17.12.2004 23:10:36
ještě něco:o)))On vám to zřejmě nikdo neřekl,ale on totiž porod ani kojení nemají se sexem NIC společného!A pokud si to myslíte,tak máte problém:o)))))))))))))))
|
17.12.2004 23:08:34
teda vy ale máte názory:o))Škoda,že můj muž už spí,řekl by vám,co pro něj znamenalo,že mohl prožít narození svých dětí.!!!!!A touží po mě pořád a orální sex??????Ten on nejraději!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mě je vás líto:o(((((((((((((( |
17.12.2004 23:02:39
Teda,Pawlí smekám,líp bych to neřekla:o))))))A samozřejmě souhlasím a nevěřícně kroutím hlavou nad "ní"!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
17.12.2004 23:01:10
Skutečně znáte slovo normální? Ale to "asi" nebude popis Vašeho psychického stavu že? Já nejsem na ženy a mám skvělý vztah s mužem, ale pohled na kojící matku je pro mě symbol života a ani taková jako Vy mi ho nedokáže otrávit (taková už vůbec ne!).
Není to otrava být k smíchu všem kolem sebe?! |
17.12.2004 22:57:40
Tykat jsem Ti začala ža po tom co jsi ve svém příspěvku tykala mě! Pokud se vrátíš k vykání není pro mě problém udělat totéž, vlastně ani nemám zájem si tykat s někým jako jsi Ty. Ale nevidím jediný důvod proč Ti dávat jakýkoliv i ten nejmenší pocit nadřazenosti, který nemáš!
|
17.12.2004 22:54:53
Stará rozhodně jste a je jedno kolik je Vám let! Nesplňuji ani jeden Váš postřeh (že by velké ego bránilo v rozhledu?), kromě věku, což není problém uhodnout.
Na rozdíl od Vás nikomu nenadávám a neříkám že je hloupý,(to dělají lidé když jim dochází argumenty) a nemám potřebu se zašťiťovat okolím protože sama jsem nejistá (jako Vy). Kdokoliv by mě slušně požádal aby jsem šla kojit jinam byl by slušně požádán aby koukal někam jinam když ho pohled na kojící matku pohoršuje. Velmi by mě zajímalo kde netolerantní, napadající člověk plný mindráků jako Vy bere tu dzrost říkat komukoliv že je špatná matka?! Co takhle dát si pár facek? A pořádně prosím děláte to pro okolí! |
:) |
• |
17.12.2004 21:29:03
To je mi vás líto, že máte tak hnusný prsa, jak ve svých příspěvcích popisujete. A že ač máte tři děti, tak jste nedokázala zvládnout techniku kojení natolik, abyste uměla tu základní dovednost - kojit diskrétně. Ale věřte, že vaši zlobu na ostatní chápu. Zamindrákovaní lidé obyčejně plivou po těch šťastnějších a úspěšnějších, je to jednodušší, než hledat a napravovat chyby v sobě. Fakt je mi takových lidí líto, bývají tak nešťastní :( A když někoho slyším plamenně mluvit o nemorálním chováním ostatních, vzpomenu na úžasný český film "Mravnost nade vše" :)))
Loučím se s pozdravem a písní na rtech. Pozor, už prichádza Jožko Mindrák, známy prízrak ulice. Ticho, už prichádza Jožko Mindrák, s tím si hlava robí, co chce... :))) |
sarume3 deti |
• |
17.12.2004 21:15:30
zkuste si taky zajít na normální diskuze, kde nejsou jen matky a uvidte co si normální lidé myslí o takových jako jste vy:) nikdo není zvědavý se dívat na naběhlá vyvalená prsa,je to neskutečné trapné
|
sarume |
• |
17.12.2004 21:12:07
my jsme spolu husy nepásli:) a ani vás jsem nepásla, ač jste husa pěkná , takže si vyprošuji vykání:)
|
sarume |
• |
17.12.2004 21:12:03
my jsme spolu husy nepásli:) a ani vás jsem nepásla, ač jste husa pěkná , takže si vyprošuji vykání:)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.