• |
14.8.2004 0:13:27
Mile damy,
jakou mate k partnerovi uctu, kdyz ho tady tak nazyvate? Navic kdyz v dalsich prispevcich popisete opak, treba to jak se o Vas postaral v nemoci..... Mimochodem, vite jake zvire zije s hovadem :-))) Je mi vas lito. Jardis |
Šáry |
• |
13.8.2004 20:54:11
Zdeno,
nemyl se, bavič na Nově nemůže být žádný blbec. Myslím, že to jsou naopak velice inteligentní lidi a mají to promakané - takový ten fousatý, co skákal bungee-jumping (jméno se mi teď nevybavuje) třeba objíždí republiku, pořádá show a při nich si na lidech zkouší vtipy, dřív, než je pustí do TV. V tomhle jsou to určitě profíci, to klobouk dolů. Mně na nich vadí, že nemají absolutně jiný cíl než prvoplánově pobavit. |
zdena |
• |
13.8.2004 20:31:02
Milá :-))),
je mi jedno, o čím muži se tu píše, docela mě míchne to jak se tu diskutuje, připadá mi že jednou je to tak a ejhle o kus dál už je to zase jinak.neustálé vysvětlování nějakého postoje, názoru, že tak to vlastně ani nebylo myšleno, všechno je jinak, lépe. to mi prostě připadne dost divný, mě se to tak nelíbí tak tojsem vám, monty napsala...¨ bavič na nově? moc nemůžu posoudit to bych řekla, že má Monty trochu lepší kredit ne? mějte se krásně Zdena |
zdena |
• |
13.8.2004 20:17:20
je mi líto, asi se nebavíme o tom stejném, škoda zkus to znova ;-)))
Zdena |
Šáry |
• |
13.8.2004 20:02:21
pardon, řečnickÁ.
|
Šáry |
• |
13.8.2004 20:01:14
Párala a Viewegha, a trochu Halinu Pawlowskou. A to rozhodně nemyslím jako lichotku, z Párala i Viewegha mi naskakuje husí kůže. Pawlowskou ještě schroupnu, protože ta si na nic nehraje a přiznává barvu.
Řekla bych, že Monty má z těch čtyř nejvytříbenější styl psaní (a to jako lichotku rozhodně myslím :o))). Pokusím se to popsat: Páral i Viewegh si vytvořili jakousi představu "jak to ve světě chodí", která mi těžce nesedí. Potud nic proti, každý se nemusí na svět koukat jako já. Ale oni s rádoby světáckým přimhouřením oka dávají najevo "ale ty husičko hloupá, TOHLE je skutečný život a ty žiješ v iluzích." Monty je také díky svému virtuóznímu talentu schopná napsat prakticky cokoli, a určitě to bude čtivé a tak trochu ze života. Ale občas se z toho vytrácí duše, začíná na tom být vidět, že to jsou jen elegantní a efektní řečnické cvičení. |
Wet |
• |
13.8.2004 19:36:22
Monty by se jistě bavila ještě lépe, kdyby reakce na její články byly hloupé. Jenže ony nejsou, takže se asi zase tak moc nebaví. Záleží na míře jejího cynismu.
|
Wet |
• |
13.8.2004 19:23:09
Šáry to vystihla přesně.
|
Wet |
• |
13.8.2004 17:11:43
Vzdělání není jen ukončená škola
Neznám, kolik % lidí má v této zemi maturitu, ale zdá se mi, (alespoň co vidím kolem sebe), že ji dosáhl snad každý. Nebylo to však před 60 lety, kdy dospívala Monty babička, tehdy dosáhnout maturitu ještě něco znamenalo, od té doby její hodnota značně devalvovala. Právě ti "nestandartní" typy lidí mají zpravidla více problémů mezi sebou a hlavně s okolím než ti "standartní". Chování lidí se ovšem neřídí exaktními pravidly a tudíž oponovat se dá navšechno. Nepřizpůsobivý, nepodajný a provokující člověk má sice radost z toho, že si "nekřiví osobnost", ale okolí se stává nepříjemným a pak se diví, že nejbližší (partner) se raději baví jinde a s jinými. |
:-))) |
• |
13.8.2004 15:36:23
Milá Zdeno, nevím, opravdu nevím jak je to u Monty, ale u mě to tak je. Jsem nezávislá, vydělám víc než manžel. Když nebylo dítě chodila jsem v devět večer z práce a vaření večeří rozhodně neexistovalo, o víkendu jsme raději někam jezdili, tak i obědy se konaly jen v restauraci. Vlasně jsem do 30ti neuměla pořádně vařit. Nejspíš by měla napsat jaký "servis" od ní její manžel očekává a taky by mě zajímalo jaký servis očekájí muži těch žen, které své muže vychvalují do nebe.
Můj manžel není takový extrém jako u Monty, ale kdo ví jaký její muž vlastně je? Monty hezky píše, moc se mi to líbí, je to jako když některý "bavič" na Nově povídá nějakou historku - jádro je stejné, jen tomu přidá "okrasy" a najednou je to něco mimořádneho. Mě se to líbí, nicméně vše co napíše neberu doslovně... Možná jen ten závěr měl být něco ve smyslu - "... přes to všechno ho miluju a jsem s ním ráda" Nebo se mýlím Monty? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.