Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bulik | 15617 |
Re: Kuk z nemocnice29.1.2008 22:01:05
Loro a existuje teda nějaká jiná cesta jak vyvolávat, než Prostin? Když je to třeba ta situace jako u mě, že voda odtekla a delší dobu se nic neděje? To se s tím pak přece něco udělat musí, ne?
Promiň, že se vyptávám, ale abych měla případně zkušenosti pro příště ;-) |
Onika | 32824 |
Re: Kuk z nemocnice29.1.2008 21:27:35
Bell,
opožděně gratuluji k narození Karinky a je super, že ti to vyšlo, tak jak sis přála )) Daníku, drž se a pěkně opatruj mimíse )) přeju ať se vše brzy srovná a vy můžete domů *Hanko*, veřejná gratulace )) a bezproblémové pokračování )) Já zase mizim, těžce nestíhám ale zítra je poslední den (snad) kdy má M. sádru... Tak na čtvrtek prosím palečky, ať mu už další nemusí dělat... Taky jsme dneska byly s H. na šesti měsíční poradně - no jo letí to )) Takže princezna má 7760g a měří 71 cm začínáme s příkrmama (mrkev je všude - má na to skvělý grif) a ode dneška válí sudy, takže potěš koště )) Na koho jsem zapomněla omlouvám se a prchám )) hezký večer )) |
Bulik | 15617 |
Re: Kuk z nemocnice29.1.2008 21:26:20
Evi, krevní obraz brali včera Cyrilovi taky, to mi dr. hlásila už před těmi dvěma týdny, že mu ho vezme a že s největší pravděpodobností bude málo železa, že to v těchto situacích bývá (teď nevím, jestli měla na mysli stav po žloutence, nebo stav po fototerapii). Ale tam výsledky zatím nevím, byla jsem ráda, že jsem dneska ze sestry vypáčila po telefonu ten bilirubin. Zbytek se dozvíme zítra ráno, takže i ten krvák.
Daníku, držžžžžž se! A myom ať se pustííííí, mrcha! |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: Kuk z nemocnice29.1.2008 21:07:07
holky, na http://www.edenshop.cz/ mají slevy, já beru Krýšovi nějaké Laverácké zubní pasty :)
|
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: Kuk z nemocnice29.1.2008 20:33:47
ke žloutence- v HK nám říkali, že když byla Rozinka na fototerapii, tak by v 1 měsíci měla mít krevní obar. Nicméně Dr mi tvrdilm, že když není žlutá, tak nemusí. Žlutost jí neměřil, jen koukl na bělmo. Krevní test jsem ukecala teď, ve 2měsících, hlavně kvůli tomu, zda se nepotvrdí nakonec ta anemie. Jinak ve skriptech z mediny bylo, že se testy v 1 měsíci dělají standartně. Ohledně přetrvávající žloutenky jsem nic nenašla, snad jen, že by měly bý nějaké léky, které mohou srazit bilirubin. Nevím, jestli se nedělá i v některých případech transfuze . Hlavně, aby se zjistilo, proč to Cyrilkovi tak roste.
Bell, Karin je nááádhernáááááá. Zítra posílám konečně balíček. Daníku, uplatňuj pozitivní myšlení a tomu myomu tvrď, že se zmenšuje, zmenšuje a zmenšuje. a už nevím, co jsem chtěla dál |
AneJa | 53120 |
Re: Kuk z nemocnice29.1.2008 20:12:10
Daníku, drž se věřím, že ve finále bude vše OK, hlavně, že si tě v nemocnici na rizikovce pěkně pohlídají
|
Romana32 | 27719 |
Re: Kuk z nemocnice29.1.2008 20:08:27
Daníku,
jsem ráda, že se Ti daří lépe. Do té rizikové poradny Tě měli poslat hned. Budou si Tě hlídat a uvidíš, že bude všechno v pořádku. Myslím na Tebe a držím palečky. |
AneJa | 53120 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 20:08:15
Léňo neblázni ve 22tt je sakra brzo vydrž
|
AneJa | 53120 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 20:02:27
Bellano, Karin je moc hezoučká!!!
*Hanko* moc moc moc gratuluju, mám velkou radost, a mačkám všechny palce ať je vše OK |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
Kuk z nemocnice29.1.2008 19:54:00
Před chvílí mi manža donesl zpět notebook, instaloval mi účetní data, zítra sfouknu silniční daně. Chtěla jsem dočíst, ale my jsme tady tak líné a ten čas tak rychle utíká, na pokoji máme fakt pohodu a rozdáváme úkoly návštěvám, co nám má kdo uvařit.Za chvíli k nám nebude chtít nikdo chodit... Za týden na nemocniční stravě jsem zhubla 2kg a to máme vydatnou stravu pro šestinedělky
Dívala jsem se, že Hanka vám sem písnula nějaké info... Tak tlak už je na normálu, beru Dopegyt po dvou tabletách po šesti hodinách. Jaterní léky už mám snížené, krásně se to spravuje. Dneska mi dělali nějaké stěry na breberky. Sono jater a ledvin dopadlo dobře, další choroby už jsem nestihla pobrat. Hodně by se mi líbilo, aby se mi někam ztratil ten blbý myom, v 10tt měl 24mm a v 16tt už 58mm, takže bohužel roste a přímo na mimíse a ještě mám placentu blbě mezi mimísem a tím myomem a ještě na přední straně vlevo dole. Nedá se s tím nic dělat, jenom se to bude sledovat a čekat...Moje ošetřující mudra mě stáhla od zastupujícího blba, prý silně zanedbal péči o mě. Budu docházet jednou za čtrnáct dní do rizikové poradny sem do nemocnice.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.