| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 65199  [Dalších 65049 >>]
Bulik 15617

Ahoj

6.2.2008 19:52:14
Koukám, že dneska není zrovna nejveseleji, Zerat držím palce, ať se to srovná a brzo ji pustí, Hance, ať je všechno v pořádku a srdíčko ťuká, Daníkovi ať ji pustí domů bez inzulínu, Evi ať Médík nezlobí (ale to jsem pesimista, Evi připrav se, že to bude jen a jen horší), Redí ať najde plastelínu a Terce, ať Jonášek už neteplotkuje. Hmm, snad jsem nikoho nevynechala.

Za nás přidám jednu dobrou zprávu, ve zpravodajství z poradny jsemm zapomněla napsat, že Cyril přibral od minulé středy do dneška, tj. přesně za týden skoro 40 deka!!! Je to vážené na stejné váze a navíc tehdy byl napitý, dneska hladný. Zírám.
darla+Pétik09+// 73922

dotaz

6.2.2008 19:42:57
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho po revizi jste se mohli koupat? Mně totiž neřekli po zákroku nic, mám jít příští týden na kontrolu a už mě moc sprchování nebaví, myslíte, že když nekrvácím mohla bych se už koupat??
Evi*a Médinka 7/06 28976

Re: SMSka od Zerat

6.2.2008 18:41:23
Hanko*, moc věřím tomu, že srdíčko bude ťukat, chápu Tvé nervy.

Daniku, super, že můžeš domů. Tvé termíny jsou v postupce, pěkně se mi zaplnila.:-)

Zerat držím palce, aby vše bylo v pořádku.

už nevím, jsem nějaká vyšťavená, Médik má nějaký vzpupný období, dělá naschvály, blbne s jídlem z čehož jsem trochu smutná, protože takt krásně jedla všechno. Ale moc se s tím nemažu, když nejí, tak jde ze židle a hotovo a nic nedostane, hlady se umřít nenechá.
Jen mám pocit, že ji celý den usměřňuju a napomínám, občas musím i zaječet, z čehož pak mám depky, že na ni řvu, že bude neurotická, ale ono se to fakt někdy nedá.
Dneska mě tak točila! Měla zase nějaký knourací období, tak ji říkám, jestli se jí u mě nelíbí, proč bulí, jestli chce jít k nějaký jiný mamince. No, to jsem si naběhla. Radostně řekla, že ANO;(( Tak mi to teda vzalo dech:-D
AneJa 53120

SMSka od Zerat

6.2.2008 14:10:24
Ahojky holky, psala mi Zerat, je v nemocnici a vypadá to tak na 14 dní, malá měla na monituru zase ke 190 tak pro jistotu si je tam nechají. Na pokoji jich je hafo, ale jedna celkem fajn paní tak snad to tam Zerat rychle uteče. Váha malé je prý už 3470 gramů :-D
Všechny vás zdraví!
Bulik 15617

Doma z poradny

6.2.2008 10:47:51
hoja hoj, nestíhám zatím reagovat, jen písnu, co Cyril v té poradně. Vypadá to, že žloutenka je na ústupu, ťuky, ťuk, aspoň se nám to všem včetně mudry zdálo. Výsledky odběrů teprve budou, takže uvidíme, co říkají čísla, ale byla optimistická.
Nejlepší byl Štěpán (přece jen jsem ho dnes nedala do školky, furt kašle a soplí), měla jsem ho s sebou. Když dr. Cyrilka prohlížela, Štěpán nahodil výraz "kakabus" a prohlásil - "Maminko, řekni té paní, ať nešahá Cyrilovi na hlavičku" :-D Dr. se chechtala a ještě víc potom, když ji Štěpán začal přesvědčovat, že on má taky žlutou ruku jako pomeranč.
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018

Zpět z nemocnice

6.2.2008 10:25:15
Ahoj,díky za podporu, včera večer jsem si odchytila mudru, domluvily jsme se, že mě pustí domů. Na diabetologii stejně musím do jiné nemocnice, slíbila jsem jí, že tam půjdu s doprovodem:-). Dnes si zajdu pro propouštěcí zprávu do nemocnice, budu tam mít vypsané termíny všech kontrol, tak pak *Evi* písnu.
Redí + dvě ☼ 16148

Re: Hojky holky!

