Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Leontýnka+3 | 26083 |
Klub hysterických matek9.2.2008 20:41:50
Ahojda, přidávám se do klubu matek hysterek. Jsou situace, kdy se vracím domů zcela spocená, nasraná a utahaná, v jedné ruce nákup, oběd, dítě v náručí, motorku v zubech....Řev na celej barák. Prostě lahoda;-) Myslím, že nemusím psát podrobnosti.
|
Amálie00 | 28938 |
Re: Ahoj kočky9.2.2008 16:43:17
Tak, omlouvám se, že nereaguji, jenjsme zahlédla fotečky, všechny jsou moc pěkné, Bořek v brýlých je velký frajer, zírám, že si je nechá
Všem marodům přeji brzké uzdravení a *Hance* moc gratuluji k ! Pokusím se dočíst, ale nevím, jak to dopadne. |
Amálie00 | 28938 |
Ahoj kočky9.2.2008 16:41:37
Moc vás všechny zdravím!
Rychle vám jdu malinko vytapetpvat, měli jsme dnes slavit Danýho narozky s Pavlovými příbuznými, bohužel Danýsek od noci blindí, tak jsm eto odvolali:-( V poledne usnul, měl 38,5C, tak dostal Panadol, který naštěstí nevyblinkal a pěkně se ve spánku vypotil a teď je mu líp, tak jsme udělali minioslavu ve třech, dostl dort a dárky od nás. Dort je tvarohovobanánový, tak malinký kousíček snědl, jinak by nám to neodpustil, už je to přes hodinu a má ho stále v sobě, tak snad už bude líp... Dortík Ježišmarjá, tolik jsem toho dostal??? |
Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
ahojky při sobotě9.2.2008 8:50:06
Zdravím všechny a snažím se trochu dočíst, odpovědi budou asi na aktuální dočítání, tak lehce zamtené a přehozené)
Krásné fotečky!!! od Haňulky, Terezky, malý Bořek i Verunka - té dodatečně všechno nej, nej k narozeninám!!! Hanko - super zprávičky, jen tak dál))!!! držím pěsti, co to jde! U nás vše snad OK, jsem 26.tt, pupíno mám veliký, co to bude fakt nevíme, i když nám to nikdo nevěří, 2x nám řekli, že možná, snad, asi, ale neví to rozhodně jistě holčička, moje dr. se při poslední poradně fakt koukala jen na ono místo) a prcek nic neukázal, prostě tam šmidlil nohama a co je mezi nima si nechal pro sebe, takže to bude asi překvapění). Minulý týden jsem naposled pracovala, už se mi s bříškem školit nechce), takže další práci mám naplánovanou až na srpen) Zaujala mě tu poznámka o ukradeném autě ve Strašnicích - jj, to moc dobře známe.. Od prosince máme nové (v září ukradená fabia kombi) a už taky vykradené - airbagy se někomu moc hodily - škoda 50 000, no jsou to fakt radosti:-(, když jsme přišli k autu, už jsme fakt nevěděla, zda se smát či brečet, přišlo mi to tak absurdní.. za 2 roky asi 4x vykradené a jednou úplně fuč a to tam máme všechny zabezpečovací systémy.... Hanko s barunkou - myslím, že nástup do práce je fakt super, protože pak budeš těhu na to šup... je to opravdu celé o psychice, my si v červenci řekli, že máme na to skoro rok, že když se do června nepodaří, tak půjdu do práce, že zůstaneme při jednom, no a z konce srpna vidíš výsledek) Jituly - koukla jsem do albíčka, malá je krásná, super jste to zvládli, už se těším, až tu budeš častěji) ad nervní matka), já mám x předsevzetí a do včerejška fakt nedostala lepnuto na prdel (jen třeba po ruce), ale ted jsme u babi a dědy - pavel byl na služebce v zahraničí na týden, a to co Beru předváděla poslední dva dny, to byla radost (vyjídala těstoviny z polívky rukama atd..), tak na tu prdelku jednu pořádnou dostala -no dost se divila, taky mám pocit, že někdy začnu ječet - a to se fakt snažím a říkám si, že prostě tohle zvládnu líp, no uvidíme, jak to bude se dvěma prcky)), je fakt, že když ji porovnávám s ostatními dětmi, tak je docela nekonfliktní a celkem poslouchá, ach jo, co bych dělala, kdybych měla doma hysterku))). Beru je bezproblémová, jen u nás pořád není nočník - což mnohým bude připadat hodně divný, ale prostě Beru mi nočník, záchod ignoruje a asi to budeme muset zvládnout přes nějakého psychologa nebo něco podobného (možná hypnozu). Nemám jediný moment, kdy jsme jí ho zprotivili, předčasně vysazovaná na něj taky nebyla, ale nikdy, opravdu nikdy o d narození se nevyčurala do nočníku. bude na něm sedět, když s ejí nechce, ale když jo, tak prostě nebude a nebude. nepočurá se mi, opět nikdy,neznám počurané kalhotky, koberce, sedačku, vím, že to zní divně, ale ona je schopna zadržovat třeba 5 hodin - od té doby, co se jí chce, ale do nočníku, na záchod, na travičku čurat nebude jen do plíny... takže u nás v tomhle veselo, jinak si zas tolik stěžovat nemůžu), ale věřím, že to nějak zvládneme a v září nastoupí do školičky, protože děti miluje a potřebuje je, je to vidět, že když je v kolektivu - cvičení nebo aj, tak naprosto ožívá a je nejspokojenější. tak jsem napsala romány), je to potřeba, když se ukážu jednou za čas) a jdu probudit prcka) |
HANULA (Bára10/04,Matěj 03/06) | 11714 |
Re: Ahojky9.2.2008 0:54:19
Ahoj holčinky, posílám noční pozdrávek do postýlek.
