| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 65199  [Dalších 64889 >>]
Romana32 27719

Re: !!!!!!!!!!!!!!

29.1.2008 19:37:45
Bell,
Karinka je krásná!!!!!R^
Amálie00 28938

29.1.2008 19:20:06
chci...
Amálie00 28938

29.1.2008 19:19:52
Karinka je krásná!!! Já už chi takýýýýýýýý!
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

29.1.2008 18:56:00
Bellano, to je teda "kus baby" opravdu šikovná holčinkaR^
Kolus 25606

Re: ahoj

29.1.2008 17:48:51
Tak se hlásím z vejletu, byli jsme na týden ve Francii na horách. Manža si zalyžoval, Kubíček boboval, já funěla jak 3 medvědi (bydleli sme 1800m a lezli nad 2000...). Kubi nejdřív nevěděl co se sněhem - loni ho u nás moc nebylo a stejně by si to prďola nepamatoval ale jak sem mu ukázala, že se dá házet na mámu a taky do něj skákat, tak sem ho zase nemohla tam od tud vyrvat:-). Taky mě napad prýma nápad, ukázat mu, jak se dělá andělíček. No a jak mám teď mohutné těžiště na rovníku, tak se mi prdel zabořila asi o půl metru níž než zbytek, takže nebýt toho, že s námi byla manžová máma, tak sem tam eště te´d a čekám na jaro :-D Tak ynejdřív řval na bobech, že nechce tahat, že chce ťapi ťapy, což je na 100 let, když furt komentuje že sníh na silnici je ee a chce nosit sebou pkěnej čistej a eště rampouchy, ale apk zase zjistil, že se veze a že je to prima, páč se dá máme na těch bobech (který sou po mym muži) brzdit brzdičkama a vytáčet tak mámu. Sem na něj ječela jak protržená. Já ho táhnu do kopce jak blázen, on má oblečenej s bobama určo skoro 15 kg a on trubka eště schválně brzdí...

No jinak ale bylo krásně, sluníčko svítilo, sníh křupal, teploty kolem nuly, no paráda. Tak mi ani nerozházelo to, že sme sice měli bydlet sami, ale nakonec bydlili s manžovo rodičema (byli sme parta 2 manžo páry s prckama - každý zvlášť a rodiče s kamarádama dohromady) a to eště v taky malym pokojíčku, že když jsem tam tvala cestovní postýlku, tak se tam věšla tipťop vedle sražených postelí, takže dát Kubu do postýlky vyžadovalo akrobatické kousky a dávat bacha, abych tam za tim nezahučela.:-D jo a kuchňka byla tak prťavá, že když jsem otevřela ledničku pod linkou, tak sem musela kuchyň téměř opustit ;), ale jinak to byla paráda.

Gratuluju Bell k domácímu porodu - já bych se bála, Hance k pozitivním zprávám - To jsme zase těhu spolu, teď ti to určitě vyjde, jen jsem ti trochu utekla..:-) jo a taky moc gratuluju Loře - ty máš stejně furt něco extra :-D R^

Víc už nevím, na všechny myslím a průběžně palečkuju
a taky se omlouvám za román
Bulik 15617

ahoj

29.1.2008 17:26:37
Ahoj, Štěpán šel s tátou do plavání, Cyril mi tu visí v šátku a hraje si na brzdy (fakt divné zvuky :-) a já mu vesele drobím na hlavičku svačinou.

Bellano, Karinka je náááádherná, na té fotce v peřinách vypadá jak trpaslíček co spí ve Sněhurčině posteli :-) Moc gratuluju.

Loro, teda tys mě dodatečně vyděsila s tím prostaglandinem při porodu po sekci. Protože mě dávali 2 tablety Prostinu, když se porod po prasklé vodě sám nerozjel a po sekci jsem. A nikdo ani nepípnul o nějakém riziku. Hmmmm, tak mám teď dodatečně brouka v hlavě, ještě že jsem už porodila :-)

Teda s těma dvojčatama je to fakt věda, no kolikrát radši nevědět, co.

Držím palce, aby to Daník a miminko zvládli, přece jenom už si to fakt zaslouží, po těch malérech.

Kik, stoupající bilirubin se pozná z krve, teoreticky dítě víc žloutne a je spavější. My chodíme na pravidelné odběry ke své dětskařce a ještě do neonato poradny do nemocnice. Tak kdyby Bořík neodžlutával, tak zkus normálně svojí dětské říct o kontrolní odběr. Lituju tě, že máš uřvánka, to musí být na bednu, navíc když je k tomu ještě starší sourozenec. Já si naštěstí nemůžu stěžovat, Cyrilek je hodný, spí v noci krásně, přes den už je víc vzhůru. Řve jenom, když se mu něco nelíbí, například oblékání, nebo když ho bolí bříško :-) Občas se chce chovat, tak trošku huláká jen tak z principu, ale to řeší šátek. Jinak vzorné miminko.

Hmm, tak jdu vzorné miminko vysypat z šátku do košíku a pustit se do žehlení, to se s ním přímo na těle bojím, abych ho nespálila.
Evi*a Médinka 7/06 28976

Re: Přehledy

29.1.2008 17:20:59
Bell, Karin je teda pohodářka.

Hani, veřejně gratuluji~s~

Bulíku, myslím na Vás, ať se žloutenka lepší.
Jo, já jsem rodila normálně, Médik byla přiložena a mlíko se mi spustilo až třetí den, byl to docela mazec. Druhomatkám cákalo pomalu ten den. Takže si myslím, že vyloženě císař na to vliv určitě trochu má, ale jak je vidět, každá to má jinak.

Kik, to Tě fakt lituju, že máš doma řvouna. U nás to bylo taky tak, myslela jsem chvílema, že se zblázním, ale asi ve dvou měsících to Médika přešlo. Hodně sil.R^

..už nevím, jsem nějak mimo...,

Evi*a Médinka 7/06 28976

Přehledy

29.1.2008 17:04:34
28.1. – 3.2. EviK
4.2. – 10.2. Romana
11.2. – 17.2. AneJa
---
Bulíku, díky za minulý týden a EviKovi za tento.~s~
IveIve 56905

29.1.2008 16:53:52
Darlin, mrzí mě, že Tě to potkalo taky. To hcg rostlo opravdu ukázkově!

Belan, gratuluju k narození mimča, četla jsem o tom domácím porodu. Je nádherná!!!
darla+Pétik09+// 73922

29.1.2008 16:22:10
Bellano moc gratuluju, děťátko je kráásné :-)~s~
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 65199  [Dalších 64889 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.