Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 14:57:36
Buliku, to je mi líto, že máte takové trampoty s tím bilirubinem Už by to asi chtělo pořádně slunečné počasí - vím, že při M. nám doporučovali dávat miminka k oknu, aby na ně svítilo sluníčko, aby žloutenka líp odeznívala.
Ségry druhý syn taky dlouho se žloutenkou zápasil, ale podrobnosti k tomu nevím... Držím, co můžu, aby byl brzy o.k.! Zítra vám sem písnu, co se od gyn. dozvím. Na kontrolu jdu na 8:40 Hani, v ČB prý opravdu epidurál na císaře nepoužívají - prý jen spinál. Takhle mi to říkaly maminky v MŠ, co nedávno rodily. |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 14:37:27
Hanko, gratuluji k //
|
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
Bellano29.1.2008 14:27:40
velká gratulace ke Karince, zvládly jste to holky perfektně rychle.....jeden den tu nejsem a málem jsem to propásla
|
Bulik | 15617 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 14:04:53
Hanko, gratuluju a mooooc držím palce do dalších krůčků
Zerat, panejo, teda tos to měla opravdu hodně komplikované s Martinkou a vůbec se nedivím, že se bojíš. Jinak k tomu kojení, moje subjektivní zkušenosti jsou: porod císařem + první přiložení po 12 hodinách= mléko na konci 3. dne, klasický porod+přiložení okamžitě= mléko na konci 3. dne Já bohužel nemám nejveselejší zprávy, už vím Cyrilkovy hodnoty bilirubinu a zase to stouplo :-(( Zítra jdeme do neonato poradny do nemocnice a já se tu mírně hroutím a představuju si, co všechno mu může být, že ten bilirubin sviňa nejenomže neklesá, ale bohužel znovu stoupá. Už jsem na to založila i diskusi, ach jo. |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 14:01:12
zerat, co já vím, tak při plánovaném císaři se epidural běžně dává, pokud to tedy jde. Narkóza se dává při akutním.
U tebe by asi ten císař byl fakt lepší, jak to tak čtu. Sis teda užila!!! |
zerat | 18305 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 13:55:06
Hani, moc gratuluji k super zprávičce a dál držím co můžu, aby jsi nadále přinášela jen pozitivní zprávičky ;-)
Anej, Léňo, ještě jsem neměla 100% jistotu plánovaného císaře. Já to prozatím nechala na dr. ať sám rozhodne, dle toho jak se budu chystat k porodu nebo třeba nechystat... On ví, že se strašně ale fakt strašně moc bojím přenášení - viz. Martinka, u které veškerá možná technika ukazovala, že je plodovka o.k. placenta funkční, ale můj vnitřní alarm křičel, že je něco špatně a nakonec jsem teda šla na SC jako první a ne až jako poslední ten den, a tím zachránili Martinku - kříšená, intubovaná, 2 hodiny na kyslíku - svalová hypotomie(SC kvůli KP)... Takže to bylo první, proč jsme s dr. začali meditovat o plánovaném císaři, abych raději rodila dřív než později. + další zdr. problém, který dr. zvažuje je, že máme rodově hodně těžké první porody(absolutně žádné chystání se těla na porod) a velké děti a jelikož já prvního měla císaře a celé těhotenství mám prý čípek zavřený a dlouhý tvrdý jako nemá většina netěhotných prvorodiček, zatím jsem ani jednou nezaznamenala poslíčky nebo stahy dělohy, tak mi říkal, že než aby mi týden porod vyvolávali následně mi šmikli čípek(pak bych musela na plastiku) a nebo mě pak akutně hnali na císaře, tak je šetrnější rovnou ten plánovaný císař. Když jsem se ho ptala posledně na co zatím vypadám, tak říkal, že zatím by to spíš viděl na plánovaného císaře... Na můj dotaz, kdy bych na něj příp. šla říkal, že by mi ho doporučil na ukončený 39. týden, což myslím je 38+6, takže by to vycházelo na cca 24.2. Zítra jdu na kontrolu v 36.týdnu, tak na dr. asi zkusím "zaútočit" s dotazem, kdy rozhodne co a jak, protože u nás bude mimojiné asi nutné dohodnout výpomoc babiček z jižní Moravy a ani jedna není motorizovaná, takže by bylo lepší se dohodnout předem a ať si babičky domluví rozpis, která kdy... Nehledě na to, že jsem asi blázen, který je raději předem připravený na to co ho bude čekat. Pro mě je opravdu ta nejistota císař versus klasika docela náročná Mám pocit, že moje podvědomí nad tím prostě dumá pořád,- co by bylo lepší pro mě, pro mimi... Loro, prosím Tě, ty jsi měla ty císaře v celkové narkóze nebo ve spinálu(v ČB prý epidurál při SC nelze)? Mně teda v Brně řekli, že mi epidurál nejde zavést, protože mám přes páteř nějakou žílu, ale teď si stejně zahrávám s myšlenkou, že bych dr. poprosila ať koukne UTZ na moji páteř, jestli bych ten spinál přeci jen mít nemohla. Bojím se ho, protože se vlastně ta umrtvovací látka stříkne přímo do mozkomíšního moku a je tam reálná šance na jeho malý únik a s tím pak spojené bolesti hlavy..., ale zase mě láká ta možnost dřív zkoušet kojení... |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 13:45:48
Hani
asi budu muset číst pravidelněji deníčky :) |
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 13:29:17
Redí, díky. Tady na diskuzi ne - to jsem se dnes napsala poprvé protože jak kdysi psala Zerat, že váhala jestli do deníčku nebo na diskuzi, tak není co tajit a pokud by to zase nedopadlo, tak ani není se za co stydět.
Ale minulý týden už byla v deníčku hádanka s testíkem - Hádejte čí jsem ????? |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: !!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 13:14:48
*Hani* gratuluju!!! Já jsem to tak nějak tušila
Mám hroznou radost, že se vám to povedlo tak brzo!!!! |
Redí + dvě ☼ | 16148 |
!!!!!!!!!!!!!!29.1.2008 13:12:25
Jůůů, Hani, gratuluju! Moc!!! :o) Já jsem možná pozadu, jak jsem to tady nestíhala dočítat, jestli se to tady už probíralo - pro mě je to absolutní a úžasná novinka!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.