Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Leontýnka+3 | 26083 |
Ahojda1.2.2008 23:06:12
Holky zlobí mě nějakej vir, takže můj PC má zatím zákaz. chjo.
Jitule tož vitaj, to je dost!!! Avi na očním jsme byli u MUDr. Řehůřkové v Bílém domě. Přišla na to víceméně moje teta, že mu ujíždí oko a že to máme radši nechat zkontrolovat. Má astigmatismus. Že mu poroste hlava je jasný, já si spíš myslím, abychom neměnili desetkrát do roka, jelikož to bude ničit...Pavlovi je celkem rasuje, ovšem ten si za to může částečně sám, jelikož si je nehlídá. Jinak holky moje hlava neudržela nic, jenom drobnost Danik nemá hematom, ale myom a ten bohužel hned tak sám od sebe nezmizí... |
Amálie00 | 28938 |
Re: Postupka1.2.2008 18:27:39
Jituly, ahoj, ráda vidím tebe i tvého pohodářského sloníka!
Majenka je šikulka a opravdu krásná zdrobnělina! Vlaštovku, fuj, takové potvory na tebe skočily V pondělí budu držet všechny palce, co potkám! Verunce přeji vše nejlepší k narozeninám!! Avi, na spáleninu, zkus to namazat kalciovkou, není to babská rada, ale urychluje hojení a i je to příjemné, když je vychlazená z lednice... Terko, držte se, ať si hory užijete! Jinak malinké chlubení jedné pyšné matky Danýsek byl dnes poprvé na Beruškách - je to jako školička, na dvě hodiny dopoledne, bez rodičů. Seděla jsem venku u stolu a četla si, kdyby něco, počítala jsem, že tak nejpozději do půl hodiny ho mám u sebe a on si, syčák, na mě ani nevzpomněl! Prý si hrál s autama a s kuchyňkou, pak malovali, pak svačili (nosí si sváču s sebou) a nakonec šli do tělocvičny se vyřádit. No, prošel kolem mě, držel se za ruku pani učitelky, po mě jen hodil úsměv a šel dál! Až mi to malinko přišlo líto On normálně jen tak s někým za ruku nejde, tak jsme zírala! Takj sme si oddechla a snad to tak bude i nadále. Byly tam dva kluci a jedna holčička, ty to probrečeli od začátku do koncem přišlo mi jich líto. Pak mi nadšeně vyprávěl co a jak, tak snad mu to vydrží. A dostali volnou ruku v malování, tak mi přinesl čáranici a prý je to vlek a lanovka a lyžeři Nevím, jak na to přišel. |
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: Postupka1.2.2008 17:29:40
Ahojda,
Avi, přeju Verunce všechno nejlepší k dvěma ročkům a krásnou oslavu s mňamózním dortem - hoď pak fotečku, sím. Strašně to uteklo, nedávno se narodila.... Chjo, dyť my už budeme mít v pondělí 10 měsíců, malej začíná ťapat za ručky, nemluvě o tom, jak všude šmejdí a vleze... Vlaštovko, vzkaz máš v deníčkách a držím taky, co můžu... Jinak Bellaně moc gratuluju ke krásnému porodu a ještě krásnějšímu miminku a taky se těším na počteníčko U nás jsme teď zdraví, tak si to užívám a modlím se, ať nám to vydrží, za necelý 3 týdny jedem na hory, o jarních prázdninách. A budou nám rekonstruovat koupelnu a wc, jsem zvědavá, do čeho za týden přijedeme, už teď z toho mám hrůzu. Mějte se krásně a všem potřebným držím palečky, hlavně Daníkovi. A taky jsem zahlídla Jitulku, Majenka krásně roste....To je super. |
zerat | 18305 |
Re: Postupka1.2.2008 16:42:06
Ahoj holky,
nezlobte se, že nebudu reagovat na všechno. Fotečky resp. děti na nich jsou fakt nádherný! Úplně mě pohled a ně rozněžňuje Avi, na popáleninu dej med - nenaskočí vůbec puchýř a je to asi nej. medicína, kterou mi poradil nedávno známý. Vlaštovko, četla jsem zprávičku a držím co můžu! Všem přeji hezký víkend! |
Avi+ | 15870 |
Re: Postupka1.2.2008 16:17:47
Ahojky všem Tak dnes má Verunka 2 roky!!! Holky, to taaak uteklo! Děkujeme všem za milá přáníčka,moc nás potěšilaDort dnes Honza vyzvedl, je pro děti nevhodně punčový,ale s krtkem Tak bude o víkendu oslava.
