Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
IveIve | 56905 |
Re: Pekárnice27.1.2008 0:11:43
Ajko, mně taky doktorka říkala počkat tři měsíce. A já nevěřím tomu, že se mi to povede napoprvé. Poprvé jsme se snažili 5 měsíců (biochemické) podruhé 3 (zamlklé).
Vím, že to doktoři doporučují, čekat 3-6 měsíců. Já ale pokusím štěstí. A věřím tomu, že příroda si to udělá po svém. |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
Re: Pekárnice26.1.2008 23:38:02
Romano, teda ty jsi šikovná pekárnice, já mám pořád místo pekárny penízky, ale snad už bude brzy, nemám čas vlítnout, jestli už dšly, byly vyprodané...pak budu házet fotky také.
Ivelinko, já bych raději počkala se snažením, teď jsem byla na kontrole a gyn. říkala ještě dvoje měsíčky, jedny už jsou fuč....celkem troje. Ono se jim to řekne a špatně dodržuje..já vím. |
sonik | 28012 |
Re: Pekárnice26.1.2008 20:56:54
Romano, normalne tu slintam a to jsem po obrovske veceri...
Holky, diky za gratulace, i kdyz jsem jeste trochu v soku, tak nejak jsem to citila na holcicku, a kdyz mi doktor rikal, ze mimi ma vsechno co ma mit a mezi nozickama jeste neco navic, a ze pry je to videt na 100%, nejak mi dosla rec. Uz jsem to rozdychala a navic jsme hned vymysleli jmeno. Ta z predchoziho tehu nam uz nejak nesedla, takze to bude ERIK! Ted jeste vymyslet druhe jmeno, protoze Nelinka ma taky dve,aby mu to nebylo lito... Leno, diky za info o HM, zitra to vezmu utokem, mam po Nelce vsechno zoufale ruzove, skoro nic neutralniho a tehu hadriky taky postradam, i kdyz to bude asi dost prebrane... |
IveIve | 56905 |
Irčo26.1.2008 20:49:52
Irčo, já byla na revizi 18.12., teď už jsem po první menstruaci a taky se pokoušíme o další těhotenství.
To špinění před menstruací není dobré, znamená to sníženou hladinu progesteronu, který je důležitý pro udržení těhotenství a značí o špatné funkci žlutého tělíska. Ale dá se to lehce nahradit progesteronem, který Ti předepíše doktor. Bere se 8-10 dní před menstruací a v případném těhotenství se pokračuje do 12.týdne, kdy funkci žlutého tělíska přebírá placenta. Ale nevím, jestli to mohlo mít souvislost se zamlklým potratem, spíš to dělá problémy s otěhotněním vůbec. |
Romana32 | 27719 |
Re: Pekárnice26.1.2008 20:25:08
Tak znova, omlouvám se .
Tip pro Vás: Podkova č. 211 plněná cibulí, paprikou, sýrem a kořením dle chuti: Dnešní buchty č. 29: Bohužel i já mám vykolejenej mozek, ale z práce. |
Romana32 | 27719 |
Pekárnice26.1.2008 20:22:35
Tip pro Vás:
Podkova č. 211 plněná cibulí, paprikou, sýrem a kořením dle chuti: http://foto.dama.cz/img/240/240407.jpg Dnešní buchty č. 29: http://foto.dama.cz/img/240/240328.jpg |
Evi*a Médinka 7/06 | 28976 |
Re: problem26.1.2008 20:06:39
Irčo, je to normální. Mám to stejné jako Leontýnka. TAky jsem to nemívala a ted po porodu mi to trvá než se mensez rozjede třeba fakt 2-3 dny.
Kukadlo, přeci jen revize je zásah, tak to tělo trochu blbne. Jak píše Lea, kdyby bylo nejhůř, fakt to chce doktora. Leontýnko, na jednu stranu je fakt škoda, že už nejste z Prahy, mohli jsme udělat zítra srazík v Ikee. Soníkovi tam taky jednou Já teda potřebuju koupit něco do koupelny a do kuchyně a manža se těší na oběd na ty jejich koule a chce je koupit i domů Tak obkladač dnes nepřišel, šmejd, měl někde pohotovost, přijde zítra, tak jsem pěkně nasr..., páč jsme udali Médika k našim a těšila jsem se, jak si užiju volný den a nákupy a budeme chvátat domů |
Leontýnka+3 | 26083 |
Re: problem26.1.2008 19:25:51
Irčo myslím, že to špinění až tak neobvyklé není. Já jsem to dřív taky nemívala, ale teď se mi to stává. Myslím, že pokud je to před MS, tak by to neměl být žádný problém. Držím palce, ať se brzo zadaří!!!
|
Leontýnka+3 | 26083 |
Re: poradite?26.1.2008 19:24:46
Kudatko ahoj. Myslím, že na první MS po revizi to není až tak neobvyklé. Ovšem pokud by bolesti byly nesnesitelné a přetrvávaly, tak bych neváhala a jela k doktorovi nebo někam na pohotovost. Držím palce, ať je vše OK a hlavně ať se brzo znovu zadaří. Neznáme se z únorčátek? Já mám Bořka taky 02/06
Jinak holky moc moc zdravím, u nás jakž takž, až na to, že mi přijde, že naše dítě ohluchlo, prostě neposlouchá ani omylem:-( Dneska jsme kapali poprvé do očiček Atropin, no scénka jak z reportáže o týraných dětech:-( Chjo, to bude maso. Soníkovi gratuluju ke klukovi! Eviku ach jo, že už nejsme v Praze:-( Pavel dneska říkal, že už jsme vás dlouho neviděli. |
Irca |
• |
problem26.1.2008 19:23:13
Ahoj,ja jsem take par tydnu po revizi po zamlklem tehotenstvi.Skoro stejny termin jako Kudatko,u me to bylo 20.12. Za mesic se chceme zacit pokouset o mrnouska znovu.Ale co me trapi,je normalni,ze pred menstruaci,nez se poradne rozjede,tak dva az tri dny spinim? Stava se vam to taky? Mne uz se to stava nekolik mesicu,i pred tehotenstvim.Citim se dobre,mesicky chodi pravidelne kazdy mesic.Tak nevim,zda je to normalni.Mozna jen zbytecne plasim,ale cloveka po revizi napada ledasco.Prosim vas moc o vas nazor a radu.Diky za odpoved. Irca
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.