen bych chtělka podotknout, že znám i horší věci, které můžou člověka potkat, než je pokakaný zadeček malého miminka. :o)) A taky uznávám jiné způsoby ochrany životního prostředí, než šetřit na plenkách. Jestli ti to takhle vyhovuje a funguje, tak přiznávám, že zírám /ale nezávidím/, nicméně si myslím, že tento model nelze uplatnit všeobecně. Myslím, že všechno má svůj čas. A že bych byla pyšná na to, jak držím několika týdenní miminko zkroucené nad nočníkem, tak to se s ním radši pomazlím a poplácám ho po prdýlce vycpané plínkami. :o))
Jenom jsem z toho článku nějak nepochopila, PROČ to zrovna tahle vlastně děláš? Protože nesnášíš pokakané plenky? Nebo jsi opravdu tak zarputilá ochranářka životního prostředí? Nebo to pro vývoj svého dítěte považuješ za nutné? Jak říkám - tvoje věc, já osobně bych si ale malé miminko užila se vším, co k tomu patří. A že jsem se něco navyvářela /v hrnci/ a "namáchala" /ve vaně/ plen.
Kateřina, dcera 11 týdnů
  • 
16.12.2002 8:28:20
Ahoj, tak o tom jsem jeste neslysela. Uz jsme sice s manzelem, ktery stravil pul roku v africke busi, premysleli, jak to tam zenske s plenkami delaji (miminka samozrejme nosi v satku) a rikali jsme si, ze to proste nejak poznaji a vida, ono to vazne funguje. Co v porodnici, tam jste byly take bez plenky? A jak je na tom Karolinka s bolenim briska? Katka
[<<Předchozích 140] Příspěvky 141146 z 146 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.