Vlaďka |
• |
20.10.2004 11:58:26
Ahoj Káťo,
mě se včera stalo přesně to samé. V lékárně jsem si koupila hned testy dva. Jeden jsem si dělala, jak jsem přišla odpoledne domů - vyšel po asi 10 minutách pozitivní (druhá čárka slabě viditelná). Říkala jsem si OK, ráno to zkusím znovu, bude to jistota. Ráno jsem celá nedočkavá letěla do koupelny a test (BABYTEST) vyšel negativně :-(. Tak jsem si šla ještě lehnout a když jsem asi za 15 minut vstávala do práce, zase se objevila slabě viditelná druhá čárka. Jsem z toho jelen (nebo jelenice?). Jsem 31 DC, mám bolesti břicha jako před menses a trvá to už asi týden. Bradavky mám citlivé na dotek a je mi pořád zima. Taky se mi objevilo lehoulinké špinění. Káťo, jak ti to dopadlo? Držím pěstičky a doufám, že nám všechno vyjde :-)) !!! Vlaďka |
• |
19.10.2004 18:26:22
Ahojte budoucí maminky,co se snažíte mít miminko stejně jako já. Včera jsem si dělala testík, ten za 30 korun. Počkala jsem jenom chvilku, protože ten jeden proužek se tam ukáže do minutky, tak jsem ho zklamaně zasunula do krabičky a hodila do koše. Asi za 4 hodinky když jsem šla na záchod mi to nedalo, vytáhla jsem použitý test z koše a znovu se na něj podívala a místo jednoho proužku tam byly dva. Sice jeden silnější a druhý slabší, tak nevím, co si mám o tom myslet. Četla jsem si tady jeden dotaz od jedné slečny, které se stalo úplně to samé a dnes má roční děťátko, takže mám zároveň radost, ale zároveň pocit nejistoty, že to zase nevyšlo. Zítra si testík udělám znovu a podělím se s vámi o mou radost nebo o zklamání. To uvidíme.
Testíkům zdar:o) |
Ivča |
• |
18.10.2004 13:32:04
Ahoj holky,s manželem zkoušíme mimi od ledna a zatím NIC. Testy jsem si dělala skoro každý měsíc a vždy negativní a vždy jsem to dřív nebo později taky dostala. Teď jsem v 32DC a zatím jsem to nedostala, ale test jsem si dělala 29DC a byl negativní. Do dnes jsem si myslela, že pokud byl negativní, že už je na 100% jasné, že nejsem těhotná, ale dnes mi svitla naděje, že to ještě může být všechno jinak a že je třeba mimi na cestě. Moc bych si to přála, to čekání je opravdu nekonečné. Tak všem "snažilkám" držím pěstičky, ať Vám to dopadne co nejdříve. Přeji krásný den.:-))
|
Kris(Tynka) |
• |
18.10.2004 12:28:10
Ahoj!
Doufam, ze Ti to vyjde a mimi je na ceste. Moc drzim palecky. Ja mam bohuzel potvrzeno, ze tehotna nejsem a i presto mi vychazely testy (ty od Unimarku) pozitivne. Ty priznaky jsem mela take, ale jen 14 dni, pak se mi jeden den motala hlava a pak uz jsem zadne priznaky nemela. sice jsem to jeste nedostala (12 dni zpozdeni), ale uz si jsem jista, ze mimi zatim necekam. Pa Tynka |
Lucie |
• |
18.10.2004 9:48:17
Pravě jsem si jeden tes UNIMARK udělala (negativní), v balení byly dvě tyčinky za 58,-Kč,
příznaky těhotenství mám (nevolnost, pálení žáhy - poprvé v životě, nevím proč, ale často krkám), no snad jsou testy špatné a těhotenství vyjde. Snad ještě letos :-) |
Kris(Tynka) |
• |
14.10.2004 8:42:29
Zdravim vas. Nejhorsi zkusenost mam s testy Unimark - tycinka a miska. Sice se dobre pouzivaji, ale vysledku neverim. V pondeli jsem byla u lekare, ten tvrdi, ze je nepravdepodobne, abych byla tehu, krev to potvrdila - negativni (dovedela jsem se to az ve stredu). V utery jsem si delala test Unimark miska a vysel pozitivne. Ve stredu mi vysel pozitivne Unimark tycinka. Druha carka byla slabsi nez kontrolni, ale dobre viditelna. Napada vas, cim by to mohlo byt? Nebo je jen spatny test (Baby test mi ukazal druhou carku velmi slabouckou)? Tynka
|
13.10.2004 16:46:08
Ahoj Peto a Ivco,
musim rict, ze mne osobne tu Vase prispevky budou chybet. Myslim, ze vubec nevadi, ze se obcas mirne odbocilo od tematu. Pokud si budete povidat nekde na diskuzi jak Vam doporucila Konstanta, budu rada kdyz mi povite kde a ja za Vama obcas zaskocim. Jinak dejte aspon obcas vedet jak to u Vas pokracuje (a Ty Peto jak jsi dopadla u doktora, myslim, ze to tentokrat bude k tematu - jestli tehotenske testy funguji a jestli se tedy da verit slabe carce :o)), urcite to zajima i dalsi holky co sem chodi a obcas tu s Vami prohodily par slov jako ja ;o). Mejte se zatim krasne a drzim palecky, Petra |
petra |
• |
13.10.2004 9:01:10
"díky za radu", trošku jsi nám to tu znechutila..
přeji příjemný den.. |
Iva |
• |
12.10.2004 16:29:09
Ahojky..ano, stalo se mi to stejný, co tobě.Týden nato jsem ale byla příjemně překvapená.......MS se dostavila.Neboj, dopadne to dobře.....Držím pěsti
|
Pavla |
• |
12.10.2004 15:59:57
Ahojky,
třetí test také ukázal negativní, 6.10. jsem byla u lékařky, tam to taky vyšlo negativní, ale zdála se jí nateklá děloha, ale dostala jsem injekci, a do 10-ti 14-ti dnů bych to měla dostat, ale nějak pořád nic... tak jsem z toho celá nakřivo.... nic mi není, možná jsem jen v poslední době lehce ztloustla. Ach jo... to je pěkná nejistota. Nevíte někdo, zda se tato injekce pro vyvolání MS může dát i pokud bych byla těhotná? Popř, co by to způsobilo? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.