| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 65199  [Dalších 65139 >>]
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

ahoj holky

11.2.2008 3:37:28
hlásím se jako vdaná paní...dala bych vám odkaz na fotečky, ale nechci to psát sem...bylo to přenádherné, mám tolik dojmů, emocí a pocitů, že nemohu ani usnout...svatba byl stejný zážitek, jako zrození mých dětí, opravdu pohádka..
Evi*a Médinka 7/06 28976

Re: Zjevení ztracené dcery

10.2.2008 19:11:18
Daníku a Danýsku, vy jste to chudinky teda schytali. Já ty blicí chřipky fakt nesnáším. Moc přeju,aby bylo líp.

Léňo, dortík je fakt krásnej, jsi šikovná.

Bulíku, super, že je žloutenka na ústupu.

Pláštěnka : uvažuju, že si koupím někde tu od Emitexu. Jsme fakt docela venku a chodíme pro obědy a to za každého počasí, takže je to fakt nutný...díky díky.

A taky jsem ráda, že nejsem sama hysterická matka:o))

Světe div se : Médik nikdy nechtěla UM. Minule, jsem dělala puding a viděla flašku s mlíkem a chtěla mlíko mlíko. Mále vypila celou skleničku. Tak mi kámoška dala dávku Sunaru a ráno i večer si dala 100vku. Akorát máme problém, že neví, z čeho to má pít. Z Aventáckýho pítka to nechce, má to nějak zajetý na vodu, tak to chtěla pít jako sama ze skleničky, to byla katastrofa a pak jsem objevila nějaký pítko z brčkem a z toho to pila, hurá. Ted nevím, jestli ji náhodou nebaví jen lemtat tím brčkem ;((

Hezký večer
Redí + dvě ☼ 16148

10.2.2008 14:17:38
..ahoj holky, jen v letu, nestihla jsem ani poctivě dočíst.
Viděla jsem, že Denýsek a Daník (bobku, Ty si to fakt vybíráš...) mají blinkací etc. problémy.. no a zrovna minulý týden mi říkala kamarádka radu svého pediatra - prý pokud v sobě nemůže drobek udržet ani čaj, tak je dobré ho vysloveně vychladit, v ledniče. Tělo prý ten ledový čaj snese daleko pravděpodobněji.. Tak předávám, kdyby to někomu pomohlo ;-)
Jinak oslavenec i dort nádhera! :o)
A jsem ráda, že Cyrilek se vybarvuje směrem od žluté ke zdravější R^:-)
Amálie00 28938

Re: :-)

10.2.2008 13:24:06
Nakukuju, neb Danýsek už dvě hodiny spinká, doufám, že se vzbudí a bude mu líp!
Díky všem za přání zdravíčka!
Daníku, to je opravdu k vzteku, vždyť ty jdeš z nemoci do nemoci:( Tak snad už to tímto končí a teď už si budeš těhu jen a jen užívat!~s~
Bulíku, super, že žloutenka je na ústupu!R^
Oskarko, my nedávno kupovali novou sedačku, Danýsek nám přerostl Priorku. Nakonec jsme vybrali zase Maxi Cosi Rodi XR (myslím, těmi písmenky si nejsem jistá. Ta o které píšeš ty, by měla být snad nejlepší na trhu, ale také je dražší:-( Ta naše je sice polohovatelné, blbé je, že s emusí napolohovat před usednutím dítěte a stejně to není takový rozdíl. Ale Danýsek už v ní párkrát spinkal - v sedě - a v pohodě, nikam nelítal. Ale on už tomu spánku, ani v autě moc nedá... Jinak jsme s ní maximálně spokojení!
Hele, tady je pán na MMB, ten prodává ty Romerky a docela se v tom asi vyzná, jen se snaží každého zlomit na Romera;-) http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?user=77189
Myslím, že má dobré ceny.
Hodně se vyskytuje na diskuzi o autosedačkách, já ji projížděla, než jsme právě koupili tu MC: http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?user=77189
Tak hodně štěstí při vybírání.

A já sebou jdu plácnout na chvíli k telce, než se prďolka vzbudí~g~
oskarka 15219

Re: :-)

10.2.2008 13:13:55
Hoja hoj! Dítě usnulo, já mám na sporáku oběd, bordel jak v tanku, ale musím zase napsat, ať nemám tolik "áček" :-)!

