Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
TiNiWiNi | 109646 |
1.9.2018 10:25:43
Asi už jsme ve věku, že je nám jasný poměr rizik/výhod....a za chvíli budou převažovat ty výhody. Ó, kolena, kolena!
|
anexa | 804 |
1.9.2018 10:24:45
Jsem pro. Vzhledem k tomu, že si politici dělají co chtějí navzdory výsledkům voleb a přání voličů jde ČR a Evropa směrem, kde to nezhulené obyvatelstvo nevydrží.
|
Marika Letní | 140743 |
1.9.2018 10:24:26
Helena "Jen na argument o zákazu alkoholu a cigaret tvrdím, že bych s ním osobně neměla problém."
|
Marika Letní | 140743 |
1.9.2018 10:21:16
magrata "pokud má někdo dojem, že travka je taková mírumilovná chechtací bylinka, těžce se mýlí. Mmj. může nastartovat rozličné psychické nemoci, ke kterým má dotyčný dispozice....takže bych při jejím schvalování byla velmi opatrná....na druhou stranu je konopná mast jediná věc, co mi pomáhá na bolesti kolen z Bechtěreva"
Podobně nejednoznačně legalizaci vidím já. Nastavit přesná pravidla. |
magrata1 | 95172 |
1.9.2018 9:57:31
poněvadž znám dost huličů, vím, že je jedno, jestli to legalizují nebo ne. Ti si zdroj vždycky najdou. Nemají s tím problém ani 12leté děcka. Ale pokud má někdo dojem, že travka je taková mírumilovná chechtací bylinka, těžce se mýlí. Mmj. může nastartovat rozličné psychické nemoci, ke kterým má dotyčný dispozice. Taky vede k tomu, že hulič ignoruje potřeby okolí a občas dostane amok, přičemž vnímá realitu značně zkresleně (plete si sebeobranu s útokem a pod.) takže bych při jejím schvalování byla velmi opatrná.
(na druhou stranu je konopná mast jediná věc, co mi pomáhá na bolesti kolen z Bechtěreva) |
TiNiWiNi | 109646 |
1.9.2018 9:54:20
Heli, právě proto jsem přidávala všechny ty linky, aby bylo jasné, že jde o legalizaci pěstování pro vlastní potřebu. To by snad mohl být krok kupředu, k nějakým základním právům občana si vypěstovat na zahradě, co chce.
|
Grainne | 67561 |
1.9.2018 9:49:33
Jsem pro.
Nevidim duvod, proc by mela policie nahanet duchodce, ktery si pestuje nekolik malo rostlinek na bolavy klouby. Protoze priznive ucinky pri urcitych potizich jsou prokazane, nevidim duvod, proc by si na necem, co nam dava sama priroda, meli mastit kapsu jen vyvoleni a jeste s tim, ze pro nekoho se lecba a pomoc stane cenove nedostupnou. Kdyz uz jsme tedy u toho, na rozdil od alkoholu a cigaret, tady jsou lecebne a ulevne ucinky prokazane, takze jde opravdu o to, ze by lecivou bylinku smel pestovat jen nekdo a jen za ucelem komerce. |
K_at | 121378 |
1.9.2018 9:28:58
Perse, kdyby jen na bolava kolena, vid?
|
Persepolis | 107413 |
1.9.2018 9:25:21
Jsem pro legalizaci. I já znám mraky lidí, co si jí pěstují-momentálně ilegálně-za účelem výroby mastiček na bolavý kolena, třeba.
|
daba+holčička | 55689 |
1.9.2018 9:21:50
Heleno, na recept je tak drahé, že si ho ti co to potřebují nejvíc, tzn. invalidní důchodci nemůžou dovolit.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.