Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Amálie00 | 28938 |
Křeček4.2.2008 13:00:15
Ještě další pro pobavení. Jeli jsme v autě a Danýsek komentoval značky. A najednou mi povídá"Co znamená ta značka s křečkem?" Tak sjem s epodivila, s jakým křečkem, protože jsem nevěděla, o čem mluví. A on "No, byl tam křeček a měl zvednutou nožičku..." Tak jsme to dál neřešili a asi za dva dny doma si hrál s Legem a říká "Hele, já mám taky značku s křečkem!"
No, nebudu vás napínat, mysllel značku s vykřičníkem |
Amálie00 | 28938 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 12:56:55
Ahojky, Terko, to jem ráda, že Imazol zabral, teď bych to už zas epromašťovala, třeba tou Rybilkou nebo co máš.
Eviku, je to velký proud a malým dětem (myslím do roka) by to mohlo spíš ublížit. Já si to vždycky cákla na štětičku a nosánek tím Danýmu vytírala. Všechny miminčí fotečky jsou kouzelné, ňuch Missku mám nahranou a čekám, až budu mít někdy čas, ehm, možná to stihnu do příštího ročníku REDÍ, GRATULACE K ŠIMRÁNÍ! Na něj s láskou vzpomínám, my už máme řádného fotbalistu Madlenka je dobrá s andělíčkem, děti mají tak úžasnou fantasii! Danýsek si nedávno vymyslel zvíře, nevím už jak ho pojmenoval, ale prý papá jenom burizony |
Leontýnka+3 | 26083 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 12:47:49
Cakryš se mi to odbachlo nějak brzo:-(
Ještě jsem chtěla napsat, EviK myslím, že ve spreji jsou vhodné až pro starší děti, protože nastříkat ležícímu dítěti vincentku ve spreji je docela problém. Stříká totiž jenom ve svislé poloze. |
Leontýnka+3 | 26083 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 12:46:45
Ahoj holky.
Redí krásná historka s Madlou. Opravdu děti mají fantazii a přijde mi, že ty "drahé" hračky to občas zbytečně ubíjí. Andělíček je úžasnej |
Leontýnka+3 | 26083 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 12:46:45
Ahoj holky.
Redí krásná historka s Madlou. Opravdu děti mají fantazii a přijde mi, že ty "drahé" hračky to občas zbytečně ubíjí. Andělíček je úžasnej |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 12:38:21
ahojky,
večer dodám přehledy dneska večer možná přijde kamarádky a uděláme dámskou jízdu (R odjel do Prahy) :)) Jájo - k látkovkám- nikdy nebudou tak suchém jako hnusky, tam to mokro absorbuje gel. Takže to řešíme různými vkládačkami (třeba viskozové, fleesové, z moiry..- to pak je na těle sušší). ještě jde o to, když dáš na látkovou plenu (předpokládám, že čtvercovou) igelitové kalhotky, tak se to právě zapaří a je to ještě horší , teď je Rozulínka taky opruzená (rostou nám zuby) a dávám jen vlněné nebo fleesové klahotky, aby to dýchalo. K tomu občas léčivou vlnu (ta by se mohla asi i do jednorázovky). Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, proč se dětem nedávají kapky ve spreji? Dr nám doporučil Vincentku ve spreji. |
Redí + dvě ☼ | 16148 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 12:37:51
..ještě bych se chtěla doplnit do doktorské postupky, Evi*, 18/2 v 18,00 máme velký UZV a 21/2 v 9,15 klasická kontrola.
Pobavím dnešní historkou - loupala jsem brambory k obědu, Madlenka je statečně umývala ve dřezu a najednou mi podává z košíku jeden neoloupaný - maminko tenhle, na nožičku.. tak na ni zírám na jakou nožiku - pro andělíčka, maminko. Kouknu do dřezu a ona si tam z brambor udělala postavičku s křídly (při trošce dobré vůle ) a fakt jí chyběla jedna nožička.. Kupujte dětem drahé hračky :o))) |
Redí + dvě ☼ | 16148 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 12:33:47
Koukám na fotečky a jen se usmívám jak jelito :) Jedno miminečko kouzelnější než druhé!!!
Přidávám se opožděně ke gratulacím pro Hynečka, Nelinku a Verunku, snad jsem na žádného oslavence nezapomněla.. S pekárenskými výrobky už jsem se zase poslintala :o))) no my si počkáme, nejdřív musíme koupit přímočarou pilu a podobně :))) ale zase třeba někdy budeme mít šatnu a já se zbavím v ložnici skříní (a budeme mít místo na postýlku..) Já už sem tam cítím v bříšku zašimrání tak se mi to zase usmívá víc :) i když jsem nějak rychle utahaná jak mula.. Včerejší výlet do ZOO byl úžasný, ovšem pelíšek s knížkou a nohama hore následně byl mnohem lepší |
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 10:28:06
Ahoj holkata,
tak díky za rady, Imazol zabral, je to skoro pryč, ale ještě to má trošku vidět. Už to není zarudlý, ale takový světle hnědavý, ale pupínky zmizly. Dávám to jen ráno a večer, jak je napsaný v příbalovým letáku, je fakt, že to vysušuje... Tak snad se toho zbavíme úplně. Večer měl malej teplotu, v 5 ráno jsem dala Nurofen, měl 38,3, tak se modlím, ať to nic není (teď už je dobrej), páč by mě z toho už fakt jeblo do palice. Týden je zdravej... Prosím o palečky. Holky, fotečky nádherný, dětičky jsou fakt jak přes kopírák a žluťásek Bulíka je k sežrání) Hezký den. jo, koukaly jste některá na Českou miss? Ta co skončila třetí bydlí na naší ulici, asi 3. panelák od našeho. Holka se mi teda moc nelíbí, ale kdybyste někdy viděly tu její matku, tak si řeknete, že musela utýct z psychiatrický léčebny. Normálně tipuju ženská přes 40 a v hlavě nosí milion dětských barevných sponek, skřipců atd, každej jinej a hlavně strašně moc, v uších má vždycky dlouhý náušnice, ale hlavně každou jinou, no a o ohozu ani nemluví, to je kapitola sama pro sebe...No děs běs. Jo a ten M. Kramár, jak ho mám celkem ráda, tak ten jeho komentář byl teda dle mě katastrofální. Pořád skákal někomu do řeči, a ta jeho čeština... No myslím, že Maláčová šlápla vedle v jeho případě. Štefánková ok. tak konec tv vložky Mějte se krásně. |
Evi*a Médinka 7/06 | 28976 |
Doktorská postupka a přehledy4.2.2008 9:57:47
Přehledy :
4.2. – 10.2. Romana 11.2. – 17.2. AneJa --- Děkuji EviKovi a Romane. Doktorská postupka : 6.2. (13.30) – Hanka s B. (hysteroskopie) 7.2. (9.30) – Léňa (poradna) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.