29.1.2006 15:58:29
Reaguji na Váš příspěvek.Sice už nekojím ale kojila jsem celí rok.Setkala jsem se i s reakcí že se to jedné starší dámně nelíbilo a tak jsem jí poslala tam odkud rostou nohy na těle.Nechcii bít sprostá.Samozřejmně sem jí řekla pokud se jí to nelíbí at se dívá jinam nikdo ji to nepřikazuje se na mně dívat.Ale co mně na celé té situaci potěšilo bylo to že se mně zastal starší pán a docela dost ostře jí řek že to by mněla dělat každá matka.
Takže maminky kojte a nestidte se a pokud se setkáte s takovouto reakcí kašlete na ně děláte to pro svého drobečka.Kojení zdar. |
Vezujona, 3 děti |
• |
27.1.2006 9:06:49
Chtěla bych všem říct, at se nestydí a kojí své dítě kdy ONO samo chce!!!!!! Mám 6 měsíčního chlapečka, kterého stále kojím.I když ted už vydrží než dojdeme domů.Ale od mala neměl v jídle pravidelný režim, jedl si kdy chtěl a úplně mu bylo jedno, že jsme třeba v hypermarketu :-)).A tak jsem ho v klidnější části obchodu nakojila za chůze.Rozhodně si toho všimlo mín lidí, než jeho huronského řevu, když nedostal to co chtěl.Myslím si,že kdybych ho začala omezovat, přestala bych ho kojit už dávno.Navíc na tom nevidím opravdu nic špatného nakrmit dítě! Vez.
|
hanka, rocni drerka |
• |
15.1.2006 10:55:37
kojila jsem drecku 10mesicu, vzhledem k tomu, ze mala se narodila v zime. Nedokazal jsem si predstavit, ze bych tak male cpala cajem a vsim mozným. Tak se kojilo kde se dalo restaurace, parky, cukrarny. I kdyz někteří se divali divně, tak jsem si v duchu říkala , když jim to vadi tak at se nekoukaji. Dcerka velmi dobre prospíva, a jsem rada, že jsem ji tak dlouho kojila. Verím tomu, ze kdybxch ji neodstavila tak cuca do ted.Kojeni je nejvetší projev lasky od matky k miminku.
|
Linda |
• |
30.12.2005 22:40:42
Ahoj, pokud tvůj problém trvá, moc budu se moc snažit alespoň trošku ti psychicky pomoci.linda.dos@seznam.cz
|
Linda, dcera Eliška |
• |
30.12.2005 22:03:24
Drahá Pavlo,
jestli kojíte čtyř-nebo i tříleté dítě, zajděte si k lékaři, to opravdu není normální a zavání mi to obyčejným exibicionismem. Navíc opravdu nechápu, proč bych tak intimní chvíle měla předvádět široké veřejnosti.Opravdu se to pá naplánovat tak, že to není nutné. |
Linda, dcera Eliška |
• |
30.12.2005 22:03:18
Drahá Pavlo,
jestli kojíte čtyř-nebo i tříleté dítě, zajděte si k lékaři, to opravdu není normální a zavání mi to obyčejným exibicionismem. Navíc opravdu nechápu, proč bych tak intimní chvíle měla předvádět široké veřejnosti.Opravdu se to pá naplánovat tak, že to není nutné. |
• |
25.11.2005 11:20:38
Moc bych vás prosila o zaslání kontaktu na tuto hodnou pani doktorku. Dnes jsem byla s dcerami u té naší "nehodné" a řekla jsem si - už nikdy víc!
díky kubeschova@centrum.cz |
Mamka Míša, Barborka 10 týdnů, Adámek 5let |
• |
25.11.2005 11:06:28
Plně souhlasím a přidávám se. Taky už kojím na veřejnosti, maminky spojme se a hlavně nedejme se.
Když jsem měla malého syna, schovávala jsem se do autobusových čekáren, v parku do odlehlých míst a kojit v restauraci mi přišlo nevhodné. Byla jsem nervózní, jestli malý bude mít hlad v "nevhodnou dobu" a jestli se budu mít kam schovat, abych ho mohla nakojit. Nakonec jem to vydržela 2 roky, ale byly to nervy. Teď plně kojím dceru, kojím na veřejnosti, kdykoliv to potřebuje, v restauracích, v parku na "hlavním tahu". Poslední kojení proběhlo v pneuservisu, když mi měnili letní pneumatiky za zimní. Divných pohledů jsem si přestala všímat a jde to i bez nervů. Baruška je spokojená, krásně přibírá a já mám radost. Ať se schovávají alkoholici, kuřáci a narkomani. My se přeci nemáme za co stydět. Máme to nejkrásnější poslání na světě, jsme maminky. Držím všem maminkám i miminkám palečky. |
Aja |
• |
6.11.2005 23:40:35
Já mám taky názor,že pokud miminko potřebuje nakojit tak se nestydět a dát mu co potřebuje.Já taky kojím venku pokud to jde,ale ted co je zima tak chodím do Mecu je tam i přebalovací pult.Přeci nenecháme naše zlatíčka plakat. :-)
|
Monika,syn 4 roky |
• |
26.10.2005 13:33:03
ahojky,
minulý víkend jsme byli zde v hotelu HORAL: www.valachy.cz a moc se nam tam líbilo.Byl to sraz ze školy s rodinama,takže od miminek až po dvanáctileté děti.Je tam přímo vlek u chaty,bowling-děti hrály,mají tam pro ně i speciální boty na dráhu,vůbec jim nevadilo,že dva čtyřletí mudrlanti hráli kulečník(pro jistotu jsme je ale hlídali) a navíc tam je dětský koutek, kde je klouzačka do kuliček(jako u MC Donalds),kde děcka řádily celý večer. Ubytování na dobré úrovni,jídlo výborné,obsluha OK a okolí nádherné!!! Vřele doporučuju všem rodinkám. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.