| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 65199  [Dalších 65119 >>]
Hanka+Bára7/05 30896

Re: Tapetáři:-)

8.2.2008 16:40:22
No, ono je pořád něco to je pravda. Ale mě ty hysteráky fakt dost vyčerpávaly..hlavně teď už Bára ví proč jí nedovolím to a to a uvědomuje si to. ale dřív to bylo fakt strašný.
Si nevybereme, za pár let přijde puberta a to bude teprve nářez.
Enko 11587

8.2.2008 16:38:39
Jinak ja bych se tim ,ze az budou ditku 3 roky, tak bude lip, moc neutesovala..Betka sice uz nema hysteraky, nevali se po zemi, ale nosi si ruzne veci ze skolky a navic je cim dal tim vic uknouranejsi.
Hanka+Bára7/05 30896

8.2.2008 16:14:00
Redí třeba ne, třeba je Magdalenka jiná, naše Bára je fakt děsnej vztekloun!!!
Enko 11587

8.2.2008 16:10:51
Evi:plavky by premerit pravdepodobne nesly(segra zatim toho moc na sklade nema, objednava), ale kdyz ti nebudou, tak ti je zadarmo vymeni....
Redí + dvě ☼ 16148

8.2.2008 16:03:50
..aha, takže mě to nejhorší teprve čeká, jestli tomu dobře rozumím, nacházíme se ve fázi "ticho před bouří" :o)) jdu si udělat meduňkový čaj.
Mimochodem právě mi bylo oznámeno "Maminko, mám zlobivý zadeček, nechce ukázat hovínko" ... po pětiminutovém snažení na záchodě... :o))) Tak i zadky už zlobí :o))
Redí + dvě ☼ 16148

Re: Postupka

8.2.2008 15:57:33
! Tak já si dám den dva volno a zrovna se tady zjeví Oskarka! :) AHOJ!
Já mám snad!! období hysterické matky za sebou, i když částečné záchvaty taky někdy chytám - poslední dobou ale nějak snadněji tiším hlas a vysvětluju...no, možná jsem si teď naběhla a ještě do večera budu vytočená doběla :-D
Enko, to je mi líto, s tím autem, to je teda fujtajbl :-© Vůbec si tu situaci neumím představit, byli bychom tady totálně nahraní... Jinak se taky juknu na katalog, tuhle značku mám ráda a možná bych taky něco zkusila na těhu. :-)
Bobo - boží přezdívka :))) - je v brýlích dokonalý frajer!!! R^R^R^
*Hani*, držím palce - já jsem špinila pomalu do 12tt, střídavě míň, vůbec a zase víc - nakonec se to opravdu samo uklidnilo. Gratuluju k srdíčku!!!! ~s~
Hanka+Bára7/05 30896

8.2.2008 15:55:05
oskarko nevím jak u vás, ale já si tak na podzim, to bylo Báře asi ty 2 roky a čtvrt, říkala, že dobrý, ale pak ty další 3 měsíce fakt stály za to!! To jsem si normálně i říkala, že druhý nechci, že na to nemám, už aby táhla do školky a ještě že to druhý mimčo nevyšlo. Fakt krize.
Ještě jsme se s mojí mamkou říkaly, že to nejhorší období má Bára asi za sebou. Jo prdlajs.
Ale teď je to fakt mnohem mnohem lepší!!!
oskarka 15219

8.2.2008 15:43:14
Hanko, ježišikriste, to mi chceš říct že bude ještě hůř, když Vendě jsou teprve 2 roky a 2 měsíce :(??? No tak to si pro ty antidepresiva fakt asi dojdu...

Terko, absolutně tě chápu, taky mi občas večer (když si tak "rekapituluju" den) zůstává rozum stát nad tím, proč chci její paličatost řešit z pozice síly... Jenže ono se o tom hezky přemýšlí, když je vedlě mě rozkošné spící děcko, a jakmile přijde ráno a je třeba už od rána rozjančená a neposlechne fakt na lautr nic, tak holt opět křičím :(.
Julinka je tvoje zmenšená kopie, ne :-D?! Mooooc hezká koupelnová sestava R^!!!

Hani, jupííííííí, sláva srdíčku ~s~~g~!!!! Jen tak dál!!! Budeš do Motola chodit i přes těhu, nebo zůstaneš v péči svého doktora?

Leonty, Bořík je frajer R^!!! V těch brejličkách vypadá výtečně! Jak to snáší? Vydrží v nich, nebo mu vaděj?

Holky, já už chci jaroooooo! Za okny to sice vypadá hezky, jenže co v takovým počasí venku... Sem tam zajdeme s holkama do nějakýho dětskýho koutku, musím říct že Človíčkov v Edenu mě sere, pořád je tam plno, navíc ty starší děti "šikanujou" ty mladší (tuhle do Vendulky jeden kluk, tak 4-letej, kopal na klouzačce, páč podle jeho mínění zřejmě nejela dost rychle...takže jsem na něj ječela jak cigoška, že jestli do ní ještě jednou kopne, zkopu ho pak já... Já tohle fakt nenesu dobře :(, já jí snad do tý školky nebudu moct ani dát...), takže pořád hledáme něco kam s dětma. Pražandy, nemáte nějakej tip??? Vyzkoušeli jsme ten novej kostel na Jižňáku, mají tam super hernu pro děti, ve středu mají i cvičeníčko pro maminy s dětma, Vendu to strašně baví. A teď jsme byly v Butovicích, výbornej dětskej koutek, pořád tam skoro nikdo nebývá (takže ideální :-D), mají tam různý odstrkovadla, odrážedla, kočárky, panenky, kuchyňky...a hlavně velikej bazén s kuličkama, takže děti se tam fakt zabaví! Vřele doporučuju!

Jituly, moc ráda tě vidím!!! Jakpak se máte? Co Majenka? Co pyšný tatínek :-)? Hned jdu okouknout fotky!
Evi*a Médinka 7/06 28976

8.2.2008 15:35:12
Jé holky, to jsem ráda, že je nás víc:-D A z Modrého portugala se mi pomalu stává nejlepší kamarád~k~

Hanko*, krásná zpráva, držím palce do dalších dnů~s~

Terko, Hanulko, krásný děti a nejmenší místnost v bytě je zpravidla nejvíc obývaná:-D

Leontýnko, Bořkovi to sekne a jak se směje, vůbec mu ty brejličky nevadí? Jak je snáší?

Jitulko, ráda Tě vidím, Majenka je fakt kozelný miminko.

Enko, mám zkušenosti, že Litex má trochu větší velikosti. Juknu na ty stránky, potřebovala bych plavky. Šly by kdyžtak přeměřit?
S tím autem Vás lituju, lidi jsou fakt kurvy:-©
Hanka+Bára7/05 30896

8.2.2008 15:24:39
JO jinak fotky jsou krásné, Terko MOC ti to sluší!!!
A dětičky k zulíbání!!

Taky se hlásím do klubu matek občas na nervy. Ale řekla bych, že u nás je to už trochu lepší. Hodně kamarádek mi říkalo, že nejhorší je to tak do těch 2,5 roku od 3 let, že už je to celkem pohoda.
U nás to platí, ještě nedávno jsem byla zralá na psychiatrii, Bára totálně neposlouchala, příšerně se vztekala, hysterický záchvaty. Snad to nezakřiknu, ale je to teď lepší. Už se tolik nevzteká, sice neposlouchá, ale nedělá ty příšerná scény.
I to, že už nechce spát po obědě se dá zvládnout, donedávna jsem si to nedovedla představit.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 65199  [Dalších 65119 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.