Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Majákova | 43170 |
Re: Kuk2.2.2008 22:59:37
Evik, tak já si tipnu...uprostřed a vpravo dole je Kryštůfek.
Bulíku, žluťásek je nádherný!!! |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: Kuk2.2.2008 21:36:21
jsou si podobní?
|
Bulik | 15617 |
Kuk2.2.2008 21:15:09
Jeden rychlý žlutý pozdrav od nás Gratuluju všem oslavencům, palečkuju všem potřebným a bohužel se nezdržím, protože tady mám k dispozici 5 minut (které už jsem přetáhla), manžel má slíbený film a obratem mě vyšoupne.
|
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
Re: Sobota2.2.2008 20:46:41
Tak jsem právě chtěla vložit dlouhatánký příspěvek, který smolím půl dne, nešel a ve své blbosti jsem kopii vymazala z dokumentů, tak zítra začnu znovu
Před chvílí jsem nenápadně překecala sestřičku na noční službě, jestli by mi neposlechla mimíska monitorem, kterým se od 28tt poslouchají ozvy, tak se smála a poslechla ho.... tak občas tep zachytila a pohyby taky, jenže jak je mimísek ještě malý, tak s sebou mrsknul a byl pryč, prostě se neukáže a poslouchat ho taky nebudeme. Z toho jak jsme se nasmály, tak mi i klesnul tlak |
Amálie00 | 28938 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 19:59:25
Teri, já pomazala jen slabou vrstvičkou, ono to není moc mastné, přesně jak píše Evik, vysušuje to. Nebylo to úplně vetřené ani nějaká velká vrstva... Držím place, ať to pomůže!
Májo, já zapomněla na tvou kamarádku odsávačku! Jsi dobrá,. že se stále držíš! Leontýnko, to je smutné výročí:-( A chudák Bořek, opravdu to může mít po té šťávičce! |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: Sobota2.2.2008 19:25:01
Terko, jestli má pupínky a mokvá to, tak je prý ten Imazol suprový. U nás je to bohužel suché, teď jsem ji po několika dnech vykoupala (jen ve vodě) a už to má zase celé zarudlé. Má to v podbřišku, takže ani plína tam téměř nedosáhne a na stehýnkách .
|
Leontýnka+3 | 26083 |
Sobota2.2.2008 19:17:36
Holky až dneska odpoledne jsem si uvědomila, že mám dneska "výročí". Jsou to tři roky, co to naše mimi vzdalo a já skončila v Podolí. A kupodivu jsem se tomu spíš usmívala, protože jsem si na to vzpoměla u Bořka v pokojíku, kde ten zrovna předváděl ty jeho "bubiny"
Jinak Terko my máme taky nějakej humus, Bobo se osypal pod plínkou, ale až na podbřišek, teď večer jsem si říkala, jestli to nemá reakci na vitamíny, sousedka mu dala vymačkanou šťávu z pomerančů, mandarinek a mrkve. Hrozně mu to chutnalo, ale je možný, že to bylo příliš agresivní. No tak uvidíme. Bude pít jen vodu a snad se spraví. Ještě mu účinkuje ten Atropin, co jsme kapali do očí a u toho může být kopřivka jako nežádoucí účinek. |
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Májo,2.2.2008 19:04:03
máte to parádně udělaný na tom rajčeti, krásný fotečky. Malá je hezoučká. Super fotky, jak jsi tam Ty jako malá. No fakt super....
|
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 18:57:29
Léňo, tak Imazol krémpastu mám, tak večer po opláchnutí namažu na noc. To se vetře všechno nebo nechám na povrchu trochu tak jako u normálních krémů na zadeček?
Díky holky za tipy, právěže Jonáš už tam má i ty pupínky, vypadá to fakt hnusně... Chjo, už se nás to drží několikátej den. |
Majákova | 43170 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 17:35:37
Léňo, to je dobrý nápad, jenže já u pc sedí 99% času s odsávačkou v ruce a to se mi moooc blbě datluje.
Ještě jsem si vzpomněla...pekárny...taky na ně číhám. Ještě nejsem skálopevně rozhodnutá, kterou bych chtěla, ale asi Moulinex XXL. Četla jsem různé zkušenost s vadami apod. a připadlo mi, že na mulinexky nadávají trochu míň než na Ety. Už se těším, baví mě vše, co můžu sama vyrobit.Teď produkuji ve velkém jogurty, Klea je fajn spotřebitel |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.