| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se léčí bradavice

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 238 [Dalších 158 >>]
  • 
3.4.2006 14:23:32
Prosím, mohla by jste mi sdělit, kde používají na chirurgii metodu pomazání anestetikem, které hodinu působí. Díky
Martina, 2 kluci
24.3.2006 7:48:46
Alice, musíš si zajít k homeopatovi, nejlépe v jedné osobě s pediatrem...molusky vyšetří a určí léčbu, bude kontrolovat, zda zabírá a pod.
Káťa+2 Škubánci
23.3.2006 17:40:40
Pro homeopatika doporučuji navštívit dobrého homeopata.. nám je předepisovala pediatrička (už jsme to tu řešili pár příspěvků zpět) napsala sice správná, ale nezabrala, takže možná nesprávné dávkování.. prostě výsledek žádný.
Byli jsme na vyškrabování v narkoze.
Poté se jich ještě pár (celkem asi 4) objevily, vyškrabovali je ambulantně na chirurgii a to tak, že pomazali anestetikem, přelepili náplastí a hodinu nechali účinkovat. Poté vyškrabování vůbec nebolelo.
Pokud se nám nějaká ještě objeví, jsem odhodlaná tento znecitlivující krém pořídit a bojovat doma.
Jinak hlívu a echinaceu jsem taky pořídila pro zvýšení imunity, ale děti to nejsou ochotny pozřít, bohužel, jím to tedy já :-))
Kožní lékařka říkala, že se molusky skutečně vypalují, taky se mi to moc nezdá.
  • 
23.3.2006 14:43:00
Zdravím, chtěla bych se zeptat o jaké homeopatika se jednalo. Včera jsme byli na seškrabávání molusek (pouze 7), ale i tak je to děsný pohled na křičící dítě, nerada bych to opakovala
Díky
21.3.2006 12:26:17
Syn měl molusek také cca 200, dali mu rovnou narkozu a v ní mu je seškrábli. Jenže asi nevzali vše a za dva měsíce je měl zpět ve stejném počtu...opět narkoza:o(
Od té doby když se nějaká objeví-ihned nehtem seškrábnu, udělá se tam pár kapek krve, ale za chvíli to zaschne.

O vypalování molusek jsem neslyšela, pokud vím, tak se vypalují pouze bradavice.
Syn je chytl ve školce, do bazénu nechodí.
Martina, 2 kluci
20.3.2006 22:23:16
Nám pomohla homeopatika, syn (2 roky) měl dva druhy molusků, pediatrička mu dodala homeo přesně na ně...měl jich po těle min. 200, hrůůůza, na oškrabování, vypalování nešlo ani pomyslet. Trvalo měsíc než začaly mizet, pak během 3 měsíců vymizely všechny, bez hnisání, prostě vyschly.
20.3.2006 12:04:54
TOK,
moje dcera má molusky zhruba rok a už jsem postupně vyzkoušela skoro vše.
Měla jich asi 50 po celém těle, hodně jich měla na bradě. Podávám hlívu ústřičnou, k tomu echinaceu + vitamin C, ale ... k tomu se chci dostat, přidávám můj osobně vyzkoušený ( babský) recept: do skleničky nalít trochu octa, do něho nakrájet na plátky česneku (cca 3 stroužky) a cibuli. Nechat ve skleničce (zavřené) v lednici a vždy tím molusku potírat. My s tím měli obrovský úspěch. 14 dní se nic moc nedělo, ale po tom se to rozjelo strašnou rychlostí. Momentálně jich má asi 10, všechny jsou vyhnisané, takže to má hdně citlivé, ale hlavně mizí! Doporučuji zkusit, skoro nic to nestojí!!!!
11.3.2006 21:31:52
Ewičko,
jestli chceš zkusit něco ze surovin, které máš určitě doma, tak nakrájej česnek na tenké plátky a nalož je do octa. Druhý den přilep přiměřeně velký kousek česneku náplastí na bradavici a jednou až dvakrát denně ho vyměňuj. Mně to zabralo i na bradavici, kterou řezali, pálili a držela jak pohanská víra:-).
Ewička a moje bradavice
  • 
11.3.2006 15:47:07
Mnoho vás tu mluví o propolisu ale nikde jsem nenašla jeho cenu..mohly by jste mi tedy poradit kde a za kolik se propolis koupí??PS nikdo v rodině není včelař
děkuji
Ewička a moje bradavice
  • 
11.3.2006 15:46:52
Mnoho vás tu mluví o propolisu ale nikde jsem nenašla jeho cenu..mohly by jste mi tedy poradit kde a za kolik se propolis koupí??PS nikdo v rodině není včelař
děkuji
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 238 [Dalších 158 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.