Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: Ahojky8.2.2008 13:56:37
Holky díky
Feketko, neomlouvej se, my to chápeme, moc na Tebe myslím, uvidíš, že bude líp.... Věř tomu!!! Enko, zrovna včera jsem na ten katalog koukala, dobře, že to vím, kdyžtak bych objednala přes Tebe teda A o autě nestraš. Kde vám ho lohli? Před barákem? My si domů před 14 dny přivezli fungláča. Po 100letech jsme si konečně koupili nové autí, takovýho krasavca krásnýho (KIA cee´d sportywagon), je to kombík, tak už se tam konečně všichni vlezem A doufám a modlím se, ať nám ho nikdo.... Ani to nechci napsat Máme ho částečně na klientský úvěr (něco jak lízanec, ale výhodnější). To bych si šla asi skáknout fakt z mostu. Na těch sídlištích bez garáže je to děsný, ale co chceš dělat. To bychom fakt neměli nikdy nic. Tak doufám, že v tomto případě bude platit něco jako risk je zisk... |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: Ahojky8.2.2008 13:06:53
Feketko, je dobře, že jsi aspoň nakoukla. Moc na tebe myslím!!!!!
Krásná ikonka |
Feketka + 2 berušky | 58757 |
Ahojky8.2.2008 12:49:15
Ahoj holky,
omlouvám se, že se neukazuju ale "snažím se" nemyslet na těhotenství takže radši na rodinku nechodím ikdyž občas nakouknu ale nereaguju. Je to pro mě těžké, tak se na mě prosím nezlobte. Všem Vám přeju hodně zdravíčka a štěstíčka a těhulkám krásné zdravé bříška!!!! PS: změnila jsem si ikonku |
Enko | 11587 |
Re: Postupka8.2.2008 11:19:17
A volal mi manzel, ze nam ukradli auticko:-( vrrr:-( On s nim teda ejzdi svagr, ale vejdeme se do nej vsichni s tchynkou....
|
Enko | 11587 |
Re: Postupka8.2.2008 11:16:55
Jinak ja nestiham cim dal vic, Petruska uz totiz byva dost casto vzhuru a tak si ji chci taky uzit a ne sedet u PC.
Ale jest emam takovou malou prsbu....segtra rozjizdi obchudek, zatim ma v sortimentu Litex(tehuobleceni, sportovni a plavky)..tak kdyby nekdo chtel neco s 10% slevou(mozna i 15 pri vetsi objednavce), tak na www.litex.cz je katalog a objednat muzete pres me. |
Enko | 11587 |
Re: Postupka8.2.2008 11:13:01
TErko, Evi: jsem rada, ze enjsem jedina nervni matka U nas to obcas vypada naprosot stjene...pak si to zpetne vycitam.
Natalii: to Hcg vypada opravdu moc dobre... |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: Postupka8.2.2008 10:25:54
A mě Bára přestala spát přes den
|
Evi*a Médinka 7/06 | 28976 |
Re: Postupka8.2.2008 10:22:12
a do toho všeho vstává ted furt ve 4.30
|
Evi*a Médinka 7/06 | 28976 |
Re: Postupka8.2.2008 10:18:54
Terezko klíííd, to samé jsem měla předevčírem, kdy mě Médik točila, že házela pořád dokola lžičku s tvarohem na zem a koukala, co já na to. Když jsem jí to řekla jednou, dvakrát, třikrát, pak do mě vjel vztek a seřvala ji, že začala bulit..
Večer jsem měla výčitky a byla z toho taky na nervy, že jsem podrážděná a dítě má ze mě trauma... |
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: Postupka8.2.2008 9:52:08
Ahoj Osky,
ráda Tě tu vidím. Nestraš mě s tou nemocí. Ježiš, jsem fakt zvědavá, jestli bude následovat nějaký měsíc, v kterým nebudeme nemocní... Co se týče výchovy, ani mi nemluv. Dnes ráno už tady napoplach bilo výstražný světlo, že musím zbrzdit a uklidnit se nějak, bo bych tu svoji holčičku taky mohla přivést až na psychinu a sebe taky. Už jsem to asi přehnala, hrabe mi. Julča si občas zpívá takovou písničku, co ji naučila tchýně. Pro ilustraci: Jede turek do okurek, šavla se mu blejská, my se turka nebojíme ani jeho vojska No a naše slečna místo vojska říká (říkala) na konci Dvojska místo vojska. Nevím, kde to vzala, občas jsem ji opravovala, že dvojska se neříká, občas jsem na to prděla, ale dneska do mě vjelo 100 čertů a neskutečně mi to vadilo, tak jsem ji začala důsledně opravovat a ona pořád se smíchem říkala dvojska, občas vojska. No mě to tak vytočilo, chtěla snídani, tak jsem tvrdošíjně trvala na tom, až to zazpívá správně, bude snídaně. Zřejmě jsem při tom vypadala hrozivě, neb Julča začla natahovat a vypadalo to, že z ní nevyrazím nic. No nebudu to protahovat, ruply mi nervy a tak dlouho jsem to do ní hustila a řvala na ni, že s mohutným vzlykáním, kdy se chtěla pochovat (a ujistit se, že je to přece jen její hodná maminka) a já ji nepochovala, to nakonec ze sebe vysypala. Načež jsem se rozzářila, začala ji chválit, chovat a to všechno se slazami v očích (tak, aby mě neviděla), páč mě došlo, že to fakt přeháním, když se mi dítě málem strachy počúralo. No hotovo. Ale myslím, že má natrénováno a že dvojsko už z huby nevypustí. Ale asi mi to za to nestálo, jsem z toho pěkně přešlá, nechápu, kde se ve mně vzal takovej vztek. Jsem fakt někdy hrozná matka. Chudák Julinka. No a Jonášek, ten jen nechápavě zíral, proč tak ječím a Julča řve... Ach jo, jsem fakt zralá na panáka nebo si to jít hodit. Omlouvám se za výlev. Potřebuju asi povzbudit. Holky, prosím, řekněte mi, že nejsem blázen... Doufám, že si to nebude holka pamatovat do dospělosti a že to na ní nezanechá nějaký velký následky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.