Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bellana | 21608 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 16:08:29
|
Jája+2 kluci | 38897 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 16:00:22
Bulíčku, juva, to je mi líto, chudák Cyrilek. Mamča, co rodila se mnou a byly jsme spolu na pokoji, strávila v porodce 3 týdny, právě kvůli tomu bilirubinu, malý byl žlutý jak citrón. A klesalo jim to půl roku
Šla jsem šmírovat domporody a bulím jak želva... já snad o tom domácím porodu taky začnu uvažovat, jenže já jsem srab |
darla+Pétik09+// | 73922 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:50:55
Apple děkuji a děkuju u vám všem holky, budu ráda když mě vezmete mezi sebe, chtěla jsem se tě zeptat jak dlouho jsi měla neschopenku? Doufám, že to bude tak týden, protože už jsem v lednu hodně marodila a jde mi o místo, myslíš že když to budu chtít dr. mi to napíše?
|
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:37:36
Holky můžete mrknout, Bell zrovna dává fotky na domácí porody
|
Redí + dvě ☼ | 16148 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:37:19
Bulíku, sakryš, to je mi líto, že ty hodnoty zase stouply.. Zítra budu držet palce, ať vám v poradně poradí a nepoplaší! Bilirubin potvora jedna! Pamatuju si, jak jsem malou v nemocnici "opalovala" u okna a před každou další kontrolou jsem se třásla.. Mám pocit, že mě s ním strašili pomalu celý ten měsíc, co jsme tam byly.
My teď máme trable s rtíky, Majda si je jednou nějak blbě rozdrbala a od té doby prostě furt nahorudolu, má tam neustále nějakou utrženou kůžičku, po spinkání je to krvavé..no, asi už taky zajdu za doktorkou, jeslti na to není nějaké spešl mazání, nebo jednoduše té Madléně nedomluví, že neustále se v tom vrtat to jen zhoršuje.. |
Apple + 2 | 66234 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:36:53
Bellano, moc gratuluji k domporodu a umím si představit, jak úžasný to asi byl pocit....Hodně štěstí a zdraví
*Hanko* krásná zpráva, držím palečky Darlino, je mi to moc líto, umím si představit, jak ti je, jsem necelých 14 dní po revizi a bohužel podruhé za sebou holky mají pravdu, že to čekání je nejhorší, pak přijde velká úleva - samotný zákrok nebolí a já osobně se z narkózy probouzím v super náladě- minule jsem tam objímala sanitáře a prý jsem mu lichotila, jaký je sympatický chlapík (byl hodně ošklivý..) horší to je teď, když jsem nečekala špatné zprávy a rovnou z kontroly jsem šla na sál. neměla jsem čas se s tím srovnat a doteď se s tím peru... |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:36:05
Já mluvila po ICQ s Daníkem včera.
Psala: Tak mám za sebou ještě sono ledvin a jater, ty dopadly na výbornou, další chorobu jsem nepobrala... dnes jsem byla na interně, takže léky na játra zabraly dobře, tlak po megadávkách dopegytu začal konečně nepatrně klesat. Akorát ten myom, má velikost 2,5 cm, pořád roste a bohužel přímo na mimčo, ale snad to zvládne!! Jinak psala, že už cítí mirně vibrace a šimrání, tak aspoň ví, že je |
Romana32 | 27719 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:32:09
Ahojky.
*Hani*, jsem ráda, že Ti můžu pogratulovat veřejně a přeji ať máš vše špatné za sebou a dál píšeš jen krásné zprávičky. Jájo, Hynečkovi gratuluji k dobrým výsledkům a s pekárnou buď v klidu nejsou prý nikde a budou až v únoru. Darlino, je mi líto, že to tak dopadlo. Fyzicky se oklepeš brzo, ale psychika bývá prevít tak nezalézej do srubu a přijď mezi nás. Bude Ti líp. Bulíku, je mi líto, že Cyrilkovi bilirubín stále stoupá a že nepřišli na příčinu. Budou Vám dělat konkrétnější vyšetření? Holky, jak je na tom Daník? Ozvala se někomu? |
Kik+3 | 7508 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:13:24
Bulíku, a co se dá dělat při tom stoupajícím bilirubinu? Jak se to pozná a kdo to pozná - dětskařka? Cyrilek je pořád žlutej? A jak to poznáš ty doma - třeba jestli je spavější nebo uřvanější? Já jen, jak má Bořík taky tu žloutenku, abych něco nepropásla a nezkazila. Do poradny jdeme ve ČT. Kdyžtak mi písni na mail.
Jinak z Boříka se stal uřvanec už skoro jako Lukajda tehdy. Poslední 2 noci celkem prospal, ale dny probrečí už skoro celý a člověk neví, co mu je, nic nepomáhá. Bellaně moc gratuluju k domporodu. Hance ohromná gratulace ke //. Super. |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 15:03:28
zerat, to je zajímaví a já myslela, že je to v těch nemocnicích tak nějak nestejno. No tak není
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.