| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 65199  [Dalších 65109 >>]
Leontýnka+3 26083

Re: Tapetáři:-)

8.2.2008 15:20:51
Jejda moc se omlouvám všem s pomalým připojením:-( Je to z mobilu, zapoměla jsem to upravit.
Leontýnka+3 26083

Tapetáři:-)

8.2.2008 15:20:05
Ahoj holky, koukám jak to tu zase ožilo, nemám šanci vás dočíst. Mám tu mamku, právě s Bobanem vytuhnuli v ložnici, takže jsem pelášila na chvilku k PC. Bobo už má brýlečky, takže jedna ilustrativní.

Kik+3 7508

Re: Ahojky

8.2.2008 15:19:04
Terko, Oskarko, Evi a ostatní, které máte taky občas pocit, že nezvládáte MD :-) Jéžiš, to tak potěší, že v tom nejsem sama ~j~ Přestože mám kolem sebe na pomoc manžu a občas i mamku, ještě jsme se doma úplně nezaběhli s miminem, takže těžce nestíháme a já taky občas nervově nevdržím a vybuchuju, naposled tento týden, když jsme s manžou konečně přemohli hystericky řvoucího Lukáška s nenáviděným mytím hlavy. Prostě hysterčil natolik, že jsem na něj řvala taky a měla 1000 chutí ho plácnout přes zrovna nahý mokrý zadek, ale naštěstí mě krotil manžel. Uf.

Terko, hezký fotky, jsi fakt kočka, předtavovala jsem si tě úplně jinak :-)
Hanka+Bára7/05 30896

8.2.2008 15:17:54
*Hani* to je ta nejlepší zpráva!! Mám velikou radost a moc ti to přeju!!!!
Už bude jen dobře!!!
A děkuju za rady, hned v pondělí volám a objednávám se. Snad to ještě stihnu, než se vrátím do práce;)
Ať mám aspoň tahle vyšetření za sebou.
Jituly a Majduly 12/07 15377

8.2.2008 15:06:11
Ahoj holky, vidím staré známé tváře, tak vás jdu v rychlosti pozdravit :-) Jsem na firmě a využívám trochu volnu, přidala jsem do alba nějaké fotečky :-)
snad se mi brzy podaří doplnit i deníček ...

Hani, gratuluju k srdíčku a k tomu, že je vše O.K. Dál držím palečky !!!!!
*Hanka* & Lucinka 16914

8.2.2008 14:45:08
Ahojky,

Hani -jj oni dr. volat nebudou - až tam přijdeš, tak budeš mít od něj žádanku. Pokud nebudeš museli byste si to zaplatit. Ale to chtěla Daník a nakonec sehnala žádanku od dr. Nouzy - ona by ti poradila jak ho kontaktovat. Zatím zkus svého dr. a když ne, tak se obrať na Daníka.

Avi, dort je nádhernej a Verunce to moc sluší.
Natali super gratuluju!

Holky, nevíte jak se má Zerat? Máte od ní někdo info???

Terezko - klid, to je v pohodě. Mám od 9 let mladšího bráchu a vodila jsem ho do jeslí, školky a pak školy - no nechtějte vědět jak u nás vypadaly rána - musel se sám oblíkat, pak se mi přijít ukázat jestli nemá něco naruby, když měl ječela jsem, když si místo oblíkání začal hrát nebo mu to nezvykle dlouho trvalo, ječela jsem, že ho nechám doma a bude tam celý den sám a mamka se bude zlobit.... no koncentrák hadr.... a žádnou újmu to na něm nezpůsobilo... dokonce mě bezmezně miloval a navíc byl za mou výchovu rád - byl první ze všech, kdo se uměl sám oblíknout, zavázat tkaničky... a všechny učitelky ho hrozně chválily.(Nikdo ovšem nevěděl, že toto vše umí jen z pudu sebezáchovy:-))
Takže neboj - následky zanechávají jiné věci než občasný jekot:-)i když poměrně hysterický.
Dokonce si to pamatuje a prý to nebylo zdaleka tak strašné, jak to vidím já:-)

A já:
od úterka špiním - snažila jsem se hodně polehávat. A dneska jsem vyrazila do Motola, abych případně nemusela o víkendu na pohotovost. Vše je OK, mimi má 10mm a srdíčko! Odpovídá 7+2. Podle MS jsem 7+3 a podle OVU 7+1. Napsali mi papír a od teďka už ke svému obv. gyn. - tak se tam zkraje týdne půjdu ukázat.
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 14586

8.2.2008 14:28:49
Už jsem tady dlouho "netapetovala":-)
Právě vkládám do deníčku fotky, tak vám je s dovolením hodím i sem, ať vidíte, jak rosteme.

