Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
natalii + 09/08 | 55289 |
Re: Evi*7.2.2008 14:34:56
Ahoj holky,jdu podat hlášení!
Dnes jsem byla jako samoplátce na krvi,řekli mi,že výsledky budou až v pondělí,tak jsem je ukecala a mám dvě čísla do laboratoře a snad mi to zítra řeknou.Sestra říkala,že si myslí,že mi to řeknou,ale slíbit prý nic nemůže.Tak uvidím.Jinak je mi pěkně špatně,víc než mi bylo doteď,poslední dva dny mám pocit,že snad začnu taky komunikovat se záchodvou mísou,trošku mi povyrostly prsa,ale stejně se bojím,že i přes tyhle příznaky by to nemuselo dopadnout dobře.Samozřejmě mimču věřím,ale snažím se teď moc neupínat na nějaké těhotenství.Snad budu zítra vědět víc,musím je ukecat,ale když já to tak nerada dělám po telefonu. Jinak jdu buď v po nebo út ke svému dr. a na ten utz,říkám si,že pokud mi dopadne dobře krev,tak se nebudu plašit.Achjo,tohle čekání je strašný.Manžel pořád chodí a říká mi,že to bude určitě dobrý,no,kéž by.Tak se vám zítra ozvu,jestli ještě budeme s mimim bojovat,nebo to už vzdalo a budu se řadit do klubu dvouzamlklinek. Uvidíme,neumím říct ani to ani to.Spoléhala jsem dřív na svůj pocit,kterým jsem zamlklinku prostě věděla dopředu a teď jsem opravdu klidná a nehrotím to,ale ten strach přebíjí fakt všechny pocity,takže neumím říct,jaký mám pocit.Prostě jen otupěle čekám,co bude a je to k zbláznění. Darlin,ahoj,mně říkali po revizi nekoupat celý šestinedělí.. Takže bych to tak 4 týdny určitě neriskovala.. A jak je jinak? Daníku,to je dobře,že jsi doma,drž se a vydrž,to mimčo za to stojí!!Uvidíš,že na tyhle depky pak zapomeneš a budeš šťastná,žes to všechno vydržela! Držím palce,ať už se zprávy a výsledky jen lepší a ty si to můžeš začít i užívat! *Hani*,taky ti moc držím palečky,ať je příští kontrola ok a miminku je vidět krásně srdíčko.Koukám,že se ti doktoři rozhodli,že nás teď budou pěkně trápit,viď... Mně taky dávají zabrat poslední dobou,nevím,co jim přelítlo přes nos. Ale my to an tom září dotáhneme až do konce,uvidíš. Hanko,teda máš to taky trápení,co.Takhle jsem se já trápila deset měsíců,než se doktoři uráčili aspoň kouknout na moje cykly a hned to bylo jasný,anovulační cykly a první léčený cyklus //.Někdy ale na to fakt pěkně dlouho se*ou a jen nás nechávají zbytečně čekat.Budu držet palečky,ať je vše v pořádku a oni vám jen dopomůžou k tomu mimču.Třeba za to můžou i ty nervy,já otěhotněla vždy,když jsem s tím absolutně přestala počítat a začala si zařizovat život jinak,když k nám mimi nechtělo.A taky teda jsem teď vyzkoušela novinku-prstíkovou metodu,nikdy jsem se do toho nehrnula,a tak nevím,jestli to k tomu napomohlo,nebo ne,ale zadařilo se.Budu na tebe myslet a držet ti pěsti. Jinak se omlouvám,víc si nepamatuju,ještě se ve vás trošku zorientuju a bude to lepší. Mějte se hezky a já se kdyžtak zítra večer ozvu,jak jsem dopadla.Snad to bude dobrý.Ahoj a děkuju vám všem za povzbuzování a držení palečků!!! |
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
Re: Evi*7.2.2008 14:33:53
Opravím Máju:
dr. Uhrová je moje dr. v Motole V Plzni to dělá dr. Ulčová- Galová - ale Hani, lepší pro tebe bude určitě Podolí - navíc oni v Podolí stejně spolupracují s Plzní - někde jsem četla že něco konzultuju a některé pacientky si předávají tel. do Podolí laboratoř 296 511 388 - na tomto čísle jsem se vždycky objednávala 296 511 387 - dr. Madár 296 511 393 - výsledky - budou se ptát na jméno dr., který tě tam posílá, tak řekni toho od kterého budeš chtít vymámit žádanku - pokud by ti jí nedal, tak kontaktuj Daníka a ona ti poradí jak se dostat k dr. Nouzovy do Prahy - od něho jí nakonec dostala ona - jinak pokud bys to vyšetření platila, tak stojí prý cca 6 000 kč |
Amálie00 | 28938 |
Evi*7.2.2008 12:40:31
tak ještě sím zapsat do postupky 14.2. 16:30 má Danýsek tříletou prohlídku, tedy jestli se píšou i děti, teď nevím...
