Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bulik | 15617 |
Re: Do srubu5.2.2008 20:58:42
Zerat, no teda, aspoň, že to dobře dopadlo a nemusíš trčet už teď v nemocnici. Držím palce.
Savem Perex jsem nikdy nic nezkoušela čistit. Jde to použít i na barevné prádlo nebo jenom na bílé? Natalii, ono je to s hcg fakt loterie. Ty "správné" tabulkové hodnoty mají tak šílený rozstřel, že normální je v zásadě cokoliv, hlavně nesmí klesat nebo stagnovat. Roste to co 2-3 dny, takže jedenapůlnásobek za dva dny by se mi zdál OK, ovšem samozřejmě absolutní záruka to není, protože hcg neprodukuje samotné embryo, ale placentární tkáň. Jájo, Hynek má krásné míry Jsem to rozepsala asi před dvěma hodinama a teď jsem se v tom jaksi ztratila. :-( |
zerat | 18305 |
Re: Do srubu5.2.2008 17:15:25
Zdravím po kontrole.
Tak nakonec to vzal dr. jedním vrzem a zítra nemusím na kontrolu, ale zato jsem musela hned akutně do porodnice na zopakování CTG, protože to co mrně předvádělo na CTG u mého dr. bylo něco Prý hraniční hodnoty a patrná tachikardie+přiliš pohybů. Navíc začínám mít citlivou jizvu, tak prý raději ať mě hlídají už v porodnici. V porodnici jsem měla štěstí na moc sympatického dr. ale jedna ze sester fakt čůza - doufám, že ji při porodu nepotkám-byla chytřejší než dr. CTG v porodnici bylo o.k., průtoky pupečníkem taky, tak dr. rozhodl, že mě pustí domů, ale kdyby se mi něco nezdálo, tak mám raději přijít hned na kontrolu, že oni tam od toho jsou. Zítra si mám zajít na porodnickou ambulanci na další kontrolní CTG a prý už zůstanu v jejich péči. S jizvou si zatím prý nemám dělat starosti, momentálně to prý na plánovaného císaře nevypadá, ale dr. říkal, že to rozhodně hrotit nebudou. Pokud by se prý vyskytla jediná komplikace, tak půjdu na císaře. Vlastně o nic nešlo, ale mě to nějak nervově odrovnalo. Ty hoňky rychle dobalit tašku do porodnice, pak čekání tam, co bude, jestli si mě tam nechají, nenechají... nakonec jsem doma a jsem fakt jako po mordu. Už mám v sobě nanuk a oplatek, ale asi bych musela sníst kilo čokolády, abych se dostala z podivnýho splínu Zahlídla jsem Daníka. Je mi líto, že Tě potkala i cukrovka Holky a ty fleky po oleji nepustí ani v Savu Perex? Já mám všechny věci i ty, co byly flekatý krásně běloučký. Něco pustilo díky sodě a sluníčku a něco v tom Savu Perex. Jáji, mně Martinka extra virgin olivový nesnášela, tak proto jsem se teď orientovala na slunečnicový. Moje ségra, taky kluky mazala jen a výhradně olivovým. Jdu dát Martince buchtu a sobě uvařím maliník... Přeji všem hezký podvečer. |
natalii + 09/08 | 55289 |
Re: Do srubu5.2.2008 15:49:42
Ahojky holky!
Děkuju vám všem za milé řádky,dnes jsem mluvila s mým dr.,kterému se hcg líbí,tak čekáme a za týden jdu ještě na utz.Bavil se s tou doktorkou,co mi dělala utz a ta mu řekla,že to vyrostlo oproti tomu minulému před 8 dny,no škoda,že to neřekla i mě,když jsem se jí na to ptala,nevím co si o ní myslet,ale nevyrostlo to o celý týden,to zase ne.Takže se čeká a uvidíme.Snažím se neupínat moc k naději,přece jen mě včera vyděsila a nemám nějak nervy se zase začít těšit.Samozřejmě je mi trošku líp,ale ve čtvrtek jdu na krev,tak uvidím v pátek,jak to sptoupne. Holky,mám k tomu hcg dotaz,musí to vylézt fakt obden přesně na dvojnásobek,nebo to může být AŽ dvojnásobek a vyleze to třeba jen o jeden a půl násobek?Protože mě to hcg neleze po dvojnásobku,ale po trochu víc než jeden a půl násobku... Uvidím v pátek,ale já jen abych věděla,co je dobrý a co už dobrý není... Jinak Daníku,koukej se držet,koukej na mě,já taky musím vydržet a to ještě o mimoušovi ani nevím a vypadá to 50 na 50.Ty musíš vydržet,už jsi to dotáhla daleko a i když to nemáš jednoduchý,buď ráda,že už jsi tam kde jsi. Já ti držím pěsti a vím,že to zvládneš,už jsi toho zvládla tolik,že tohle tě nerozháže.Moje máma se mnou taky byla pořád v nemocnici,nebavilo jí to,ale musela no a jak byla šťastná,když si mě nesla domů. Vydrž a nedepkuj! Holky,tak děkuju,já teď letím,pak se objevím a kdybyste věděla některá jak s tím hcg,napište mi to,prosím... Děkuju,papa. |
Jája+2 kluci | 38897 |
Re: Do srubu5.2.2008 15:42:32
Ahoj!
