Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
15.11.2013 22:00:54
Jen dodám, že ta práce je na tolik specificiká, že kdybych napsala jen o co jde... tak to je defakto jako bych mu řekla přesnou adresu
|
zerat | 18305 |
15.11.2013 21:36:32
Evi, nesmím - mám na to podepsanou přímo doložku nikde na netu krafat o náplni mé práce, druhu práce... a jelikož vím, že jsou na Rodině lidi, kterým věřit nemůžu, tak to sem opravdu do diskuse napsat nemůžu. Pokud budeš chtít, tak myslím, že na ICQ mě máš - napiš - odepíšu
Stáni, koukni ke mně do deníčku a je tam odkaz (ten "správný") a pár fotek - ale nic moc na nich ještě vidět není - domek byl v té dob zatím ve vývinu a navíc jsem hňup a zapomněla jsem si vzít pořádný foťák, takže jsem to fotila mobilem a bez světel... to fakt nebylo ideální |
Stáňa * | 7932 |
15.11.2013 20:50:23
Jájo,
blahopřeju k úspěšné kontrole, teď už to bude jen a jen dobré Zerat, nedáš do deníčku pár fotek, nebo už tam jsou? |
Evi*a Médinka 7/06 | 28976 |
15.11.2013 18:28:00
Jájo, moc gratuluju:), věřím, že vše bude dobré:)
Romi, krásná koupelna. Zerat, kde vlastně teď pracuješ? |
zerat | 18305 |
15.11.2013 16:22:04
Ahoj při pátku - konečně pátek!
Jájo, gratuluji a držím palečky aby hematom zmizel! Ad úvazek - po novém roce se mi navýší, chtěli by ideálně na celý úvazek - budou řešit, jaké bude rozložení pracovní doby... na peníze se těším, protože při vyšší hypotéce se fakt hodit budou na stíhání domácnosti, dětí, psa, nemocí u dětí... ne Popravdě mě to už teď trošku děsí, protože jsem nezastupitelná - v něčem je to dobré, v něčem vyloženě špatné- netuším, jak budeme řešit případné nemoci... hlavně pro mě teď bude opruz to, že je Šárka ještě ve školce - už aby byla ve škole a mohla domů a do školy chodit s Martinkou Romči, závidím! My už máme doma přes 50 banánových krabic, tak jsem aspoň v tomhle směru klidnější + kdyby bylo nejhůře, tak můžeme mít velké krabice s uchy z jedné místní továrny, kde pracuje známá - takže nějak se zřejmě odstěhujeme Za cca 14 dní budeme mít další kontrolní den v domečku, to už by měla být dlažba, snad i vybíleno, zámkovka před domem a za domem, minimálně postavené sloupky na ploty... a snad i ta koupelna už bude s WC... U nás se bude muset čekat se skříňkami stejně jako u kuchyně na snížení vlhkosti v domě pod 60%. |
Romana32 | 27719 |
15.11.2013 12:41:21
Ahojky.
Jájo, gratuluji. Holky, v úterý bude nábytek do koupelny. |
Jája+2 kluci | 38897 |
15.11.2013 10:20:49
Ahoj!
Holky, až dneska se dostávám k tomu, abych napsala, jak dopadla moje úterní kontrola. Před tím jsem měla takové nervy, že jsem raději ani nepsala. Nakonec je vše "relativně" dobré. Miminko krásně roste, podle MS jsem byla 11tt, dle utz bylo mimi o 5 dnů dopředu, takže 12tt, placenta už se krásně tvoří, dokonce na zadní stěně a zatím nezasahuje přes porodní cesty (a to se ještě vytáhne, takže snad OK). Jen ten hematom tam pořád je:( Bohužel pořád stejný, ani se nevstřebává, občas špiním, nárazově, pak zas třeba 2 dny nic. Dr. z toho byla taková "přejetá", čekala, že už tam nic nebude, ale on se prostě na 3 týdny vůbec nezměnil. Tak nevím. Naštěstí je i mimo placentu. Pozvala si mě do poradny za 14 dnů, protože chce zkontrolovat placentu a průtoky. Takže dalších 14 dnů nervů a pak si možná poprvé trošku oddychnu. V práci je toho strašně, strašně moc. Snažím se být alespoň 2 dny v týdnu doma, ale je to masakr. Teď jsem měla doma týden Hynka s kašlem. Obdivuji všechny ženy, které pracují z domu. Práce na plný úvazek (i víc!), k tomu 2 éra... mám dost. To v práci je víc klidu. |
Romana32 | 27719 |
12.11.2013 23:28:11
Holky, díky .
Ad umyvadlo něco tam bude, ale asi ne všechno. Veškeré doplňky budeme řešit až bude hotový nábytek. Mandelinko, je to plynový kotel a kryt se na něj udělat nedá. Vedle něj je žebříkový radiátor tak nám až tak nevadí. |
zerat | 18305 |
12.11.2013 22:30:06
Tak se konečně zadařilo a mám objednáno Dnes nám přišly aktovky pro holky a máme radost - myslím, že jsme dobře vybrali-snad budou mít obě u stromečku radost - i když tam letos budou vesměs spíše "praktické" dárky... Přeji všem dobrou noc
|
zerat | 18305 |
12.11.2013 21:33:39
Uááá objednávám na Alze rodinný dárek na Vánoce, ať máme více méně Vánoce před stěhováním pořešené a šílím - stránky se zasekávají, nereagují - šílené!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.