Buliku, stanu se asi tvým místopředsedou (v našem klubu hysterek) ;). Včera jsme byly celej den u kamarádky za Prahou, má Klárku o necelý 3 tejdny starší než je Venda, bylo to super! Holky byly celej den naprosto úžasné, roztomilé, hodné, k sežrání sladké, o všechno se dělily...prostě večer jsem uléhala s pocitem, že robě je v pohodě a vina je na mojí straně :-). A co myslíte ráno???!!! Od probuzení hrůza a děs, kvůli všemu řev stylem JÁ JSEM CHUDINKA, vztekání apod. ;((.

Buliku, gratuluju k ustupující žloutence! Aspoň vám skončí maratony po doktorech.

Daniku, jejda, to je mi líto žes takhle marodná ;((.

Lucilko, mooooooc ráda jsem tě tady zahlídla!!!! Taky to máte veselý...
Neštovice mi nabízela kamarádka (ať se přijdem nakazit), ale nějak k tomu nemám odvahu, i když asi by bylo lepší kdyby si to Venda odbyla ještě před školkou... Ale když slyším jaký to může mít průběh, budu to oddalovat co to půjde.

Léňo, dort byl krásnej! A kombinace banány a tvaroh - mňam ~g~! Škoda že si to Danýsek nemohl pořádně užít...
Zvracející děti se nějak množí. Kamarádka s klukem s tím leželi i v nemocnici, bohužel v Krči - když jsem slyšela vyprávění, vím že do Krče na dětský ani náhodou!!!

Jitty, koukám že čůrání na nočník může bejt pěkná nepříjmnost... Děsím se toho dopředu. U nás nočník stále není v kurzu, Venda si tam sama sedne oblečená, ale svlečená ani zaboha. Takže se snažím jí nenutit, nočník máme schovanej, vyndám ho jednou za čas (vždycky bezvýsledně) a doufám, že k tomu prostě jednou dojde sama... No, jak vidím, dočkat se nemusím ;((.

Potřebovala bych poradit s autosedačkou. Venda už odrůstá té do 18kg - váhově ještě ne, ale už jí přerůstá hlava přes horní okraj, a to prý je už na nákup nové a větší, jenže mě ty 15-36kg přijdou hrozně nepohodlné, ona přece jen ještě v autě chrní a od víc lidí jsem slyšela, že v těch větších to není pohodlné, protože nemají polohování zad, takže dětem přepadává hlava. Na netu se mi líbila Römer Evolva (nebo Evolvo?), je 9-36 kg, nemáte s ní někdo zkušenost? Nebo s nějakou jinou - aby byla pohodlná i na spaní?
Bulik 15617

:-)

10.2.2008 10:34:04
ahoj holky, už pár dní zase nestíhám reagovat, jen tak nahlídnu a přečtu, takže v obraze jsem, ale pravděpodobně si nic nepamatuju :-)

Daníku, teda opravdu tě ze srdce lituju, protože TAKHLE si to vyžírat, to je opravdu už vrchol :-( Pevně doufám, že aspoň druhá půlka těhotenství už bude lepší a hlavně že se dočkáš té nádherné vrnící cílové prémie :-)

Léňo, vy zvracíte, no potěš koště. Chudě malé, ať je líp a vy to nechytnete taky.

Evi, pláštěnka na trojkolku se dá koupit univerzál od Emitexu, stojí asi 150 kaček. My jsme ji měli na Quinny Freestyle a seděla dobře, teda poté, co jsem ji tam přestala rvát obráceně ;-)

Hmmm, klub hysterických matek, tak to asi budu předsedkyně, protože scény u nás doma jsou opravdu skoro na Oscara. Já jsem temperamentní dubová palice, Štěpán je velmi temperamentní dubová palice (manžela radši vynechávám) a ani jeden nehodlá ustoupit ani o píď, když o něco jde. Takže například v sobotu se u nás řvalo (Štěpán začal kvůli kravině), kopalo (on mě), švihalo elektrickým kabelem (on mě), pohlavkovalo (já ho), zavíralo do pokojíčku (já ho), zvracelo (on řevem a vzteky), demolovalo pokojíček (on a totálně), brečelo (já Cyrilovi do košíku, že doufám, že bude hodnější). Štěpán v pokojíku únavou usnul, já jsem se klepala ještě do večera. Tož tak.

Lucilko, teda vaše balící lázňová story je opravdu "dost dobrá" :-( Tak ať se Vanda osype co nejdřív a má co nejlehčí průběh, ať si ty lázně pak opravdu můžete už užít.