Mám jen chviličku, čekám návštěvu s měsíčním miminkem, tak se hrozně těším, až si toho drobečka poňuchňám...hihihi, ještěže je manža pryč a konec plodného období, jinak nevím, nevím Daníku!!! Už jsem ti psala, ale ještě jednou. Ven ze srubu! Je to na palici, že se to všechno na tebe kupí, ale už jsi téměř v půlce a hlavní je, že je mimi OK. Jak píše Leonty, po porodu se nad tím budeš jen usmívat. A navíc jsou ty problémy všechny řešitelné. Vydrž!!!!! Miminko vnímá tvé pocity a určitě nechce utrápenou mamku. Myslím na tebe! Bulíčku - juva ty máš vzorné děti Teda gratuluji! A věřím, že Cyrilek to bude mít zítra už lepší. Já mazala od narození oliváčem - Monini - je sice drahý, ale vydržel doteď! Teď mažu A-dermou nebo pontinem a supr čupr. Zerat, hmmm, takové to píchání v pochvě znám, taky jsem to měla před porodem, ale co to bylo, nevím - že by čípek? Jinak mi ty tvé příznaky připadají nadějné na klasický porod... Bordel v bytě = šťastné dítě. Manža je naprosto v klídku, to já už někdy remcám, že si není ani kam sednout a alespoň občas by se uklidit mohlo. Jinak mně tedy po manžovi smutno je. My jsme se asi ještě dostatečně nenabažili. Ale je fakt, že manža je pohodář. Terezko, foukám Jonáškovi na teplotu, aby brzy zmizela. Nemůže to mít od zoubků? Natalko, chjo, držím palečky, aby se stal zázrak a všechno dopadlo dobře. Drž se! Už by sis kousek toho štěstíčka taky zasloužila. Na kurzu nás upozorňovali, že kojení po druhém porodu je fakt žůžo, že to opravdu dost bolí, ať se nebojíme říct o analgetika slučitelná s kojením. A prý je to z důvodu zavinování dělohy, tudíž kdyby to nebolelo, tak je problém... My dneska byli na roční prohlídce. Hynek má 9,3kg a 75 cm. Dr. byla úplně nadšená, že je krásně tabulkový - má totiž trojnásobek porodní váhy. Jinak nám neřekla téměř nic. Jen se ptala na to blinkání. A prý že to nevadí a mám začít mačkat vidličkou. Poté co jsem jí vysvětlila, že i to mi občas blije, co je tedy lepší, jestli riskovat blinkání a tedy úbytek na váze nebo jemně mixnout, příp. rozmočit, tak prý mixovat a občas zkusit kousky. No, konečně rozumné slovo:) Řeknu vám, mít doma váhu a to měřidlo, ani jsem tam nemusela chodit Evi*, Méďa se teda vyřádila. Mně dneska Hynek objevil tyčinky do uší a nosu a během chvilky tu vatu poobědval...grrrr...jsem si říkala, že je v té ložnici nějak klid... pěkný den |
Evi*a Médinka 7/06 | 28976 |
Re: Do srubu5.2.2008 15:34:53
Daníku, jak by řekla Médinka : nebůůůůl Zvládnete to i s komplikacemi, uvidíš. Moc na Tebe myslím.
