Dana |
• |
1.11.2004 19:27:18
Ja tvrdim, ze nemuzes! Tedy za predpokladu, ze k ovulaci opravdu doslo v den, ktery si myslis. Udava se, ze ma cenu mit styk jeste prvni den zvysenych teplot, kdyby nahodou vajicko jeste bylo zive, ale dva dny po ovulaci uz je poceti vyloucene. Pokud ale teploty, ktere jsi namerila, neurcuji den ovulace uplne jednoznacne, nic nezkazis, kdyz se budete tulit i prvnich par dni pote, kdy si myslis, ze k ovulaci doslo, do te doby nez jednoznacne nameris nekolik dni vyssich teplot.
|
Hanka |
• |
31.10.2004 8:30:16
Ahoj Lucko!Pořád nic!Tenhle měsíc to vypadalo hodně nadějně,ale...!Měřím si teplotu,koupila jsem si mikroskop,a ještě glukophan.Předtím jsem si koupila ovulační testy,ale to bylo dost drahé,protože mám spoustu starostí a to si má menst.dělá co chce,jinak jsem ji měla pravidelnou!V době kdy jsem měla mít ovulaci se můj partner připravoval na obhajobu na vysoké,tak neměl čas a tak jsem ho donutila asi jen jednou.Já jsem měla jiné starosti,tak se mě nakonec ovulace posunula a po zkouškách jsme na to hupsli!Měla jsem příznaky,že to snad dopadlo.Jediné co mě zaráží,že mě neklesla teplota!Pá Hanka
|
Nica |
• |
29.10.2004 23:37:21
OPRAVA: teplota klesla na 36,8C né 38C. díky za odpověď.
|
Nica |
• |
29.10.2004 18:20:04
dobrý den chci se zeptat, když je duležitá teplota naměřená po ránu, jak je možné že je BT vyšší, než po tom co vstanu a jdu třeba jen na záchod. Můj případ ráno měřím (po OVU) BT je 37C a během několika minut klesne na 38C, je to v pořádku? Moc děkuji za odpověď všechny zdravím
|
Lucka snažilka pro Hanku |
• |
29.10.2004 7:11:59
Ahoj Hani,
tak co, pořád nic? U nás teda pořád bez // čárek, bohužel! Začala jsem tenhle měsíc měřit teplotu, ale moc chytrá z toho nejsu, nevím jestli strefím správný den ovulace. Ty si teplotu měříš? Jestli máš nějaké zkušenosti tak budu ráda když se mnou o ně podělíš, měj se hezky a brzy s // čárkama. Čau Lucka |
monika |
• |
26.10.2004 14:10:34
Ahoj.
Ja som na tom podobne. Brala som HA 8 rokov. Teraz chceme mat babätko a menzes nemozem dostat iba po vyvolavacke. HA neberiem uz 3 mesiace. Kedze nemam pravidelne menzes, tak neviem ani kedy mam ovulaciu. Zacala som si merat baz. teplotu a stale je rovnaka. Par dni uz aj citim nejake palenie na vajecnikoch a trosku ma aj pobolieva podbrusko, tak neviem. Dufam, ze sa mi to skoro upravi a budeme mat to vytuzene dietatko. |
Hanka |
• |
26.10.2004 8:53:08
Můžeš!Ono taky trochu záleží na tom,kolik ti je let!Včera jsem četla článek o plodnosti.Nejplodnější jsou ženy 20-25 a to si myslím,že by si měla šanci.Psalo se tam,že ženy končí s menstruací v 45-60 letech,ale jejich plodnost končí již deset let před tím!!Mně je skoro 30 a podle teplot,které si měřím(vzrůst není nikdy jednoznačný)jsem vypozorovala,že jsme se nikdy netrefily do toho správného okamžiku!Je to třeba 1-2 dny,ale pak jsem taky nebyla těhotná!Bude to mé první těhotenství,proto mám taky vítr z toho článku,přece jenom jsem chtěla 2děti!Hodně štěstí při tvorbě!Hanka
|
Saša |
• |
25.10.2004 12:16:11
Mohu otěhotnět 2 den vyšších teplot?
|
Saša |
• |
25.10.2004 11:52:41
Mohu otěhotnět druhý den vyšších teplot?
|
Saša |
• |
25.10.2004 6:35:04
Mohu otěhotnět druhý den vyšších teplot? Všude se píše, že třetí den je již téměř 100% neplodný.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.