| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se léčí bradavice

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 238 [Dalších 148 >>]
TOK(Kristýnka 02/04)
9.3.2006 12:14:31
Tak bojujem stále mačkáme mačkáme tak se uvidí má to malá v hodně problem. partiích kde je tenká kůže jako jsou třísla a podpaží..... mám pocit že trpím víc jak ona....
Musím vydržet nedá se nic dělat...
Olga F.
  • 
9.3.2006 11:42:12
Ahoj, moje holčička měla moluska asi rok. Také jsem je postupně všechny vymáčkla :-). Dělala jsem to večer po usnutí - ve spánku, holčička se ani nevzbudila, jen se párkrát převalila z boku na bok :-). Když byla vzhůru, nebylo možné jí vymačkat vůbec nic. Pediatr nás "lanařil" na vyškrabání, ale když jsem si představila, jaký by to byl jekot, odmítla jsem to. Vyškrabávání pod narkozou mi připadalo, jako jít na vrabce s dělem :-).
Odhadem jsem vymáčkla během roku cca 300 molusek, po některých zůstaly drobné jizvičky, ale ty se nám s časem ztrácejí. Nyní jsme bez molusek.
Vysušování mastičkami se nám neosvědčilo - vůbec to na nás nefungovalo.
Jo, a chytily jsme je na plavání kojenců :-).
Též se nám tam rozjel atop. ekzém, takže jsme plavání musely zanechat :-(.
Olga
P.S.: Kulička se fakt musí vymáčknout vcelku, jakmile ji rozdrtíte, tak šířite infekci.
Amaaly
22.2.2006 13:24:01
Postupovali jsme úplně stejně, malému ještě nebyly 2 roky a ani se nebránil, jde to jen po povrchu. Ty co nešly propíchnout (takové střapaté) jsme potírali mazáním z lékárny. Asi po půl roce najednou začaly mizet všechny!!! Dvě měl totiž na očním víčku, jednu těsně pod očíčkem a i ty samy praskly a pomalu se ztratily. Pořád nad tím žasnu :-) a jsem šťastná, že jsme odolali všem doktorům a neuchýlili se k razantnímu zákroku. Od podzimu už se žádná neobjevila :-))
Jiří
  • 
21.2.2006 18:30:45
Nechte si to vypálit dusíkem - je to sice bolestivé, ale dá se to vydržet. Ve Vašem případě půjdete asi vícekrát. V mezidobí kombinujte s natíráním . Určitě Vám poradí váš kožní lékař.
Monika
  • 
20.2.2006 13:45:31
Já vyzkoušela na bradavice babské rady z Rodinky. Namočila jsem plátek česneku do octa (ten první byl asi 1 hodinu, další už dny) a přilepila na noc na bradavici. Dělala jsem to asi 5x (občas 1 noc vynechala). Místo přikládání česneku postupně zezelenalo a bylo bolestivé, asi týden po konci přikádání se to zelené oloupalo, bradavice sice zůstala, ale za několik dní také odpadla. Teď je na palci malá jizvička a já zkoumám, zda je to jen jizva nebo velmi malinkatá bradavice - čas ukáže, zda se to zvětší nebo zmizí.
Lenka,syn 2 roky
  • 
19.2.2006 14:30:28
Moc bych prosila kontakt na vámi osvědčeného homeopata v Praze.Můj syn i já zatím bezúspěšně bojujeme s bradavicemi klasickou cestou vypalováním a potírání Verumalem a chtěla bych vyzkoušet i jinou cestu.
Děkuji za radu.
Hanka a Martin 2.roky
  • 
18.2.2006 17:02:21
Ahoj, my jsme s moluskami bojovali víc jak 9. měsíců, ale teď klepu na dřevo je pokoj. Dávala jsem mu homeopatika a vždy když moluska uzrála tak jsem ji pořádně vymáčkla, odezinfikovala a pak přelepila náplastí do rána. Hlavně se nikam nesmí dostat krev z nich. Sice syn když už mě viděl s dezinfekcí a náplastí tak brečel, ale povedlo se.Je to dlouhý boj ,ale určitě vyhrajete buďte trpěliví,hodně úspěchů přeje Hanka
nnn
  • 
14.2.2006 23:02:48
nnn
  • 
9.2.2006 14:03:51
Chci Vám poradit perfektní věc na bradavice. Měl jsem jich v nějakých 16. letech asi 100 a za pomocí tohoto přípravku, který mi poradil můj děda, který už bohužel nežije mi všechny zmizeli asi za tři týdny.Sežeň si od včelařů surový propolis a až si uděláš tinkturu tak užívej 1 krát večer před spaním polévkovou lžíci. Ze začátku to bude pěkně hnusný, ale za týden Vám to bude i chutnat, alespoň mě už to dneska chutná. Posílám Vám návod ze stránek sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/vcely/propolis.htm ,ale já jsem si tinkturu podle dědy udělal tak, že jsem do krabičky od sirek(normální velikosti)dal propolis (plnou zároveň ne vrchovatou!, aby se dala zavřít) a potom jsem to dal do půl litru 40% vodky a nechal těch 9 dnů vylouhovat. Ovšem jsem tu tinkturu nescedil, nachal jsem ji na dně a vesele užíval. Doufám že Vám to také pomůže jako mně, byl to pěknej hnus ty blbý bradavice. Ahoj Petr

Návod na zhotoveni propolisové tinktury
30 g propolisu pokrájíme na drobné kousky a dáme je do 5 dcl čistého lihu do tmavé láhve. Dobře protřepeme a necháme 9 dní vyluhovat a každý den protřepeme. Na desátý den scedíme a máme hotovou propolisovou tinkturu. Cedíme přes sítko z umělé hmoty - tekutina nesmí přijít do styku s kovem. Dá se použít ¼ 1 vodky a ¼ l čistého lékárenského lihu.
  • 
9.2.2006 14:00:25
Chci Vám poradit perfektní věc na bradavice. Měl jsem jich v nějakých 16. letech asi 100 a za pomocí tohoto přípravku, který mi poradil můj děda, který už bohužel nežije mi všechny zmizeli asi za tři týdny.Sežeň si od včelařů surový propolis a až si uděláš tinkturu tak užívej 1 krát večer před spaním polévkovou lžíci. Ze začátku to bude pěkně hnusný, ale za týden Vám to bude i chutnat, alespoň mě už to dneska chutná. Posílám Vám návod ze stránek sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/vcely/propolis.htm ,ale já jsem si tinkturu podle dědy udělal tak, že jsem do krabičky od sirek(normální velikosti)dal propolis (plnou zároveň ne vrchovatou!, aby se dala zavřít) a potom jsem to dal do půl litru 40% vodky a nechal těch 9 dnů vylouhovat. Ovšem jsem tu tinkturu nescedil, nachal jsem ji na dně a vesele užíval. Doufám že Vám to také pomůže jako mně, byl to pěknej hnus ty blbý bradavice. Ahoj Petr

Návod na zhotoveni propolisové tinktury
30 g propolisu pokrájíme na drobné kousky a dáme je do 5 dcl čistého lihu do tmavé láhve. Dobře protřepeme a necháme 9 dní vyluhovat a každý den protřepeme. Na desátý den scedíme a máme hotovou propolisovou tinkturu. Cedíme přes sítko z umělé hmoty - tekutina nesmí přijít do styku s kovem. Dá se použít ¼ 1 vodky a ¼ l čistého lékárenského lihu.
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 238 [Dalších 148 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.