Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
..maya.. | 86852 |
3.2.2013 13:06:02
na tu rýmu si kup sterimar..je i přímo na rýmu infekční..některé děti na laryngitidu bohužel trpí, věkem se to upraví, jiné ji zase za celý život nemají vůbec...
|
Kreaty | 128225 |
3.2.2013 12:53:27
to je pravda, taky to můžou být střevní parazité
tak hospitalizaci asi ne, ale dovyšetřit pořádně co to je |
štěpánkaa | 100291 |
3.2.2013 12:11:27
tak ty lokální nepomohly, to je jasný. divím se, že jsi při těchto potížích nekývla na ATB, u nás pomohly vždy, za současné podpůrné léčby an následující léčby sníené imunity. rozhodně ale je dobrá konzultace na ORL. tak brzké zdraví
|
Lucie a deticky | 134845 |
3.2.2013 12:09:09
Mno ja prave ty atb odmitla, kdyz ma ciste vytery i prudusky.... na orl jsme byli v motole, ale ne s malou, s klukem, tam mu pred tydnem brali mandli. Tak primar na ni jen mrknul... ale mame tady vybornou orl doktorku, ma vlastni ordinaci,ale delala taky v Motole a moc si ji tam pochvalovali, tak zkusim v pondeli zajit k ni.... jezis, proc me to nenapadlo. Jinak atb zatim jen lokalni.... dvakrat....
|
štěpánkaa | 100291 |
3.2.2013 12:03:21
chtěla jsem dát tyhle a dala bych na radu kiliho, měsíc tohoto martyria i přes ATB léčbu je divné.
nemám dobrou zkušenost s ORL na Karláku ve VFN, ale v Motole nám kdysi dost pomohli (ale nebyli jsme tam nikdy hospitalizovaní, i když to hrozilo) - nevím, kam chodíte vy. |
štěpánkaa | 100291 |
3.2.2013 12:01:02
chápu tě. na matraci dej "dolů" nějakou zarážku - např. srolovanou deku nebo kus molitanu, aby neprošla žbrdlinkami, matraci podlož po celé délce, aby se nezlomila (my měli se základem polystyren a právě se nám přelomila, když jsme ji podložili jen na jedné starně
|
3.2.2013 11:59:52
No tak mala mi svym zpusobem taky spi na prsou, respektive spinka s moji kozou, ma ji jako plysaka dudlik a mazlitko v jednom
Ale dneska to zkusim s tim rostem... diky |
3.2.2013 11:57:12
Mame, ale asi malo... oba se potom stejne sune dolu, ale zkusim to dneska vypilovat... ja se proste i bojim nejakych komplikaci, kdyz to trva tak dlouho...
|
1kulička | 119729 |
3.2.2013 11:56:47
Lucko, je mi vás líto, taky to znám, nemocné děti, které si to předávají, to je očistec.
To očkování může být opravdu nebezpečné, zvlášť když je doma někdo pořád nemocný. Bezpečnostní pravidlo je, že dítě má být 14 dní před i po očkování zdravé, každý infekt znamená pro imunitu miminka obrovskou zátěž zejména v době očkování. Pokud chápu dobře, má za sebou 2. hexavakcínu? třetí bych nedávala, ať ti doktorka poradí nějakou alternativu, ale určitě, až bude malá 100% zdravá! Taky mám díky očkování doma věčnýho maroda. Hodně štěstí - a ven určitě můžete, pomůže jí to, studený vzduch je dobrý na laryngitidu. |
.kili. | 125672 |
3.2.2013 11:51:11
Pokud kojenec měsíc štěkavě kašle vzdor pokusům o ambulantní péči, pak bych měl za nanejvýše patřičnou hospitalisaci. Příčin takové věci může býtvíce, navíc kašel obdobný štěkavému může být projevem jiného onemocnění než je laryngitida, kterou po takové době mám za nepravděpodobnou.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.