Tak jak si myslíte, že dopadla naše vycházka. Letadlo na nás sice nespadlo, ale píchly jsme kolo. Dost fuška to dotlačit domů Smrádě si pěkně začíná vymýšlet s jídlem. Odmítá kaše a mám pocit, že i občas něco, co jí chutná, aby mě nakrkla Holky, co dáváte k večeři dětem? Jen pro ilustraci. Měly jsme takový rituál, že ráno a večer je kaše, ráno dáváme chleba a večer nějak pořád nevím, co vymyslet. Včera Médik odmítala cokoliv, tak šla spát hladová, ráno vstávala ve 4.30, tak to nechci riskovat Dnes je den blb. Přišla tchýně, že má odřený kolena, spadla ze schodů Polohovací válečky : mám na prodej, nevyužité, Médik odmítala polohovat. Máte někdo zájem? |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: Do srubu5.2.2008 15:12:37
ahojky
Daníku- ze srubu ven! Natalii- foukám na dušičku slunečnicový olej- aha, teď mi docvaklo, od čeho mám fleky na Rozárčině osušce Bulíku- teď tu na Nošení dětí čtu o správném nošení v kolébce - ale Rozárka mi tak nechce být (bříškem na mém bříšku- vyrotuje hlavu, aby viděla ven karneval- Kryštof vymyslel, že půjde za piráta, karneval máme za 14 dní. a dneska přišla pozvánka na 23.2. - vítání občánků holky, chceme kupovat satelit- máme děsný signál , máte někdo nějaké tipy, vůbec se nevyznáme oscillococinum (či jak se to píše) se dá použít i při chřipce, pak se používá častěji svinování dělohy - no, při kojení to fakt byla lahoda- snad 2 týdny hlásím, že už jsem konečně přestala špinit, že by odešel ten kousek placenty? Nicméně žádná MS (ikdyž mi Dr hlásil, že brzy bude). |
Leontýnka+3 | 26083 |
Re: Do srubu5.2.2008 14:24:10
Daniku nezalízej do srubu. Není to sice procházka růžovým sadem, ale zase buď ráda, že tě hlídají. Uvidíš, že to vybojujete až do konce a ještě na to budeš s úsměvem vzpomínat. Těhotenská cukrovka se dá přežít.
|
Bulik | 15617 |
Re: Ahoj Natalii,5.2.2008 13:55:46
Tak jsem si toho Štěpíka nakonec ze školky po O vzala, volala jsem tam a prý dopoledne dost kašlal, tak jsem pro něj zašla. Doma, světe zboř se, dokonce usnul. Druhé mládě mám uvázané pod bradou v šátku, vysloveně se chtěl chovat, vyváděl jak tajfun. Hup do šátku a zlaté miminko, už taky chrupe
Daníku, teda ty si to fakt vyžíráš, lituju tě. Ale aspoň si říkej, že už jsi skoro v půlce, tak je to už veselejší. A pohyby určitě už taky cítíš nebo brzo budeš, to se hned zvedne nálada. Přeju ať vyjdou výsledky co nejlíp. Zerat, Štěpán byl za klauna, loni nám přišel v krabici s věcma z MMB taky jeden pěkný klaunský obleček, tak jsem mu jen domalovala na obličej klaunské oči, nos a pusu a bylo to Jo a ten slunečnicový olej je mrcha, on totiž barví tak, že je to vidět až po delší době, prostě to z té látky vystoupí a najednou zežloutne, asi jak to zežlukne, nevím. Pak už to vyprat nejde. Fakt takhle přesně poznám oblečky, ve kterých jsem dávala Štěpána spávat prvních šest týdnů, prostě jsou na nich žluté fleky a šmouhy. Možná když se toho oleje nedává moc a dobře se vmasíruje, tak to nebude tak hrozné. Já mám takhle zrušené kojící pyžamo, protože jsem olejem masírovala jizvu po císaři, ale to byl měsíčkový olej, ten je ještě barevnější. Těch vracecích bolestí se zas tak neboj, fakt jsou ztlumit lékama a brzo zmiznou. Jen je to nepříjemné. Já vždycky zatínala zuby a v duchu skučela "dyť už jsem porodila, tak proč jsou tu ty svině zas" Redí, Madlenka má fakt smysl pro humor Evi, drž se a bacha na ty letadla Do poradny jdeme hned na 8. Ad tchýně, no taky bych mohla přidat svoje a to mám tchýni řekla bych ještě jakž takž, hlavně když je daleko Hmm, tak jedno dítě spí (tady dole, na sedačce), druhé mám uvázané pod krkem a taky spí. Takže mám nevyvratitelné alibi pro flákání, protože tímpádem nemůžu ani žehlit, ani vařit ani uklízet. |
Romana32 | 27719 |
Re: Do srubu5.2.2008 12:23:42
Daníku,
to je smůla, že si musíš vybrat všechno najednou. Ukaž se a dej nám vědět jak jsi na tom. Uvidíš, že bude zase dobře. Myslím na Tebe a držím palečky. |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
Do srubu5.2.2008 11:51:53
holky, mám strašnou depku, glukozový test mi vyšel hraničně, takže k tady té hnusné stravě mám ještě diabetickou dietu:-(. Domů nejdu, zítra ho budou opakovat a rozhodnou o nasazení inzulinu..... Nevím, proč všechno poberu pořád já, už mě to fakt nebaví, to není těhu to je horor.... Nechci vás tady těhule ještě stresovat, na čas zalízám do srubu, papa..
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.