Daníčku, jestli budeš číst, myslím na tebe,äť tě už brzy pustí domů a ten hematom zmizne! Vlaštovko, přeju ať jste brzy fit! Střevní virózy jsou fakt opruz:-( Doufám, že už se výhledově uvidíme, když tak třeba u nás, jak budete zdraví. Jituly, vítám tě zpět Jak už jsem psala, ten čas letí, vy máte 2 měsíce! Bell, moc gratuluju ke zdravé a krásné holčičce. Fotky všech dětiček jsou úžasné.Rozárka krásně pase, Juditka má nádherný kabátek, Helenka s Marťou jsou boží) Redí, ty už jsi fit? Taky veřejně gratuluju Hance* k té nejkrásnější zprávě. Loro, ty se drž. Evi*, je fajn, že vám cvičení pomáhá. Verunka stále pajdá jak postižená, ale na ortopedii nám řekli vyčkat až se posílí svaly či co... Leontýnko, kde jste byli na očním? No hlavně že se na to přišlo včas, jen tě moc nepotěším, brýle budeš muset měnit velmi často, jak Bořkovi bude růst hlavička. Já jsem si před 2 hodinama opařila ruku párou z pekáče, bolí to jak čert, chladím, ale nic moc:-( Nevíte náhodou nějakou babskou radu na bolest? |
Vlaštovka a kluci | 34470 |
Re: Postupka1.2.2008 14:31:31
Ahojky holčiny.
Mám dneska sobotu, protože manžel má dovolenou, stará se o nás s Matoušem - jsme marodi na hromádce, někde jsme chytli nějakou hnusnou střevní chřipku. Dítě si jí odbilo už o víkendu a já jsem schvácená od včerejška. Ale mám aspoň chviličku na vás juknout!! Jituly, neboj, jsme občas onformovány, co písneš komu přes sms, ale i tak by ses mohla dostavit častěji - a přidat třeba fotečky Gratuluju k prospívající Majušce (mmch krásná zdrobnělina), a k úspěšných kontrolám. Je bezva slyšet dobré zprávy. Jak se ti daří jako mamince? Bell, máš moc obrovské gratulace k tak krásné holčičce. Jsem ráda, že jste to zvládly ke své spokojenosti doma a moc se těším, až porod sepíšeš. Jsem napnutá jak strunka Karin je krásná, jak není v nemocničním, vypadá o hodně větší a zdravější Tak držím palce, aby bylo vše OK i dál. Zajímalo by mě, kdy jdete na očkování TBC, nebo jí nenecháš očkovat? A fotky Rozárky jsou úžasné!! Jak je holka šikovná, už sekouká úplně moudře. Váš dětský doktor je velký trumbelín, abych byla slušná. Tohle se nedělá, už se mi zdá dost arogantní. I když bych nečekala od dr, že přizná chybu, oni tohle prostě nedělají. Jednou jsem byla u naší dr a ona tam měla na praxi medičku, zrozna ten den zaskakovala i práci sestřičky, tak vystčila hlavu ze dveří a ptá se mě: "A vy jste CO?". Tak jsem ji opravila, že jsme rod životný, na který se ptá "KDO", protože je to minimálně slušné. Taky se neomluvila. Evi, není příznakem braní železa v kapičkách spíš zácpa? Madlence přeju, ať jí to nadšení z nové postele dlouho vydrží. Oniko, věřím, že to je na palicu. Snad to bude už za těch 14 dní dobré. Moc gratuluju Hance* k tak úžasným zprávám. Napsala jsem i do deníku, ale nenechám si utéct to udělat i tady veřejně. Držím moc palce i Loře, nejsi v jednoduché situaci. Myslím, že to dopadne dobře - moje švagrová taky čekala jednovaječné dvojčata, s jednou placentou, biamniální. Dorostli do cca 2200g oba a nakonec je rodila v 38tt normální cestou (no jo, Třebíč ) Jejich fotka je v deníčku i s MAtoušem, leželi jsme tenkrát spolu v porodnici. Leni, čůrací historka nemá chybu Janino, užij si Čechy. Zajímalo by mně, jak pokračuje chystání svatby?? Bulíku, myslíš si, že ten Phenaemallethen zabírá? Médince foukám nožičku Je dobré, že se to samo spravuje. A Bořek v brýlých bude velký fešák Už se těším, až ho uvidím jako malého intelektuála. Nechala jsem vám v deníku i jednu malou zprávu ode mně. Nevím, jestli je dobrá, nebo špatná, jen bych Vás chtěla poprosit o palce na pondělí, protože místní palce jsou docela kouzelné a mě by se teď zrovna kouzlo hodilo. Tak pa. |
Jituly a Majduly 12/07 | 15377 |
Re: Postupka1.2.2008 13:22:41
... a taky dovolte, abych spešl mocmoc držela palce Daníkovi, Loře a Hance !!!!!!!
... a vyjádřila svůj obdiv Bellaně |
Re: Postupka1.2.2008 13:09:34
... tak a ještě změna nicku a slib, že se pokusím co nejdřív doplnit deníček
|
Re: Postupka1.2.2008 13:05:01
Ahooooooooooooooooj holky
jedna skoroztracená duše se vám vrací ;-) konečně jsem se z domu připojila teď jenom na vteřinku, protože za chvíli razíme na procházku, ale snad budu mít pár volných chvilek, které bych s váma tak ráda strávila Moc vám všem děkuju za tu spoustu podpory, co se mi od vás dostalo, a taky za krásné gratulace k Majence A samozřejmě Evi a Leontýnce za neustálý kontakt a nové zprávy !!!! Jen v rychlosti: včera jsme měly 8 týdnů, jsme o.k., malá má malinko přes 3,5kg a 50cm, uzv kyčlí dopadl dobře, stejně jako prohlídka v 6 týdnech, jen musíme baštit železo, protože ko je na hraně ... Mája přestává spát, začíná být tvrdě společenská a vyžaduje téměř stálou pozornost, mám pocit, že nic jiného nestíhám ;-) ... Moc gratuluju nově narozeným miminkům, Cyrilkovi, Bořkovi2 a Karince, ať jsou hodně zdraví a potká je jen samé štěstí!!!! A taky velká gratulace ke všem novým // !!!!!! mám z nich obr radost a věřím, že se dočkají i ostatní zamlklinky, včetně těch nových tváří, se kterými jsem se tady ještě osobně nepotkala. No, a poslední věc, koukla jsem pár stránek zpět a musím pochválit všechny fotečky, úžasný miminka !!! Všem přeju krásný den i celý víkend |
Amálie00 | 28938 |
Re: Postupka1.2.2008 12:25:29
Tak jsem ráno napsala příspěvek a přestala jít Rodina, tak jsem si ho mazaně uložila a zkusím to teď
Pěkné ráno! Eviku, dobře že jste na tu anemii přišli. Dr je chlap, nepřizná, že jsi na to vlastně přišla ty Ale bycha na ty kapičky, hrozně barví a z ničeho nejdou dolu:-( Oniko, to je nepříjemné, držte se! Bell, Karinka je opravdu kouzelná, takový koblížek malý, no k sežrání Jo, Oniko, Danýske u čůrání stojí na nízkém stupátku, takže pro něj není problém slézt, sundat fusku a šup s ní do mísy... Aspoň tak nějak si to domýšlím... Eviku, máš krásné dětičky! Čím to prosím tě Kryštof hraje na ten bubínek? Tak a nás dnes poprvé čeká kroužek, kde bude Danýsek sám beze mě. I když samozřejmě budu sedět za dveřmi u stolu, tak z toho mám nervy, jak to ten můj bobeček zvládne, tak nám prosím držte palce! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.