Gratuluju všem oslavencům, nestíhám to tak úplně sledovat, tady furt někdo něco slaví, to je hezký :-)

K šesté dětské nemoci - Štěpán ji měl až teď na podzim, ač to prý chytají jenom děti do 3 let, teda s takovým tím klasickým horečkovým průběhem. Dr. mi říkala, že se to může zopakovat, ale většinou už bez těch horeček, spíš to pak má ráz nosohltanové infekce, která bývá velmi mírná i při tom prvním průběhu. Později už má dítě vybudovanou imunitu a ve starším věku to už nechytne.

O chlastu mi ani nemluvte, já už nepila víno ani nepamatuju, buď jsem těhotná, kojící nebo na Prednisonu, takže utrum. Kruci a zrovna ten zelený veltlín je moje oblíbené :-)

Darlino, se snažením po revizi bych počkala na konec šestinedělí. Milování klidně i dřív, jestli už nekrvácíš, nic tě nebolí a cítíš se fajn. Ale bacha na infekci, takže rozhodně s kondomem.

Hani, moooooooc gratuluju k srdíčku! Všichni ti držíme palce!

Natalii, taky držím palce, ať to rostoucí hcg znamená krásné podzimní miminko :-)

Enko, teda s tím autem vás lituju, to bych asi střílela.

Omlouvám se, víc reakcí nezvládnu, mám vedle sebe žehlící prkno a na sporáku dnešní oběd.

Novinky od nás - žloutenka naprosto jednoznačně ustupuje!!!! Huráááá. Jo a z Cyrila bude asi Otesánek, protože pije jak urvaný, ale hlavně neuvěřitelně přibírá, za týden skoro 40 deka!
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018

Zase nemoc:-(

10.2.2008 7:58:08
Holky, tak se přidávám do klubů marodů... Ve čt jsem byla na oslavě u tchýně a někdo tam přinesl pěknej fujtajbl. V so po půlnoci mě vzbudil divný pocit a až do dopoledne jsem neodešla ze záchodu. Nejlepší bylo, když jsem se snažila dovolat na pohotovost do nemocnice kam chodím na ambulanci. Potřebovala jsem se zeptat, co mám dělat když v sobě neudržím ani vodu natož ty tuny léků které beru. Dvakrát nemohli najít mudru a potřetí manža sbalil těhuprůkazku a jel si ji najít sám:-). Dostala jsem Torecan, trochu zabral, alespoň na to zvracení a přestala jsem mít tělo v permanentní křeči a dostala jsem do sebe asi litr vody. Odpo se přidala teplota nad 38, takže jsme nasadili Paralen a zábaly, mimísek se pěkně mrskal, když jsem mu ochladila domeček...Já se z toho fakt už asi po... Navíc jsem měla dělat glykemické profily před a po jídle kvůli té těhu cukrovce a dávkování inzulínu, ale fakt nevím jak, když nejím.
Amálie00 28938

10.2.2008 7:29:08
Ještě - Lucilko ahoj, to je prima, že jsi se ukázala. Vidím, že ani vám se nemoce nevyhnuly a že jste si užily všechny možné chuťovky! Tak držím palce, ať na rehabku odjedete!

No a u nás je to taky nic moc. Danýsek za včerejšek snědl 3/4 rohlíku, z toho zase půlku vyblinkal a kousek toho dortu (ten kupodivu nevyblindil!). Pije hodně, ale bohužel to z něj lítá taky. Jído mi nevadí, že nejí, hlady neumře, ale to pití mě štve. Šli jsme spát v sedm večer, kdy měl k 39C, dostal Panadol, byl co chvíli vzhůru, jako kamínka, vůbec mu to nezabralo. Tak v jednu dostal další, zase nic. Ve čtyři dostal Ibalgin a na chvilku mu to kleslo, pak zase 2x blinkal a teď snad spí.

