| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku … a zase ty neštovice

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 297 [Dalších 237 >>]
jana38
1.2.2009 0:13:38
Jano a jak to víš, že na ně nikdo neumřel?:-) Myslíš, že v ČR by někoho byť jen napadlo, pátrat po poliu, když se považuje v ČR za vymýcené? Mmch postpolio syndrom svými příznaky odpovídá spoustě jiných neurologických onemocnění - svalová slabost, únava, brnění končetin, atd. Vezmi si, kolik zvláštních nespecifikovaných únavových syndromů kolem nás je, nikdo nepátrá po tom, jestli je náhodou nemohl způsobit virus v očkovací látce...

A znova opakuju, nemám nic proti očkování, jenom nad ním plamenně nejásám a nevidím v něm spasitele všech problémů. Nebudou nemoci, proti kterým se očkuje - budou jiné a třeba ještě horší.~a~
kili
  • 
1.2.2009 0:13:18
Tak to je strašlivá věc.
Já samozřejmě nemohu takto bez znalosti věci samotné soudit, nicméně pokud byla jako dg. stanovena herpetická encepahlitida, pak bych spíše řekl, že původcem byl HSV a pak mne napadá, zda ten bratr měl pásový a ne prostý opar. Představa, že by se holčička nakazila od bratra Varicella-zoster virem a primoinfekce by postihla toliko mozek bez postižení kůže a nadto za dva měsíce, se mi jeví jako představa skoro nemožné věci.
Tvoje horší já
1.2.2009 0:13:00
A proč teda vymizely jen ty choroby, proti kterým se plošně očkuje? Proč nevymizely třeba ty plané neštovice, nebo chřipka atd.?
Když jsem byla malá, zarděnky nebo příušnice byly naprosto běžné. Kdo je dneska má? Je to hygienou a stravou? Mamka nás taky myla a jedli jsme samé dobré věci.
1.2.2009 0:11:11
Ale Libiku, neřeším to kvůli Péťovi, který si stejně Rodinu v životě nečetl.~:-D Doma to neřeším vůbec s nikým. Kromě toho pocit viny by z toho musel mít hned, jak jsme se dozvěděli, že pravděpodobnou příčinou encefalitidy byl herpes. Ale lékaři v Plzni si mysleli, že ten odstup je veliký a že není pravděpodobné, že by ta encefalitida souvisela s tím jeho pás.oparem a ani já si to příliš nemyslím.
Peter
  • 
1.2.2009 0:10:46
Nie je to až tak divné, keď vezmeme do úvahy, že väčšina infekčných ochorení zaznamenala výrazný pokles za posledných 100 rokov. Očkovanie už prišlo väčšinou "s krížikom po funuse".

Takže sanitácii, výžive a hygiene možno vďačíme nielen za vymiznutie divokej obrny, ale aj za to, že tu dnes nemáme epidémiu očkovanej obrny.
kili
  • 
1.2.2009 0:07:08
dejte si k tomu celaskonu ještě obklad na čelo, jestli se Vás nějak dotkla celosvětová finanční krise nebo zavedení eura, tak to nevyřešíte bojem proti očkování
Peter
  • 
1.2.2009 0:06:06
Z pohľadu výkon/cena som si vybral jednu českú a jednu kanadskú značku. Takže nie, nerobím reklamu nášmu výrobcovi, hoci rád by som.
1.2.2009 0:05:16
Mili, nevím jak to říct, ale zdá se mi naprosto liché pátrat, jestli se Milenka nakazila od bráchy nebo to chytla jinde. Pokud ty to máš vyřešené tak, že v tomto smyslu "není viny", seš si jistá, že by to tak chápal i tvůj nejstarší syn? A jelikož je dost dospělej, nemyslím, že nevnímá "o čem se mluví".
Grainne
1.2.2009 0:04:47
Crowka, to jw spíš námět spousty hororů a taky aligátor.~t~
Tvoje horší já
1.2.2009 0:04:31
Ale přece nikdo na ty viry z kanalizace neumřel.
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 297 [Dalších 237 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.