Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
Re: :-(29.1.2008 13:08:05
Ahojky,
tak jsem dnes vyrazila ke svému obvodnímu gynekologovi - dnes jsem 6+0 (ale podle ovu 5+5.) Na UZ byl gestační váček + žloutkový váček a plůdek 1,3mm a srdeční akce +/- tzn. si nebyl jistý, že to co vidí je skutečně srdeční akce, tak doufám, že všechno špatné už mám za sebou a že tentokrát to už dobře dopadne. Akorát mě chtěl objednat na 4.2., ale to jsem objednaná do Motola a to se zarazil a že nemůžu chodit na 2 místa najednou - tak se tam s nima budu muset domluvit co bude dál. Prý by se nedivil kdyby si mě tam chtěli jako velmi rizikovou nechat - no a pak taky záleží na mě kam chci chodit. .... No to ještě nevím. Na jednu stranu Motol je Motol a na druhou stranu on by určitě byl pečlivý vzhledem k tomu, že mé podvojné už se mnou zažil .... I dneska mě uklidňoval ať zase nevymýšlím hororové scénáře z minulých těhu. Já totiž když jsem tam šla, tak jsem nemohla strachy ani dýchat a ani bych nechtěla vědět vědět jaký jsem měla tlak. |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: :-(29.1.2008 12:36:30
Redí, Bell bydlí ve 2+kk a k tomu se 4 kočkami a 1 psem
To zvládneš, uvidíš!! |
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: :-(29.1.2008 12:36:07
Redí, Bell bydlím ve 2+kk a k tomu se 4 kočkami a 1 psem
To zvládneš, uvidíš!! |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: :-(29.1.2008 11:03:30
Redí, neboj, náročné to nebude :), Kryštof teda spí s námi v posteli, ale brečící Rozulín ho nevzbudí (kdyžtak začne jen ze spaní zpívat), jsou to zlatíčka, oba
neschopenka- já PN měla, od kyretáže do 6týdnů, ještě se mě Dr ptal, jestli jsme psychicky schopna jít do práce, popř. by mi ji ještě prodloužil |
Redí + dvě ☼ | 16148 |
Re: :-(29.1.2008 10:55:49
..i já posílám pofoukání Darli, je mi líto, že se to nepřekulilo na tu lepší stranu :o( Jak píše Jája, teď to vypadá, že nikdy nebude líp, ale bude, uvidíš! Přijď mezi nás, až budeš mít chuť a sílu. Já s radama a zkušeností po revizi nepomůžu, nedošla jsem k ní, tělo si "poradilo" den před plánovanou revizí samo.. Ve středu na Tebe budeme myslet.
Jájo, nepřeháním, jsem na nás opatrná, fakt Jsem si vám tu krapet postěžovala, doufám, že už brzo přestanu chrchlat :)) a zase to s Majdou roztočíme! Jé, Hyneček už bude za chvíli běhat, jen udělat ten první pořádný krok do neznáma :))) to už určitě k sobě žádné breberky protivné nepustí, jsem moc ráda, že vám testy vyšly negativně :o) :o) Cyrilkovi přeju, aby se dneska dověděl, že testy taky dopadly dobře Holky, je tu nějaká dobrá duše v 2+1 se dvěma dětmi? potřebovala bych uklidnit hnízdící instinkty, která na mě hulákají, že to bude náročné, třeba na spinkání těch dvou andílků a tak.. |
Bulik | 15617 |
Re: :-(29.1.2008 10:03:17
omlouvám se za úpravu, kojím, takže datlím jednou rukou
Darlino, v horším stavu než tělo bude spíš duše. Po tělesné stránce mi loni prakticky nic nebylo, nic nebolelo, krvácela jsem tak 2 dny. S hlavou je to vždycky horší, Připrav se na to, že z narkozy se můžeš probudit s všelijakou náladou a je úplně normální, když budeš třeba neovladatelně brečet. neboj, jsou na to zvyklí, nemusíš se stydět a klidně se vybreč, pomáhá to. Někdo se potřebuje vypovídat, někdo se radši uzavře do sebe, to je různé. Každopádně klidně přijd sem kdykoliv, my jsme tu takoá emocionální nonstop linka důvěry. jo a já byla při revizi v nemocnici taky vždycky přes noc, jenom z Heliosu mě pustili jeětě ten den |
Amálie00 | 28938 |
Re: :-(29.1.2008 9:00:20
Zerat, proč máš toho císaře plánovaného?
|
Hanka+Bára7/05 | 30896 |
Re: :-(29.1.2008 8:54:40
Darlino, já byla při revizi zrovna na MD, ale doktor v nemocnici se mě ptal, jestli jí budu potřebovat. Takže určitě jí dostneš.
Já teda byla při revizi v nemocnici do druhého dne, nevím, jestli to bylo proto, že jsem byla už v 16tt nebo jestli je to u nás v nemocnici normální. Ale jinak zákrok je celkem v pohodě, po něm mě bole podřišek, jako při MS, ale brzy to odeznělo a druhý den jsem vůbec o ničem nevěděla. Pokud jsem teda zrovna nebrala Bára do náruče, to mě hned bolelo břicho. Špinila jsem asi 3 dny a pak už jen po nějaké fyzické námaze. A MS přišla přesně za 4 týdny.Držím palce!!! Tohle čekání na revizi je nejhorší co jsem zažila. |
zerat | 18305 |
Re: :-(29.1.2008 8:53:26
JInak Darlino, posílám podporu a neboj zvládneš to a jak tady už zaznělo taky pro mě byla doba po zákroku příjemnější než před ním. Takový ten pocit, že už je to za mnou a teď se musím dát dokupy a vydržet do dalšího snažení. Pocit prázdnoty tu známe všechny, super je, že jak se začnete znovu snažit o miminko, tak se člověk začne upínat k lepším zítřkům.
Jinak já teda první dva dny určitě (ale 100% si to nevybavuji) baštila Ibalginy. Drž se! |
AneJa | 53120 |
Re: :-(29.1.2008 8:50:29
Zerat, já myslela, že u tebe je císař už jasný, že je rozhodnu to, ty zvažuješ normální porod???
Já tedy pokud bych si mohla vybrat, tak raději normálně, myslím, že adaptace po císaři je 100x horší Koukám jak to Bellana zvládla, teda ještě, že byla vyškolená |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.