Tak nespí, letím za ním, papa!
Amálie00 28938

Pěkné ráno,

10.2.2008 7:10:14
nahlížím na přehledy a pokusím s ebýt víc v obraze a reagovat, poslední dobou jsem ostudaRv
MÁTE NĚKDO ZPRÁVY O ZERAT, JAK SE JÍ DAŘÍ? DOUFÁM, ŽE DOBŘE!
Hanulo, držím palce s hubnutím, já budu muset po porodu sebrat všechnu pevnou vůli, kterou nemám a přestat se cpát jak zjednaná...Teda, to bych měla už teď, jsem fakt hrozná:(
Hani s B, myslím, že jít do práce je dobré rozhodnutí, odvedeš myšlenky jinam a zadaří s enatošup, uvidíš!
Natali, skvělé zprávy, držím palce, ať je vše OK!
Zahlédla jsem diskuzi na téma hysterická matka, já jsme holky TAK ráda, že v tom nejsem sama! Také u nás mám etakové vlny, mám období, kdy mě nic nevytočí, vše s Danýsekm vyřeším v klidu a s úsměvem a pak zase chvíle, kdy mě vytočí každý prd a ječím na njě na Šmudlíka jak Viktorka u splavu a pak si to vyčítám:( Jelikož je to někdy zhruba od podzimu, tak si "vyčítám", že se mnou mávají těhuhormony a že on to odnáší. No, snažím se ovládat, al ene vždy to jde. A on tedy umí provokovat solidně, asi jako všechny ty naše zlatíčka:-D
Enko, vám šlohli auto? No to je síla! Hajzlíci! Nám zase minulý týden někdo objel auto korunou, pěkně důsledně kolem dokola:( Bych jim ruce zpřerážela!
Evi*, s tou pláštěnkou j eto pech, nedá se sehnat nějaká univerzální? My měli na X-Landera jen na hlubokáč a na sporťák jsme koupila uni, neb ta origo stála asi 800Kč! Ale my měli čtyřkolku, nevím, jestli na tříkolky jsou taky univerzální...
Avi, fotky Verunky od dortu jsou krásné a dort vypadá mňamozně! Já mám pocit, že jsem Verunce ani nepopřála, tak dodatečně vše nej!~s~
Daníku, s tím cvíčem jsi mi připomněla, že tady někde mám Pilates pro těhotné, že bych je vytáhla???~k~

Tak, toť asi vše, doufám, že tu není moc marodů, pokud přeci někdo, tak přeji brzké uzdravení!
Lucilka*, Berušky 12/05 13529

Zjevení ztracené dcery

9.2.2008 22:59:20
Ahojte, zdravím po hrozně dlouhé době. Doufám, že si na mě ještě pamatujete :-) Sem tam se snažím nakouknout a něco málo přečíst, ale k reakci už se málokdy dostanu. Moc mi chybíte, některé občas potkám na icq, takže největší novinky vím ;o)
Takže aspoň Hanko - moc gratuluju a držím palce! Loro, kdybys chtěla, něco o dvojkách vím ;-) tak můžu "poradit" nebo máme po holkách pár věcí, kdybyste potřebovali. Vítám všechny nová miminka a všem oslavencům z poslední doby přeju hlavně pohodu! Leonty - Bořek je v brýlích úžasnej! Strašně se mi líbí, jak se tu zvedá "druhá vlna" - Soník, Redí, Jitty...
My to máme poslední dobou celkem hektické, ale snažím se to brát, jak to přichází. Přes Vánoce holky stonaly, Laura začala laryngitidou, takže jsme spávali ve svetrech, v čepicích, pod několika dekama, ale zvládli jsme to a nedusila se. Vanda měla "jen" virózu. Na 30. ledna jsme měli naplánovaný odjezd na měsíční intenzivní rehabilitaci do Boskovic s Lauřinou nemocnou nohou. 10 dní před tím se nám trochu zrušil tatínek a musel na akutní operaci ramene, takže je ještě pořád méně funkční. Na konci ledna jsem nás zabalila na měsíc, psychicky se připravila na odjezd, izolaci, Vandu visící na noze během Lauřina cvičení... a ráno v den odjezdu jsem Lauře objevila neštovice! Měla poměrně komplikovaný průběh, 3 dny teploty přes 39, masivní výsev, pomalu se z toho hrabeme a čekáme, až se osype Vanda, vyléčí se a 28.2. se pokusíme na druhý pokus odjet na tu rehabku. Jediné, co mě těší, že už mi to balení podruhé půjde snad rychleji ;-)
Tož tak ve zkratce, třeba se mi sem tam podaří na vás kouknout, ale neslibuju...
Ještě mám pár věcí na prodej, kdyby měl někdo zájem, zkusím to hodit i do deníčku, ale dneska už se mi ty fotky nechcou zmenšovat. Takže mám nafukovací bazén s asi stovkou balónků, jak bývají v dětských koutcích, holky v tom řádily a ještě neuměly pořádně sedět; krabice lego quatro; branka da dveří IKEA; 2 židličky IKEA s pultíkem; zdarma přidám sedátka do vany ( i po jednom) a pak tu mám nějaké dudlíky a savičky - origo zabalený, Avent. Kdo má zájem, ráda pošlu víc info a fotky. Tož tak...
Dobrou a zase někdy!
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 65199  [Dalších 65139 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.