Vrátila jsem se z večeře s kámoškou a zjistila jsem, že můj milej zlatej manžílek spí i s dětma v obýváku! Prostě si ustlali na sedačce! V první chvíli jsem se muse smát, ale pak mi došlo, že se nám na výjimka pěkně nevyplatí a ještě měsíc budu dětem vysvětlovat, že v obýváku se nespinká, tak jsem chytla Matyho a šupla ho do pokojíčku, Báru dala aspoň vyčůrat, vyvětrala jsem tam ten puch a šla do pusté prázdné ložnice, chjo :-( Hani, moc gratuluju k srdíčku, to je nádherná zprávička!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to špinění je nejspíš z toho hematomu, ne? Opatruj se a odpočívej i dál a piš nám sem samé dobré zprávičky Avi, strašně moc se omlouvám Verunce, že jsem úplně zazdila její narozeniny, takže bych jí dodatečně chtěla popřát vše nej, nej, nej! Moc jí to princezně u toho dortu sluší A samozřejmě taky k svátku. Ještě jednou se omlouvám. A všem ostatním Verunkám přeji taky vše nej k svátečku. Teri, my jsme si volaly, ale hůrá, šestka je na světě a já tě malinko uklidním, Barča to od Matyho nechytla a to ji sama neměla, tak neboj, určitě to Juli zvládne a nedostane ji. Holky a přidávám se do klubu hysterických matek. Není k tomu víc co dodat, prožívám to úplně stejně, řvu a pak je mi to líto. Ale když oni mě tak systematicky točí, že i když se zařeknu, tak nejhůř do týdne (a to mě stojí nadlidské úsilí zůstat klidná) stejně bouchu. Spíš ale přemýšlím, co my jsme to za generaci matek, že tak všechny ječíme, podle mě to naše maminy nedělaly. A co bude z těch našich dětí, když je tak ničíme! A už mám vygumováno... nevím, na co mám ještě reagovat... jdu radší spát. Brou broučci... |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
Re: Ahojky8.2.2008 21:04:39
Ahojky
Feketko, bude líp!!!! Koukej na Hanku :DD Enko- teda, to šlohnuté auto nezávidím ohledně Litexu- vyrábí to tady poblíž, takže si občas zajedu pro 2.jakost. Mám tuna prodej těhu tuniku a pláťáky - XL (tunika) a XXL(pláťáky) Evi- už se těším, až budu moci kamarádit se zeleným veltlínem. Dneska má Kryštof den D ( matky hysterky- můžu taky do klubu? Hani- bezva zprávička!!!! Ještě jsem tu včera studovala ten tvůj UTZ :) Natalii- bezva. že Hcg stoupá Jituly, ahojky!!! Hani s BArunkou- řekla bych, že nástup do práce bude ideálním krokem k otěhotnění. většinou se zadaří, když se za tím přestane bezhlavě pádit. Terko, fotečky krásný Bořek od Leontýnky je frajer výchova dítěte- každý rok má své pro a proti. Dneska mě Kryštof mile překvapil. Strhaná matka s kočárem, 4 letým dítětem a holčičkou, kterou odpoledne hlídává vyrazí na nákup (jak jinak, tatínek v čudu). představte si, Kryštof chtěl jako mlsk (lépe řečeno úplatek či cílovku) v Pennáči Actimel. Zuzka se pak přidala, protože jí to připadlo zajímavé. A já utřela . Moje vidina byla, že koupím čokošku a oba se se mnou rozdělí. Po malém nadávání cestou (děti začaly závodit, pak se hádaly, kdo bude vozit Rozárku,kdo doma vyndá nákup- teda spíš zbylé Actimely...)., jsme dorazili domů, Rozule se hned vzbudila, K prudil, že ho bolí tvář (ráno vymetl chodník- na tváři má monokl a rozkouslý ret, ale celý den si na to nevzpomněl). Doma následovala pirátská bitva (já jen přihlížela s Rozárkou u prsu). pak jsme šli s K péci frgály (jak Zuzka odešla), takže vylité mléko, vysypaná mouka a v konečné fázi rozbitá židle. Teď tu kouká na Asterixe a já melu z posledního. Chci veltlín! |
darla+Pétik09+// | 73922 |
:-)8.2.2008 19:58:58
Natalii gratuluji ke skělé zprávě, myslím na tebe aby ti to dobře dopadlo
Chtěla jsem se zeptat, jestli je podmínkou,že po revizi se musí čekat 6 neděl na první milování? A jak dlouho jste čekali vy na první snažení?Moc děkuju za odpovědi, jsem totálně neinformováná a k dr. jdu až za týden na kontrolu a hlavou se mi honí různé otázky |
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: Tapetáři:-)8.2.2008 18:18:40
Kamarádky, vracím se na čas ke své staré ikonce. Ta předešlá jaksi není už dlouho aktuální
|
Evi*a Médinka 7/06 | 28976 |
Re: Tapetáři:-)8.2.2008 18:14:55
Terko, Boshka je super, má ji tchýně a docela jí ji závidím.
