Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Amálie00 | 28938 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 17:20:37
Májo, já mám otevřená dvě okna - jedno s diskuzí a druhé s odpovídacím okýnkem, kam rovnou reaguji, jinak bych díky své paměti napsala jen HI-BYE
|
Amálie00 | 28938 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 17:18:18
Teda holky, vy vymýšlíte scénáře s tou ponožkou To už s ebohužel nikdy nedovíme, jak to bylo.
Taky jsem Danýmu patlala prdelku genciálkou, jenže teď jak sE nemůžou shodnout, jestli je nebo není karcinogenní, tak se mi do ní moc nechce Já s ní vždycky jen tak pro srandu namalovala Danýmu na zadeček oči a pusinku a jednou jsme zapomněla, že druhý den jdeme do poradny, tak dr docela koukala Vlaštovko, držím dál Eviku, to železo je opravdu prevít, já se přiznám, že jsem ho D nakonec nedávala, z důvodu toho, že barvilo úplně všechno a pro potíže s kakáním. No a po půl roce dělala dr kontrolní odběr a prohlásila, že má železa a krvinek až moc... Jenže my v té době začínali s příkrmama, tak se to doplnilo asi z toho, na to vy máte ještě čas. Daníku, dál na tebe myslím, miminko je tajnůstkář, co? Add jména, mě díky Leontýnce napadlo juknout do statistik a Jakub je za loňský rok číslo jedna! Ale já ho chcííííí Tím víc, že význam jména je druhorozený No nic, sedla jsem k vám se sváčou a jdu zase uklízet, kluci jsou u tchánů, tak na to mám klid... |
Majákova | 43170 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 17:13:49
Ahoj holky, já vás fakt obdivuji, jak jste schopné všechno podržet v hlavě a na všechny reagovat. Já přečtu několik stránek...hlava zpola prázdná, je mi blbé reagovat jen na někoho, ale moje hlava fakt není schopná tolik informací podržet a dělat si poznámky by mě nebavilo. Proto psaní odkládám a odkládám...ale zjišťuji, že pak ne a ne naskočit na rozjetý vlak.
Dnes jsem pěkně nakrklá na manžu za jeho pozdní, teda spíš brzký ranní příchod domů z "piva" , takže můžu aspoň komunikovat s vámi. Předně bych chtěla pogratlovat všem novopečeným majitelkám // a strašně moc to přeji hlavně Hance, snad se na mě ostatní zlobit nebudou, ale mám z toho obr-radost. Ještě kdyby Norreen nahlásila superzprávu, byla bych moooc spokojená. Daníkovi držím moc palečky, ať myom jeden ošklivý neotravuje a nechá ji v klidu vychutnávat těhulení. Terko, s opruzeninama vůbec neporadím, Klea na to netrpí a to ji ani ničím nemažu. V lékárně mi kdysi magistra poradila na ekzém obyčejný Pithyol (nevím, jak se to píše), prý bych se divila, jak zabírá, ale na opruzeniny nevím. Leonty, v brejličkách bude bořek kouzelňátko, už se těším na fotky. Hynečkovi, Nelinkám a Verunce od Avi gratuluji k narozkám a svátečkům...není možné, jak to letí. Před chvíli Avi vybírala dort na 1. narozky a už jsou tu druhé. A Hynek jakbysmet...teď se klubal a už má rok. No dyť my máme za chvílu 3/4 roku, tak co se tak divím, že jo. Loro, to jsou věci s těmi dvojčátky, nestačím kulit oči, jak se může takové těhu zkomplikovat. Budu držet moooc palečky, ať je vše ok a dvě krásné princezny (princátka, popř.kombinace) byly brzy na světě. EviK, Klea taky jí kapky železa a máš pravdu, je to puch jak z ropuch. Ale mám pocit, že když je užívá, lépe jí, takže to k něčemu určo je. Karinka, malá Cukřenka, Rozárka jsou všechny jako panenky...jen sázejte fotečky, ať se je na co dívat. Vlaštovce přeji rychlé zatočení s rotaviry!!! Zerat a Anejka už nám vedou postupku, na pupíky jsem nedávno nakukovala do deníčků Od nás: Klea má už 8 kilo, papulu má jako křeček (http://klea.rajce.idnes.cz/). Bohužel neumím vkládat fotky na diskuzi, tak můžete nakouknout na rajče. Pohyb horizontální už ji nudí, takže se teď pohybuje zásadně vertikálně...šplhá na vše a padá a šplhá a padá, musím jí být pořád za zadkem. S jídlem střídavě oblačno, některé dny by snědla i vola, jindy nejí třeba celý den nic.Pořád něco žvatlá, skřéká, zpívá, no je s ní veselo. |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 17:07:16
Verunce opžoděně vše nej
Hynkovi a Nelince také to jsme zvědavá, co Terka přinese. Rozárce konečně zmizel ten ekzém a brutálně se mi oprudila. Imazol krém (to mi v lékárně doporučili ji hrozně vysušoval, Bepanthen nezabíral, pak zabral lanolín. Jenže jen na chvilku, po týdnu to má znova, teď, pro změnu, zabírá Bepanthen. Už jsem si říkala, jestli to nemůže mít soiuvislost s mou stravou, exemem, teď má z toho železa průjmíky |
Vlaštovka a kluci | 34470 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 16:46:46
Ahojky holky,
jeste jeden vstup si dovolim Diky za slova podpory a za vzkazy. Pokracovani dam do deniku, vypada to, ze je to zatim dobre ) EviK, já bych si vaší večeři s chutí dala, kdyby mi nebylo tak špatně Daníku, drž se. nevypadá to jednoduše.v jaterní¨ch problémech se sice nevyznám, ale tlak by ti měli časem stabilizovat. A nelinek je poslední dobou podle mně opravdu hodně, stejně jako Elišek a Matějů. Gratukuju opožděne Verunce k narozeninám!!!! Přeju, ať roste do krásy. A Hynečkovi a Nelinkám k svátku. Ľéňo, neměl Denýsek tu ponožku jako filtr? |
Vlaštovka a kluci | 34470 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 16:20:25
Jestli tu jeste jsi - Bepanthen "PLUS" ma nejake lespi slozeni, antibakterialni a hojive, tak he taky dobry. POkud jsou na zadecku pupinky, namazu je genciankou, ony se krasne vysusi.
|
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 16:19:24
Léňo díky, teď jsem ho našla na lekarna.cz v sekci léky volně prodejné za 59 Kč. Tak snad ho budou mít a prodají. Díky, razíme tam. Pak se ozvu.
|
Amálie00 | 28938 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 16:16:20
Terko, určo dej vědět!
Hele, já tomu Imazolu nevěřila, že by byl tak úžasný, ale opravdu, do půl dne bylo velké zlepšení. Tak držím pěsti! |
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: TERKOOOO2.2.2008 16:14:01
Léňo, jsem ještě chvíli, díky moc, já se zeptám v lékárně. Písnu pak, jak jsem pochodila.
|
Amálie00 | 28938 |
TERKOOOO2.2.2008 16:04:33
Musí to být krémpasta a bohužel si nejsem jistá, jestli není jen na předpis.
Taky někomu zabírá Pevryl se to myslím jmenuje, ale to jsme neměli. Písni, jetsli tu ještě jsi, kdyžtak ti pošlu SMSku |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.