| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Stěhujeme se. Co na to děti?

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4141 z 41 
helena 6
  • 
4.11.2008 9:13:21
Měla 2 holky, jedna chodila už na gympl ve městě (takže škola zůstala stejná) a druhá na základku ve vsi. Ta první byla taková "do světa" všude hned měla kamarády a druhá byla spíše introvert. Mladší holčičce musela mamka vždy před každou akcí vše naplánovat, povyprávět co vše se může stát, projít si cestu do školy, do třídy, za paní učitelkou, nic nesmělo být překvapení. Už taková byla od školky. Velmi nejistá, když jí něco překvapilo. Kolegyně měla strach z její adaptace a dost se jí věnovala, se starší to moc neřešila, ta vlastně zas tak moc změn neměla.
Když se přestěhovali, mladší to nakonec zvládla více v pohodě než starší i když samotné stěhování se neobešlo bez slz a to ani u maminky.
Já jsem se stěhovala za svůj život (po střední) asi 5x v rámci jednoho města a 2x mimo, ale sama a nyní nás čeká první stěhování s holčičkou, ale je ještě malinké batole, takže problémy se zatím moc nekonají a doufám, že tam kam dnes jdeme jdeme na dlouho.
Takže my přesně potvrzujeme článek.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4141 z 41 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.