Jinak taky nesnášm kňourání u Médika, fakt mě z toho může trefit. Takový to vynucování. Z toho šílím.. |
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 | 14586 |
Re: Tapetáři:-)8.2.2008 17:36:21
Holky, díky za pochvaly, se tu prsím jak Dolly
A Osky, to jsi mě potěšila (doufám, žes to byla Ty, moje hlava neudrží fakt nic), že je Julča moje zmenšenina. Ona byla pořád hrozně na manžela a teď už mi říká hodně lidí, že je celá já. Tak mám radost. Páč malej taky není moc po mně. Ale ani výrazně na manžu. Je namíchanej. *Hani*, taková super zprávička a jen tak btw na konec!!!! No obr gratulace, se tu culím, mám vážně velkou radost. Super, super. Držím palečky i nadále. A co manžílek, pochlub se nám, co na to říká, jak se chová, těší atd.... U nás hysteráky neprobíhaly nikdy. Naštěstí. Páč to by byla kosa na kámen. Vůbec nevím, jak bych to řešila. Ale přesně jak říká Enko, co je ve školce, je děsně ukňouraná a furt zkouší. Jak není po jejím, hned si všechno vymiňuje pláčem, takovým tím: "...ále já to chcúúúúúú, muhehehehe bééé" a tohle já totál nesnáším. Nedávno jsem koupala malýho a ona, ačkoliv jí pokaždé milionkrát říkám, že když chce být s náma v koupelně, tak pak nesmí v půlce koupání odcházet a zase přicházet, jak se jí zlíbí, aby na malýho netáhlo, zase ty dveře otevřela, tak jsem začala ječet, že už je fakt asi trefená, že to můžu opakovat do alejuja atd. atd. a vztekle jsem ty dveře zavřela. A Julča si asi myslela, že už to neuslyším, tak si tak pro sebe odfrkla:"a ty taky!" (jako že já jsem taky trefená). No to jste měli vidět. Tchýně netchýně v obýváku, jsem vystartovala z tý koupelny a takovou jí dala na zadek za mohutnýho ječení, že takhle teda ne, takhle se s maminkou mluvit nebude.... Myslím si, že ani nevěděla, co tím myslí, to jediný ji omlouvá, ale určitě věděla, že tohle by říct neměla. Já prostě nejsem s to vychovávat nějakým neustálým dialogem a domlouváním. Já ty svoje nervy na uzdě nemůžu udržet. Ale není to zase tak často, byla doba, kdy měla asi horší období. Už teď se děsím, jak to bude probíhat s chlapečkem. Ten je navíc beran jako já, no to chci vidět Leontý, ježiškotky, Bobánek je úžasňáček v těch brejličkách. Moc mocinky mu to sluší!!! Holky, manža dnes dovezl novou pračku, hurá. Na zapojení si ještě počkám tak 14 dní, máme ji zamčenou v kóji na patře, tak doufám, že ji nikdo nelohne. Jinak díky všem za názory, jak jsem se tady nedávno ptala, jakou pořídit. Nakonec jsem objednala Boschku, na 4,5kg prádla, 60cm šíře, 44cm hloubka. Takže ušetřím místečko v koupelně. Má hodně velkej výběr programů, bylo na ní super hodnocení na netu, tak jsem ji rovnou objednala. Ani jsem ji nikde neviděla naživo a ani jsme se po žádných nedívali v obchodě. Si vzpomínám, jak tady Lora psala, že je taky obrnákupčí přes net, tak já už taky. Páč s těma mýma marodama se moc nikam nedostanu, takže taky co jde, objednávám přes net. Kočárky, sedačky, dárky různý, myčku, pračku, dnes mi přišel přehoz na postel z Bonprixu... A musím říct, ťuk ťuk, že zatím žádná negativní zkušenost. A dost tím člověk ušetří peněz. Třeba na té myčce vím, že to byl rozdíl skoro 3tisíc!! Takže doporučuju. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.