6.2.2008 10:18:34
ahoj :)
Daníku, je mi moc líto, že Tě domů nepustili a hlavně, že zase další starosti tentokrát s cukrovkou..ale snad se ani nepotvrdí! To víš, když už Tě mají pod přímou kontrolou, chtějí mít stopro jistotu, než Tě pustí. Vím, že to leze na bednu, ale vydrž, však miminko už Ti těch radostí od července dá stonásobně víc ;o)

EviK, my měli "digikrabičku" :)) a taky se nám to tady nějak pošašilo, nakonec jsme loni na podzim pořídili satelit a kartu gital, máme digi příjem bez problému Ct1,2,Sport, 24, Novu, Primu, Ocko, stovky cizích stanic a hlavně jednoduše přes net můžeme kdykoli předplatit na nějakou dobu HBO, Galaxie, Filmbox.. Měsíčně neplatíme vůbec nic za tu základní sadu. Nám to takhle naprosto vyhovuje, ale je fakt, že počáteční náklady zase byly větší, platili jsme asi 8000,-, fakt už to nevím přesně - za parabolu, kabičku na příjem..no já se v tom taky prdlajs vyznám :) Jinak tu naši kartu můžeš prozkoumat na www.gital.cz - a fakt nejsem dealer :o))))

*Hani*, chápu, že jsi vyplašená, ale sama víš, že to všechno může být začátek úžasného těhotenství, takže zhluboka dýchat a vydržet do 18/2, budeme držet palce, ať uvidíš blikat tu tečku tak zřetelně, že Ti to ani nebude muset doktor ukazovat!!

Jdu hledat plastelínu. Při přestavbě - podlaze - jsme to tady všechno nějak přeházeli a plastelina zmizela v černé díře domácnosti :o))) To jsem zvědavá, kde ty kyblíky objevíme..pokud je objevíme.
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 14586

Re: Postupka

6.2.2008 10:05:27
Dobré ránko,
tak dneska jsme trhli rekord, malej spal tahem do půl desátý. Julču jsem hodila do školky a nechala ho v postýlce, s tím, že si kdyžtak 5 min.pobrečí, kdyby se vzbudil, než se vrátím a já došla a on spal pořád a spal ještě další hodinu.
Asi dospává ty horečky. Ráno zas přes 38. V noci opět zábal, neklidný spaní, čípek. Taky mi spadl z postele:-(( Tak už máme za sebou premiéru, chjo. Naštěstí se spíš lekl, modráček na čele je, ale malinkej. Jinak další příznaky žádné, tak stále věřím, že je to od zubů. Volala jsem mudře a ta říkala, že asi jo a že mám vyčkat a zatím nechodit, ať malej ještě něco nechytne, prý plná čekárna marodů. Včera jsem koupila Babydent, taková vodička na potírání dásní při prořezávání mléčných zubů, tak mažem. A uvidíme. Je to hrozný, když od neděle tak hajcuje. Fakt doufám, že to není nic vážnýho.
U Julči jsem ani nevěděla, že nějaký zuby rostou, tak nemám zkušenosti.

Dnes přijede pohlídat odpo mamka, musím do školky, Julča má ukázkovou hodinu tanečků pro maminky a prý budem tancovat, tak jsem zvědavá, co ze sebe vymáčknu...:-))

Hani, držím palečky, určitě to bude dobré a nevolnosti jen houšť, to je známka toho, žě těhu prosperuje, tak se tím uklidňuj a mysli pozitivně. Tentokrát to prostě vyjde. Musí!!!!
Pěkný den všem.
Tady je hnusně, pršelo..
*Hanka* & Lucinka 16914

6.2.2008 9:22:34
Ahojky - koukám, že se na mě Anejka ptala. Nějak jsem vám zapomněla dát vědět pondělní KO - tak se omlouvám:-)
Takže:
jsem trochu zklamaná - v Motole jsem se "nechlubila" že už jsem byla minulý týden u svého gynekologa nebo jak mi říkal nemůžu chodit na 2 místa najednou, tak aby se nenaštvali ještě oni. V pondělí jsem byla 6+6 (podle OVU 6+4) čekala jsem, že už bude krásně vidět srdíčko (když si můj dr minulý týden nebyl úplně jistý, že to co vidí je srdeční akce), ale dr. dělala UZ - říkala, že tam je miminko, ale žádné míry, velikost nic neměřila :-( nad plodovým vejcem mám drobný hematom :-( a srdeční akce prý není s určitostí vidět :-( Takže si dovedete představit jak jsem vynervovaná. Utěšuju se tím, že třeba nemají tak kvalitní UZ ... A aby toho nebylo málo, tak jsem včera večer opět lehce zašpinila :-( dneska zatím dobrý.
Nevolnosti se stupňují - o víkendu jsem myslela že umřu (neumřela jsem:-)) pondělí, úterý bylo o něco lepší než víkend, ale docela si užívám. Na další kontrolu bych měla jít až 18.2.

Víc nevím, vůbec jsem nedočítala - snad během dne.
Romana32 27719

6.2.2008 9:00:26
Ahojky.

EviK máme satelit od DIGI za měsíční poplatek 260.- Kč připojení na 2 televize. Bohužel jsme na montáž čekali 2 měsíce.

Těhulky gratuluji k úspěšným kontrolám a Hynečkovi k roční prohlídceR^.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 65199  [Dalších 65049 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.