To jsem já s prckem:

A tady ta je z minulýho týdne, byla u nás Hanulka s dětma. Zleva Matýsek, Barunka, Julinka a uprostřed Jonášek. To je u nás v koupelně, kde si děti při odchodu nejvíc vyhrály:-)

.
Terka,Julie 07/04+Jonáš 04/07 14586

8.2.2008 14:15:09
Osky, tohle je v pohodě, to my máme furt. Já spíš jsem byla špatná, že jsem normálně dítě vědomě vystavila brutálnímu psychickýmu teroru. Bylo na ní úplně vidět, jak se mě bojí a já se v tom snad v tu chvíli vyžívala. Jako bych byla nějaká chudera, která si na děcku, o to horší, že vlastním, vybíjí svoje komplexy a dává jí pocítit tu nadřazenost... Chjo, je mi ze sebe úplně blbě, když to popisuju..

Jinak, my měli Feldu, pokud by byla kombík, tak vůbec auto neměníme. Felda byla naprosto spolehlivá kára, ani jednou nás nevypekla a navíc jsme tam měli taky ty tónovaný skla, takže super.
Ty teď nemáme, takže asi pořídíme ty clony, tak jsem zvědavá, kdy je začnou děti strhávat:-)
Enko 11587

8.2.2008 14:11:18
Terko: to auto bylo ve Strasnicich pred panelakem...

Tak kdyz neco budes od Litexu chtit(nabidka je casove neomezena), tak napis...
oskarka 15219

8.2.2008 14:06:44
Terko, Evi, ulevilo se mi že nejsem jediná matka s hysťákem :-)))) Naposledy mi ruplo ve středu... Večer volala kámoška (máme jet společně s dětma na hory, sami, bez chlapů), takže jsme domlouvali podrobnosti. Bylo asi 9 večer, doba, kdy naše robě pochopitelně ještě nespí pokud s ní neležím já! Takže s kámoškou krafu, do toho si Venda vzala do ruky takovou tu potravinářskou folii na té kartonové roli a začala do ní hučet. Ono to je zkraje vtipný (občas do toho i zpívá), ale pěkně to rezonuje, takže když voláte, slyšíte velký kulobáro. Takže asi tak 30x proběhlo VENDULKO, NE, POLOŽ TO, TO NENÍ NA HRANÍ. Pak jsem v zoufalství přešla do jiného pokoje, abych z toho telefonátu měla aspoň něco (minimálně termín odjezdu...), ale ona pořád za mnou a furt do tý role hučela. Nebudu to protahovat, po 5 minutách jsem měla před očima rudo, roli s folií jsem jí vytrhla z ruky, chtěla jsem jí plácnout přes ruku, jenže v jedný jsem měla telefon, v druhý tu roli...takže dostala tou rolí...fakt jen trochu, jenže jak chtěla uhnout, tak dostala přes předloktí tou kartonovou hranou ...;(( takže megařev a na ruce jelito jak vrata..~f~... co vám mám povídat, ořvala jsem to, omlouvala jsem se, dávala jsem studené obklady... Prostě nervní hysterická matka - brutální kombinace ;((. Asi si půjdu nechat předepsat antidepresiva :-)

Teď jsme přijeli od kámošky, spící dítě jsem přenášela z auta, ještě obtěžkaná nákupem - necejtím ruce.
Jdu rychle využít chvíle klidu, otevřu si Modrého Portugala a naložím se do vany :-))

Terko, gratuluju k novému fáru!!!! Taky se doufám k tomu někdy propracujem...to musí krásně vonět novotou
Já jsem si "inovovala" starou Feldu tím, že jsem si nechala udělat dozadu a na zadní dveře tu tmavou folii, aby Venda neječela kvůli sluníčku - ona si ty stínítka vždycky strhávala. Moc se mi to líbí a hlavně paráda že roběti nesvítí do očí. :-D:-D
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 65199  [Dalších 65109 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.