Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
perko | 104605 |
10.2.2013 9:02:57
Preventivně určitě nepodávat.
U nás bývá vždy krize pouze jednu noc,ty další už jsou mnohem lepší. Držím palce. |
Nella+2 | 28691 |
10.2.2013 8:53:48
Díky. Vúbec nevím jak ji mám léčit. Čekat co bude v noci a nedelat nic je hrozny.
|
Mapi | 89319 |
10.2.2013 8:42:42
Preventivně určitě ne. Je to pomoc při záchvatech dušnosti. Obsahuje kortikoidy které nejsou úplně nejzdravější, ale je to rychlá pomoc.
počkej na noc a pokud se bude dusit (opravdu jen při záchvatu) jí ho dej a pak jí dej dýchat mrazivý vzduch buď z mrazáku, nebo jí oblékni a posaď před otevřené okno. |
Nella+2 | 28691 |
10.2.2013 8:08:47
Dcera měla v prosinci laryngitidu. Od te doby mame doma Rectodelt. Dneska se vzbudila s hnusnym kašlem a sipanim a ja nevim co ted. Myslim si že to je zase laryngitida. Dala jsem ji stoptusin, fenistil. Mam ji dat ten Rectodelt "preventivně" nebo počkat na noc až (jestli) se bude dusit???
|
radka |
• |
4.2.2013 7:52:51
nemáte doma plísně? kamarádka měla dceru co 14 dní ve špitále, teprve až se odstěhovali z bytu, kde měli plíseň, tak laryngitida zmizela
|
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 | 39918 |
3.2.2013 21:57:08
Měsíc už je hooodně dlouhá doba...držím pěsti!!
U nás je laryngoška na ""měsíčním"" pořádku...také netuším proč,ale je rychlá, dvoudenní....nic pohoda,většinou po odpol.spánku ""zaštěkání"" a je tady...okamžitě Rectodal čípek a inhalaceústroj máme od Tchiba/-Ventolin+Vincentka,do zvlhčovače kapu olej 31 bylin od Justu/pardon,ale není to reklama/ jen opravdu SUPÉR POMOCNÍK na všechny nemoce!!!! Okamžitě mažu Tymiánovou mastí a stříkám Eucasol-vše Just.Zatím žádné ATB a to už měl nejmlaší 14 měsíců laru 4x-pokaždé RTG plic a nic..strašný!! Dr. nevysvětlila proč,také netuší,co se mu děje...náš starší ji měl od 2-4roky 6x a teď se drží skvěle,je mu 5a čtvrt a je 3 rokem v MŠ a asi už má vyhráno...doufám.Já tedy Justuju i preventivně a zatím se držíme. Přeji hodně |
Raduza | 68805 |
3.2.2013 19:23:40
Já bych ty antibiotika dala. Jak už tady někdo x-krát psal, z výtěru se všechno nepozná. Pokud to nepomůže, zkoumat dál. Nevím, jestli má v tak nízkém věku smysl alergologie, ale asi ano.
K tomu štěkavému kašli. Nemá stridor? |
..maya.. | 86852 |
3.2.2013 19:07:55
já bych na ten kašel dala asi spíš stoptussin
|
withep | 93862 |
3.2.2013 14:07:32
Pokud by to byla skutečně opakující se laryngitida, doporučuju zakoupit inhalátor a inhalovat 4-5x denně fyziologický roztok nebo Vincentku. Byla jsem se synem s lar. hospitalizovaná 3x a vždy léčba spočívala především v inhalacích, takže pokud jsme si byli jistí a nemělo to nějaký extrémní průběh (to při hospitalizaci dostal Rectodelt a do inhalačního roztoku adrenalin), zůstávali jsme doma a inhalovali doma. Po dvou dnech a nocích by ovšem měla přijít úleva. Pokud už to trvá takhle dlouho a PLDD to neřeší, asi bych se obrátila na ambulanci dětské kliniky.
|
.kili. | 125672 |
3.2.2013 13:45:10
- "taky to můžou být střevní parazité "
no, to nevím jací, škrkavky si kojence moc nevybírají - "tak hospitalizaci asi ne, ale dovyšetřit pořádně co to je " hm, měsíc se o to snaží bez efektu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.