| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symptotermální metoda IV. - Syntéza

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 177 [Dalších 87 >>]
Vanesa
  • 
5.8.2004 23:39:16
Ahoj Petro ! Mereni digitalnim teplomerem je dobry neboj ja si merim teplotu uz hodne dlouho a jak vim ze je dobry je to ze pred kazdou menstrulaci presne ten den mi rano ukaze nizsi teplotu a ma menstrulace se dostavi ten den.Takze si nelam hlavu jsou spolehlivy. Preji krasny den!
Petula, 3 kluci 9/05,6/07,9/10
3.8.2004 11:59:10
Ahoj Peto,
pokud mas digitalni teplomer, staci doba, co si "urci" teplomer sam, ja to taky tak delam. V clanku je uvedeny cas pro rtutovy teplomer.
Petra
Petra(31)
  • 
3.8.2004 9:11:17
Ahoj, holky!
Chci se jen zeptat. Měřím si bazální teplotu v pochvě normálním digitálním teploměrem. Ten je ovšem s měřením hned hotový a pípá určitě do minuty. Jenže všude píšou, že se bazální teplota musí měřit minimálně 3-5 minut. To ale asi platí jen pro normální, rtuťový teploměr, ne? Je tedy tak krátké měření digitálním teploměrem dostatečné a objektivní? Nebo ne?
Díky za odpověď.
Petra
Pavlína, bez mimi
  • 
2.8.2004 11:29:57
Ahoj holky,
omluvte mě, že reaguju na Vaše skvělé příspěvky až teď, ale měla jsem celý týden dovolenou bez počítače. Jinak moc děkuju, že jste se ozvaly, moc mě těší, když vím, že v tom nejsem sama.
Jinak jsem zaznamenala jistý posun a to v tom, že jsem překonala lenost (alespoň částečně) a vydala se na nákup digitálního teploměru, který měří na dvě desetinné místa.
Už jste si někdy připadaly jako mimozemšťan? :o))))
Stačí k tomu málo, jen se v lékárně na takový teploměr zeptat. To jsme si s manželem užili docela dost legrace. Výsledek se dostavil pouze v tom, že máme zmapované téměř všechny lékárny jihomoravského kraje :o)))).
Ale nevzdávám se, a hned dneska si ho chci objednat přes internet, prý na stránkách www.lpp.cz, nebo tak nějak.
Ještě jednou moc děkuju, a určitě dám vědět, jak to naše tulení z kraje cyklu dopadlo.
Mějte se moc hezky a taky všem snažilkám držím všechny palečky, i ty manželovy.
2.8.2004 11:10:11
Ahoj Peto,
tak to ti budu drzet co nejvic palce, a kdyz to nevyjde ted, tak urcite dalsi mesic :-). Ja jsem na sebe taky zvedava, zda budu mit bilek, vzhledem k tomu, ze bastim k.listovou, tak by se mohlo zadarit.
Mej se hezky
Petra
2.8.2004 7:49:46
Ahoj Petro,
se mnou je to asi stejné. Taky to zkoušíme s manželem třetí měsíc. První jsem mylsela, že jsem těhotná, ale bohužel nic. Druhý jsem si říkala, že snad ani žádný hlen nemám a až teprve tento měsíc jsem měla předpisový bílek. Snad jsme to s manželem vystihli dobře a vše se podaří. Ale pochybuji. Zatím pa Petra
30.7.2004 16:14:32
Ahoj Hani,
mě je 26 a manželovi 31 let. Co se týká cviků podle Mojžíšové, tak to jsem zatím nezkoušela, ale podle toho, jak vypadají - našla jsem si pár vyobrazení, tak je v podstatě již dlouho cvičím, protože minimálně polovinu z nich používáme na aerobiku, kam dvakrát týdně chodím. Mám tak trochu obavu z toho, aby problém nebyl na straně manžela, protože by nejspíš byl problém dostat ho na nějaké vyšetření. Jinak neustále měřím a kontroluju a testuju (OVU test mi zatím pokaždé ukázal dvě předpisové čárky v době určené podle teplot a hlenu), i když to zatím nemá žádné výsledky. Utěšuju se tím, že nepůjdu k Dr. s prázdnýma rukama. Za týden by se měl vrátit z dovolené, tak se hned objednám a třeba to bude jen nějaká drobnost. Jaké máš zkušenosti s IVF?
Díky za povzbuzení a informace.
Millii
30.7.2004 14:16:10
Ahoj Pavli,
chci te taky ujistit, ze nejsi v tom sama. Urcite bych ti doporucila merit si teploty + sledovat cipek a hlen. Mozna i obcas zkontrolovat ovulaci ovulacnim testem a jist vit. E a kys. listovou.
Ja mam taky cyklus kratsi, vetsinou 26 dni, to mame vyhodu oproti holkam, co ho maji dlouhy.
U sledovani hlenu je to i o tom se ho naucit sledovat, ja jsem sledovala zatim jeden cyklus (vsechny metody) a vubec jsem bilek nezaznamenala a to si pamatuju, kdy byvaly doby, kdy ze me tekl pri posazeni na zachode. Zakon schvalnosti.
My se take pokousime 3 mesice a nic, zrovna vcera jsem dostala menstuaci a byla jsem z toho hodne smutna. Uz si pripadam jak idiot, kdyz na sobe pozoruju jeden priznak tehotenstvi za druhym.
Mejte se vsichni hezky a drzim palecky.
Petra
Hanka, snažilka
  • 
29.7.2004 15:52:28
Ahoj Andri,

délka luteální fáze 6 dní je asi opravdu málo. Byla jsem na IVF a doktoři tam říkali, že normálně přijde oplodněné vajíčko do dělohy asi 4-5 den, pak se usadí na sliznici a teprve se zahnizďuje. Za 6 dní se TO asi nedá stihnout. Asi by to chtělo přeptat se u doktora... Já nejsem odborník, měřím teprve 4 cyklus, ale byla jsem nervózní už z toho, když jsem měla luteální fázi "jen" 9-10 dní. Ovšem Taky mám kamarádku, která měla cyklus 18 dní, MS pak silnou 7 denní a otěhotněla a porodila holčičku bez problémů. Tak nevím, zkus se zeptat své doktorky. Přeji hodně štěsíška a ozvi se pokud se dozvíš něco nového, taky mě to moc zajímá. Snažíme se 2 roky... Papa, Hanka
Hanka, snažilka
  • 
29.7.2004 15:41:45
Ahoj Pavlínko,
já mám cyklus taky rozlítaný, ale momentálně se mi to usazuje na 25 dnech. Snažíme se 2 roky a už jsme toho zažili... vysazená HA 2 roky, už jsme byli 1x na IVF a poté cyklus lítal jako blázen... Je dobré asi překonat lenost a zkusit měřit a sledovat všechny znaky STM (podle článků tady). Ale co mě povzbudilo a možná i tebe, moje kamarádka měla cyklus 18 dní (!!!), krvácení extra silné 7 dní a počala a porodila holčičku úplně bez problémů. Takže naděje určitě je. Ozvi se co a jak je s tebou dál. Zatím pa, Hanka
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 177 [Dalších 87 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.