| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 65199  [Dalších 65089 >>]
Evi*a Médinka 7/06 28976

Re: Postupka

8.2.2008 9:51:58
Natalii, to je hezká zpráva, držím palce.

Tereko, no to je teda na prd s těma dětičkama;(( Brzy se uzdravte a myslím na Vás, abyste mohli jet na hory.

Oskarko, řeším ten samý rpoblém, jak se nepomátnout na MD:-D

Tak v úterý se jdeme podívat na první hodinu "První krůčky v hudbě", tak uvidíme
oskarka 15219

8.2.2008 9:19:57
Jsem tady zas po megadlouhé nepřítomnosti. Dočítat vás stíhám každej den, jenže absolutně nestíhám na nic reagovat :-( Když jsem doma, tak se snažíme vždycky někam vypadnout a když jsem v práci, tak dorazím odpoledne a tatínek s holčičkou dělají z domova pomalu ale jistě squat, takže se snažím to tady aspoň trošku udržet :-))

Naprosto nejopožděneji ze všech přeju všem oslavenečkům k svátkům i k narozeninám všechno nejlepší!
Měla svátek i Vanda od Lucilky - tu už jsem tady dlouho neviděla, nevíte co s ní je???
Taky jsem stráááááášně dlouho nezahlídla Enku a Mariettu...

Avi, dort vypadá parádně!!!! Začínám vám tu úžasnou cukrárnu závidět :-D

Terko, nechci tě strašit, ale 6.nemoc se bohužel může opakovat ;((... Zrovna nedávno jí měl podruhý kamarádky klučík, říkala že to mělo daleko horší průběh než poprvé, že měl úplně mokvavé boláky... Nejdřív horečky několik dní, vůbec nevěděli z čeho (s 6.nemocí jaksi nepočítali, když už jí měl), takže objížděli doktory a pohotovosti, a nakonec se z toho vyklubalo tohle.

Zerat, to je mi líto že si skončila v nemocnici, doma s Martinkou by sis to určitě užívala líp, ale zase je fajn, že tě mají pod kontrolou, jistota je jistota.

Daniku, cukrovku zvládneš! Žádný zalejzání do srubu ;)! Důležitý je, že je miminko v pořádku, to ostatní je holt jen daň za toho voňavého uzlíka, kterej tě v létě čeká!
Loro, nasazení inzulínu mi nepřijde jako špatný řešení... Určitě by ho Danikovi nedávali hned při jednom špatném výsledku, vědí co dělají, a mě inzulín přijde jako relativně "pohodlný" řešení vzhledem k tomu, co můžou napáchat vysoký glykémie...

Hani, MOOOOOOOC MOOOOOOOOC MOOOOOOOOC TI GRATULUJU, je to nádherný ~g~!!!!! Jsem ráda, že ti Motol přinesl štěstí a přeju zdárný průběh celého těhotenství :-). Co nadšený tatínek :-)???

Jinak si toho už moc nepamatuju...

Holky, neexistuje nějaká odborná literatura na téma JAK SI ZACHOVAT ZDRAVÝ ROZUM NA MATEŘSKÉ :-D??? Řadím se k těm, co jim to občas přerůstá přes hlavu - taky mám někdy pocit, že na Vendu jen řvu, ale ono to někdy fakt jinak nejde... Je fakt, že je s ní sranda, tenhle věk je super, ale taky je pravda, že si prosazuje svoje a ne vždycky je to to správné :-). Dneska v noci jsem naprosto nechápala: šla spát se mnou tradičně kolem 10 a OD 3 DO PŮL 6 byla vzhůru, zpívala si, povídala, chodila se projít po bytě (my totiž s manžou mezitím pochopitelně upadali do kómatu)..no mazec. Zcela vážně jsem přemejšlela, jestli mi tady náhodou nemohla sníst nějaký prášky ~k~...
Jinak jsem volala do školky, zápis je 1. a 2.4., a prý i na 4 hodiny denně mám šanci (od ledna)! To mě potěšilo, doufám že opravdu bude místo a výchovu roběte převezme aspoň na 4 hodiny denně někdo jiný, než já coby absolutně nedůsledná matka :-)