|
Amálie00 | 28938 |
Re: SMSka od Zerat7.2.2008 12:29:24
Ahojky, tak zkusím také reagovat
Zerat, moc na tebe myslím, ať je malá v pořádku! Daníku, vítej doma, držím na diabetologii palce! Bulíku, dobře, že je žloutenka na ústupu, potvora jedna! *Hnai* stále nepouštím palce, srdíčko bude! Evi*, vidím, že to s Médinkou nemáš teď jednoduché. Vydrž, bude hůř;-) Ale s tím, že chce k jiné mamince, z toho bych si hlavu nedělala, nemyslí to takl. Danýsek nám taky vyprávěl, že nás nemá rád (ani jsme mu nemuseli v tu chvíli nic zakazovat), oni to cvrčci tak nemyslí! Darlino, já bych řekla, že pokud nešpiníš, tak se koupat můžeš... Nepamatuji se, že by mi k tomu někdo něco říkal. Kolus, Danýsek je také nadšený a fascinovaný tím, co mi narostlo za prsa, pořád s eptá, jestli mám dost velkou podprdu Verunce také přejeme vše nej k svátku! Hani s B, tak to je dobře, že je vše OK, i když zas eje otázka, proč to nejde:-( Držím palce, aby se brzy zadařilo! Loro, držte se a na kila nahoře kašli, ono to půjd ezase dolu (se utěšuju já!) No, a ještě na závěr zase jedna veselá od nás. Danýsek včera v ztichlém buse, při pohledu z okna, vyplodil tuto větu: TEDA, TY SILNIČÁŘI, JAK NEOPRAVUJÍ CHODNÍKY A SILNICE MĚ TEDA ŠTVOU! Pani, co seděla před ním se na něj otočila, jako co to bylo a on se předklonil a šibalsky říká KUK! Tak, snad jsem na nikoho nezapomněla. Evi*, prosím o zapsání do postupky: 11.2. 7:30 glukozový test 28.2. 10:30 poradna děkuju! |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: Postupka7.2.2008 11:51:54
A ještě takovej hodně blbej dotaz, myslíte si, že po té hysteroskopii a rentgenu vejcovodů by se teď taky mohlo chvilku líp těhotnět, jako se to říká o laparce?
To víte, tonoucí se stébla chytá |
Majákova | 43170 |
Re: Postupka7.2.2008 11:47:48
Hanko, oddělení rep.imunologie je i v Plzni-doc. Uhrová...jak jsem někde vyčetla, tam se specializují spíše na pozdnější potraty, Podolí na ty rané.
|
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: Postupka7.2.2008 11:38:39
A ještě jeden dotaz, tohle vyšetření se dělá jen v PRaze v Podolí nebo jěště v nějakém jiném městě, třeba Plzeň apod?
|
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: Postupka7.2.2008 11:34:07
Holky díky moc a nevíte některá číslo na to Podolí? Něbo nějaký odkaz, abych si to našla na netu? Děkuju.
Já si taky začínám myslet, že bude zakopaný pes tam někde.... |
Amálie00 | 28938 |
Re: Postupka7.2.2008 11:03:08
Ahojky, hlásím se z kontroly, vše je v pořádku, čípek drží, miminko sebou mrskalo. Akorát tedy přibírám víc než je mně i doktorce milo, vypadá to, že opět směřuji k dvacítce
Dr mi písla neschopenku od Danýho třetích narozenin, abych s epromarodila k mateřské a měla na ní nárok (díky *Hance* za rady ), napsala mi neomezené vycházky, tak jsme ráda Všem potřebným držím palce, ať je vše jak má a pádím dělat oběd nebo dítě sní mě! |
Bulik | 15617 |
Re: Postupka7.2.2008 9:48:21
dobré ránko,
Hanko, jestli vážně uvažuješ o tom Podolí, tak doporučuju se tam objednat rovnou, protože objednací lhůta je 3 měsíce, léčba trvá další 3 měsíce a pak se měsíc čeká na výsledky. Telefonicky se můžeš objednat v pohodě, i když nemáš zatím v ruce doporučení, to ti tvůj dr. určitě ochotně vystaví. No kdyby náhodou ne, nebo jste si to rozmysleli, nebo se mimi do té doby povedlo, tak tam prostě brnkneš a termín zrušíš, oni budou leda rádi, že se jim tam něco uvolní a budou tam moc šoupnout někoho, kdo bude žebrat o rychlé objednání. Telefon nemám teď po ruce, ale písni mi maila, já ho pohledám a pošlu ti ho. Jinak gratuluju moc k dobrému výsledku hysteroskopie. To je fajn pocit vědět, že vevnitř je všechno v pořádku, že? To znám, taky jsem byla. Hele, já bych fakt tu imunologii zkusila, protože nám tam tenkrát říkali, že tu imunitu pro trofoblastu můžou vyprovokovat i potraty. Lora velmi výstižně zhodnotila vývoj chování našich dětiček Satáně a testovací jezdci, to je super pojem, to si musím pamatovat Kruci, musím jít vyvíjet nějakou činnost, domácnost těžce upadá. :-( |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.