| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdo zná dítě nejlépe?

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 229 [Dalších 139 >>]
Milada.
17.5.2004 15:38:25
Gábino,

znáš mne celkem myslím docela dost. Mohu Ti říci, že naše alergoložka NECHCE, abych její jméno ( ani zařízení, kde pracuje) tady na Rodině (ani jinde na netu) veřejně vystavovala, přestože jsem k ní poslala již bezpočet maminek s ekzémem, astmatem či alergií (modří vědí :-)).

Chceš vědět, JAK jsem tuto úžasnou doktorkou našla? Ále, úplnou náhodou...přes internet :-)))

Milada
17.5.2004 15:33:24
Já např. chodim k prima zubařce - jmenuje se Papoušková a sídlí v Pardubicích na Schwarzově náměstí. V porodnici Partus v Pardubicích jsem se setkala s příjemným personálem obecně a napsala jsem to do reakcí v sekci porodnice. Taky jsem tu někde jmenovala jako velmi vstřícnou doktorku alergoložku Frankovou z Pardubické nemocnice. Myslím si, že i naše pediatrička je obvykle vstřícná a myslim, že jsem to i napsala, že tohle je náš první rozpor - proto k ní stále chodíme. Zato k psychologům, o kterých byla řeč, bych znovu prostě nešla - ráda bych jmenovala i nějaké dobré psychology, ale bohužel jsem zatím na žádné nenarazila. Byla bych mnohem radši, kdyby ano. Taky gynekologa jsem změnila poté co mi po porodu vyndával velmi bolestivě stehy a 3 přehlédl - když jsem to doma zjistila (pouhým podívám do zrcátka a z mnohem nepohodlnějšího úhlu), vyndal mi je manžel zcela bezbolestně.
JaninaH
17.5.2004 15:09:27
Gabino,
to je to samé, jako když se díváš v Tv na zprávy nebo čteš noviny. Samé katastrofy, tragédie a neštěstí, to lidi zajímá, ne dobré zprávy, ty jsou nudné ;-).
Před pár měsíci mě tady na Rodině trochu zamrzela nově založená diskuse Hrozní doktoři.... Proto jsem založila "opačnou" Skvělí doktoři..., kde jsem uvedla jména tří lékařů, s kterými jsem byla na 100% spokojena. Hádej, ve které diskusi bylo víc příspěvků. Navíc jsem byla pokárána, že těm beztak přetíženým chudákům dělám na Rodině reklamu, že na tom budou ještě hůř a jejich pacienti budou muset čekat na vyšetření ještě déle... Tak si myslím, že o dobrých doktorech se nikdo nezmiňuje, protože nechce, aby o nich ostatní věděli! Je pravda, že se mi minule u naší skvělé kožní doktorky zdála fronta nějak delší...Neměla jsem ji prozrazovat.
J.
17.5.2004 15:03:28
Gábino,
tak jó, najde se. My je máme, ale všechny až na druhý pokus. :-))
Alex,Sam 26.02.03
17.5.2004 14:40:39
Bibiso,myslim tvuj komentar s cigankou byl nevhodny.Muj posledni komentar jsi si vzala osobne proc?

Sylvo,nepises sem sama.Bylo to vseobecne.80 procent prispevku na tohle tema je negativni vuci doktorum.Coz mi prijde trochu nefer!Tak uz se zbytecne nenamahej.
Gábina
  • 
17.5.2004 14:39:40
Ještě dotaz

Najde se na Rodině rodič, který řekne máme fajn paní doktorku!! Nebo byli jsme na ušním a byli jsme tam spokojení.
Nějak mám pocit že nadávat na doktory, sestry, psychology atd. jaksi patří patří ke koloritu tohoto serveru, nebo je naše zdravotnictví v tak katastrofálním stavu, že je lepší se stát doktorem samoukem?
Gábina
  • 
17.5.2004 14:30:00
Něco k příspěvkům výše.
Mylím si, že než psychycké trauma, řvoucí dítě, zkreslené vyšetření, tak radši pěknou anestezii. Dneska se neuspává éterem, ale jsou daleko kvalitnější látky. Vím o čem mluvím, jsem anesteziolog. A i anastezie jde podat ambulantně a dělá se ambulantně, pomimo zdravotních kryterií musí být ale i spolupracující rodiče.

Když jsem si přečetla článek poprvé, tak mě napadlo, proboha, ty rodiče vůbec neměli strach, že jejich dítě hůře slyší!?. Zaznělo to tam, že sice hluchý není, ale možná hůře slyší. Já osobně bych asi okamžitě při sebemenším podezření spěchala na audio vyšteření, aby dítě mohlo dostat naslouchátka co nejdříve a nebyl omezen rozvoj řeči.
17.5.2004 13:05:28
oprava: Zábojkův bráška - ne můj :-)
17.5.2004 13:03:35
Tak u nás se těší oblibě slabiky: Ťa, Ťu, di, ti. Když mi 16-ti měsíční mladší bráška na otázku "Chceš jogurt?" odpoví "ne" a ještě zakroutí hlavou, připadám si jak v blázinci - všechno je tu naruby :-)
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 229 [Dalších 139 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.