Jdu nás oblíknout a vypravit, jedeme ke kamarádce. Mějte se krásně, snad se sem zas brzo dostanu...
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 14586

8.2.2008 9:13:56
Tož to je na prd. Ale Julča to tehdy měla taky jen 1x, právě kolem toho půl roku.
Tak doufám, že to třeba teď nelapne od malýho.
Ach jo, kýchaj mi tady oba na střídačku, ne nějak brutálně, ale já jsem z každýho pšiku pěkně rozladěná;((

8.2.2008 9:12:20
Aha:(
Hanka+Bára7/05 30896

8.2.2008 9:01:08
Terko nepotěším tě, tohle může dítě dostat několikrát:(
Bára ji měla cca 3x, ale čím je dítko starší, tím je menší pravděpodobnost. Nejvíc to mají děti kolem 6 měsíců.

8.2.2008 8:57:30
Avi, dort vypadá nádherně!!! Ježiš, uplně si vybavuju tu chuť. Nás to čeká za 2 měsíce, malej 4., já 10., tak to objednáme taky nějakej pořádnej:-))
Jo a dodatečně Verunkám, Veronikám, Verčám vše nej k svátku!!!

8.2.2008 8:54:32
Děvčátka, tak hlásím, že jsme se po 4 dnech horeček dneska osypali, takže
malej měl šestou infekční dle mudry. Tak jsem ráda, že nás to potkalo teď a
ne až za týden či dva.
Teď už by to neměl dostat, že jo?! To se prodělává myslím jen jednou.
Julča ráno trošku pokašlávala, tak jsem ji radši dnes nechala doma. To je hrozný, člověk počítá každej den a hypnotizuje děcka, aby byly zdravý, ať můžem odjet příští pátek na ty hory. No ještě je to daleko, tak nám držte palce. To abych pomalu s nima nevystrčila čumák z baráku:-)

Natali, to je krásná zpráva, to je super, moc gratuluju a držím palečky, ať jsou všechny další kroky úspěšně za Tebou a postupuješ bez problémů k vysněnému cíli...
Hanka+Bára7/05 30896

8.2.2008 8:50:42
natalii SUPER!!!!
Evi*a Médinka 7/06 28976

Doktorská postupka

8.2.2008 8:50:20
8.2. (8.30) – Daník (diabetologie)
11.2. (7.30) – Léňa (glukozový test)
12.2. (8.00) – Aneja (poradna)
14.2. (od rána) – Danik (hematologie)
14.2. (16.30) – Léňa (Danýsek – tříletá prohlídka)
18.2. (18.00) – Redí (velký ultrazvuk)
18.2. (????) – *Hanka* (kontrola)
19.2. (8.20) – Danik (kontrola interna – tlak)
19.2. (8.45) – Danik (velký ultrazvuk)
21.2. (9.15) – Redí (kontrola gynekologie)
22.2. (11.15) – Danik (kontrola v ambulanci rizikové gravidity)
28.2. (10.30) – Léňa (poradna)
28.2. (????) – Danik (zubař)
6.3. (10.30) – Danik (vyšetření srdce miminka v Dětské nemocnici)
----
palečky danikovi
natalii + 09/08 55289

8.2.2008 8:30:51
Holky,jsem měla úplně stažený půlky,tak v pondělí to bylo 6208 a dnes po 3 dnech je to 17888!!!!!!!!!!!Spočítala jsem to a hcg mi roste ob den 1,7násobkem přesně.:-D Mně spadnul takový balvan ze srdce,že snad dostanu samou radostí infarkt.:-D:-D:-D
Moc,hrozně moc vám všem děkuju za palečky a ještě teda zabojujem,i když už jsem to málem vzdala!Teď letím,jedeme za mámou,budu večer.Opatrujte se a děkuju všem,mám vás strašně ráda,moc jste mi pomohly!Vím,že ještě zdaleka není vyhráno,ale je to taková další úspěšná meta,kterou jsme zdolali.
Tak se mějte krásně,já se ozvu,papa a děkuju!
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 65199  [Dalších 65089 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.