Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Termix | 105545 |
9.8.2023 11:23:43
Vtipné historky ani žádné jiné nemám. Prostě když jsem šla k dr s dětmi, řekla jsem, že už týden kašlou a nebo mají zelenou rýmu a nebo je bolí ucho, ale nijak jsme neřešili teploty. Já mám ale štěstí na zdravé děti a ani my s manželem nebýváme nemocní. My ani ten kovid nikdy nedostali.
|
Federika | 14090 |
9.8.2023 11:21:35
To se stává docela často. Mně zrovna včera. Doktorka se ptala, jestli má dcera teplotu. Řekla jsem jí, že podle mě zvýšenou. Že neměřím, nemám teploměr. Vůbec se nedivila, změřila, měla zvýšenou. Vysokou bych poznala, mohlo se ještě stát že by měla úplně normální. Ale to je úplně fuk, nebylo jí dobře a chtěla jsem, by udělala stěr z krku. To pro mě bylo podstatný, ne teplota.
|
Koníček mořský | 156666 |
9.8.2023 11:18:17
Muž měl hodně divný oči, když na mě koukal. Tak jsem ho změřila a měl jí tam, skoro 40.
Tak si vzal prášek a moc mu to neslejzalo, což jsme si potvrzovali měřením teploměrem. A já jsem mu záviděla, že má takovou vysokou teplotu, tak jsem se měřila, jestli jí taky nemám. Neměla. Teď jsem si uvědomila, že muži závidím, když je lepší ve zvýšené teplotě. |
Gavašetka | 111364 |
9.8.2023 11:16:09
Hele, mě to přijde fakt děsně zajímavý, kolik lidí teploměr nemá a jak to všichni máte vlastně dost dobře vyargumentované. Já v zásadě obdivuju, že zvládnete teplotu poznat jen tou rukou nebo čelem - mě to nikdy nešlo Dodnes občas dospělá dcera vzpomene, jak jsem jí říkala po měření "čelíčko na čelíčko", že to nic není, žádnou teplotu nemá a měla přes 39°...
Přidávám se k těm, kteří se bez teploměru neobejdou, třeba i proto, že když chci dát zábal, tak fakt čekám až na nějakých 39,5°, abych ho nedávala předčasně. To samé s léky typu Paralen, vždycky čekám až na teplotu nad 38°, a to mi bývá blbě i při nižší teplotě. Zároveň teploměr není pro mě jediné potvrzení nemoci, to určitě ne, odpočívat jde i bez teploty a na základě jiných projevů. A samozřejmě, naše babičky, resp. možná spíše prababičky z chudších krajů se taky musely obejít bez teploměru a jistě to nějak šlo, ne že ne. Možná byly pak zdatnější v měření teploty přiložením ruky a všímání si dalších projevů nemoci. Jo, a taky se na takovýchhle diskusích (stále) učím, že to, co je normální a někdy i nezbytné dle mých kritérií, může mít spousta lidí naprosto jinak. Napadá mě, jak reagují lékaři, když k nim přijdete s horečkou, kterou na sobě cítíte, a ptají se Vás, kolik jste si naměřili a vy na to odpovíte, že nemáte teploměr? Jsou kolem toho nějaké vtipné historky? |
9.8.2023 11:15:04
Však já teploměr nikomu nevnucuju, když se jeho domácnost bez něj obejde.
Mně osobně teploměr uklidňuje, mám to oficiálně a podle toho se zařídím. Někdo má třeba zase čaj. Na marodění. |
Federika | 14090 |
9.8.2023 11:13:11
Mně teploměr neřekne nic o tom, ja mii je, jak je mým dětem. Nepotřebuju ho vlastně vůbec. Když je mi špatně, něco mně bolí, vezmi si ibalgin a naložím se do vany, je mi úplně fuk, kolik by mi ukázal teploměr.
|
9.8.2023 11:12:30
Mně jednou bolelo strašně v krku. Na straně. Nemohla jsem jíst,pít, spát... u každého polknutí jsem musela zavřít oči a zatnout, abych neřvala bolestí. Volně prodejné nepomohly, tak jsem šla k MUDr. A ona mi nevěřila, protože jsem neměla teplotu. Ale napsala mi ATB, s divným výrazem. Já se o ně neprosila. Ale pomohly mi.
No a v lékárně se zase divně tvářila lékárnice, že mám antibiotika + chození do práce. Ale mě nic jinýho nebylo. Nejraději mám teplotu oficiálně potvrzenou autoritativním teploměrem a mám ode všech svatej pokoj. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
9.8.2023 11:11:31
ropucho, jo, mám to stejně...
často je mi blbě prostě bez příčiny, trpívám na bolesti hlavy (krční páteř), na různé žaludeční potíže (nervy), často bývám unavená a malátná (nízký tlak), během menstruace jsem celá zralá na skok do rakve... no a teploměr mi snadno indikuje, jestli jsem jen tak běžně rozsypaná nebo jsem si pořídila nějakou tu virózu... a dokonce jsem tak marná, že ani tu teplotu na sobě nepoznám, protože bolest hlavy, slzavé a pálivé oči, horké tváře - to se mi čas od času projevuje i bez té teploty... nakonec u mne ani ta teplota není nutně příznak nemoci, pokud ji naměřím třeba jen večer nebo jen ráno, až opakovaně naměřená je pro mne k řešení... |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
9.8.2023 11:00:29
To není dovný, že se vždy rozdělí, každý počasí připadá někomu hezký a jinýmu ošklivý. Mně třeba dneska připadá superhnusně a někdo je rád, že není vedro. Včera se mi líbil ten vítr a někdo nerad vítr.
|
Termix | 105545 |
9.8.2023 11:00:23
Koníčku, přeci si každý může měřit a cítit se, jak chce. Někomu pomůže cítit se lépe při pohledu na teploměr a jinému může být blbě bez teploty a neznamená to, že simuluje.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.