| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Bylinky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1057  [Dalších 837 >>]
Ruth 147384
1.9.2018 12:01:34
Myslela jsem samozřejmě při hlasování.:-)
Ne co si dnes kdo pěstuje.~:-D

Aktuálně, kdybych pěstovala, byla bych nahraná. Sousedce k nám chodí na zahradu její slepice, asi za Azorem, a ona nás pravidelně navštěvuje na zahradě. Vyhání je. A pro vajíčka. Jelikož je to taková echt paní, vidět vzrostlou marjánku, udá mě.~t~
Grainne 67561
1.9.2018 11:30:47
Ruth, pochopitelne, ale jde o to, aby presne tihle lide nebyli kriminalizovani a kdejakej mladej, nezkusenej votrapa z kriminalky si na tom nehonil "carky" a ego.

To byla poznamka pro ty, kdo se desi dopadu. Myslim, ze negativni dopady, jak je videt z navrhu, budou v tomto pripade minimalni, ne li zadne, prinos presne pro ty "bolave" lidicky velky.
TiNiWiNi 109646
1.9.2018 11:15:10
Přesně tak!
K_at 121378
1.9.2018 11:07:09
Ruth, muze, taky se to bezne dela. Jenom musis trochu doufat, ze si nejakej soused nebude chtit srovnat ucet za nejakou tu krivdicku.
Federika 14090
1.9.2018 11:03:24
Jsem pro legalizaci konopí...
Zařazení v kategorii "bylinky", hehe~:-D
Ruth 147384
1.9.2018 10:46:11
Každý, komu to pomáhá od bolesti, se může vy.rat na nějaká rizika pro společnost a na nějaký poměr rizik/výhod ještě více.
K_at 121378
1.9.2018 10:39:26
Magrato, tak zrovna tohle je asi skupina lidi, kteri si to proste sezenou. Konkretne u travy mi prijde, ze je to trochu "zakazane ovoce chutna nejlip". A dojizdi na to ti, kterym prinasi ulevu.
Vítr z hor 100046
1.9.2018 10:30:20
Něco takového.

Ale štve mě, že vůbec kdy byla nelegální, čímž se dostala do rukou zločinu a v podstatě každý puberťák, který neodolal a rozhodl se ji zkusit, musel přímo či nepřímo přijít do kontaktu s drogovým dealerem. Ilegalita psychologicky setřela rozdíl mezi trávou, kterou si někdo vypěstoval v květináči a pervitinem/koksem atd.
Je to prostě rostlina, stejně jako petržel nebo tis. Jasně, není bezpečná (a je potřeba inteligentní pravdomluvné osvěty, např. v tom smyslu, jak to tu kdysi vysvětlovala Angrešt), ale můj živý plot z tisu je potenciálně mnohem nebezpečnější než pár kytek trávy.

Ale nelíbí se mi představa legálního prodeje mimo lékárny. Šíleně mi ovšem vadí nynější absurdní situace, kdy v lékárně stojí neskutečný majlant.
Grainne 67561
1.9.2018 10:27:08
Magrato, myslim, ze zdejsi souhlasici souhlasi s vyhradou, ze nejde o otevreni trhu, ale prave jen o vyuziti tech pozitivnich ucinku.
Nakonec, to vypestovane na zahradce ma mnohem nizsi mnozstvi ucinnych latek, nez komercne vypestovane "podlampovky" a ty by mely nadale spadat do "zakazu". Vypestovat si pet kytek "pod lampou" by asi taky vyslo pekne draho.

Bohuzel asi neexistuje cesta, jak zabranit tomu, aby jedinci neupadli do zavislosti - na cemkoliv, vcetne bezne dostupnych leciv, takze je treba vyvazovat ty prinosy a rizika tak nejak vseobecne.
TiNiWiNi 109646
1.9.2018 10:26:42
Piráti by rádi vyvolali diskusi k tématu. V tom linku je to hezky vysvětlené.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1057  [Dalších 837 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.