| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 65199  [Dalších 64819 >>]
Hanka+Bára7/05 30896

Re: POZOR POZOR

28.1.2008 13:34:18
Májo, tak uvidíš, třeba druhý porod bude lepší.
Ona si to Bell u toho prvního vyžrala. To rodila skoro 2 dny.
Majákova 43170

28.1.2008 13:32:14
Připojuji s s velkou gratulací Bell a Karince...a suše závidím takový porod :-)
Bulik 15617

28.1.2008 13:28:15
No to je bomba! Moc gratuluju Bellaně a malé Karince a přeju do života jen to nejlepší :-)

Koukám, že tu panuje nová móda. Těsně před porodem se hlásí - "nerodím" a potom jsou to teda závody o nejkratší porod :-D Kdo je další na řadě?
Amálie00 28938

Re: dobré ráno

28.1.2008 13:28:15
Redí, držte se a uzdrav se brzy!

Petro, to je prima, že UTZ dopadl dobře! A gratuluji k asi holčičce:-) Já byla ve čt 20+6 a odhad byl 414g.
Redí + dvě ☼ 16148

28.1.2008 13:27:16
Tak vidím, že už můžu ofic gratulovat Loře, ať je všechno stále na nejlepší cestě a to až do cíle!!! ;o)

A jo, já jsem magor! Ona doma je! :oDDD vidíte, vidíte, jak já blbnu! Hlavně, že jsem se smála nad tou "domorodkou" od Leonty a potom napíšu do gratulace takovou botu. No nic, ona mi to Bell určo odpustí ;o) a Karinka taky!

Kruciš, nechce mi to listovat, nezobrazuje stránky dozadu :( zusím to dočíst později, snad se to rozchodí...

Hanka+Bára7/05 30896

28.1.2008 13:25:17
Petro super to je dobře, že to všechno vychází OK!!!
A tu holčičku chceš do postupky nebo radši počkáme?
Petra KH 17274

28.1.2008 13:18:42
Tak předně obrovská gratuluce Bell ke Karince!! Oběma přeji hodně zdravíčka a štěstíčka do života. Bell, skláním před Tvou odvahou porodit doma. Těším se na vyprávění.

Jinak novinky od nás. Já byla dnes na UZ. Jsem 22+1 tt, velikost prý odpovídá, váží 445g. Vůbec nic jsem neviděla. Dr. spěchal na sál. No a s největší pravděpodobností to bude holčička. Jinak rizikovka i dia poradna šla dnes krásně rychle a vše je zatím ok.
Hanka+Bára7/05 30896

28.1.2008 13:08:25
Redí, ona Bell doma je :-D:-D:-D;);););)
Redí + dvě ☼ 16148

28.1.2008 13:03:55
:-D:-D tak než jsem to dopsala, Karinka je na světě! Sláva, tip jsem si mohla nechat za kloboukem :o))
Vítám ji na světě, přeju, ať je brzo s maminkou, sestřičkou i tátou doma a těším se na fotečky!!!! R^:-)
Redí + dvě ☼ 16148

28.1.2008 13:02:33
AHoj holky!!!
TAk se zase ozývám s mírným zpožděním, ale mám fakt kvalitní omluvenky :)) chrchlám ještě jako nějakej sígr, ale už je to lepší..zato jsme od pátku dělali novou podlahu v obýváku, což v 2+1 je mírně náročné, zvláště po vánocích a dárcích pro malou etc... :o)) No, ale přežili jsme. Manžovi v sobotu ráno ruplo v zádech, dneska se pomalu nemohl dostat do firemního auta :o( takže jsem zdatně dopřestěhovala a uklidila byt, byla jsem ráda, že jsem. K pc jsem se dostala až dneska..

Ve čtvrtek byla kontrola trysková, místo mého doktora tam byla lékařka, ke které jsem po předčasném porodu Majdulky přestala chodit...a jsem za to vděčná. Ani se mi nepodívala do obličeje, natož do očí, cosi si pro sebe zamumlá, důlžitá jak h...o v trávě, z ordinace jsem byla venku za 3 minuty. A to jen díky tomu, že jsem se tam minutu soukala do silonek :oDD ALE na uzv byl vidět čiperný pidičlovíček ~s~ , velikost prý naprosto souhlasí. Vzali mi krev, tak se zase tady modlíme, aby se do pátku neozvali, že musíme na amnio..

Koukám, že Bellana ještě neporodila :o) jsou tady už tipy? Já to vidím na 3.2. :o)
Jdu vás zkusit dočíst!
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 65199  [Dalších 64819 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.