| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Domácí násilí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 13442  [Dalších 13392 >>]
Lexi. 141305
29.11.2020 18:06:16
"ja jako nevinne uplne moc nevidim zenske,ktere dobrovolne s takovymi paky ziji"
- jak už bylo v diskuzi zmíněno, mnohdy je ty paka zavraždí poté, co už s nimi žít nechtějí....
- tvůj výrok mi poněkud připomíná ty výkřiky, že ta ženská si za to znásilnění může sama, protože neměla v noci chodit parkem v krátké sukni...
Je to smutné, žena ženě vlkem...
Fern 155759
29.11.2020 12:05:51
Firenzo,nejvic elimihuji toto riziko samotne zenske uz vyberem partnera a otce pro sve bud.potomky.Ale tohle je pro mnohe jen hazeni perel svinim,holt tady presne podle znameho: nemyslis,zaplatis~d~

Co se smesnych trestu tyka,tak to je bohuzel plosne u nas,treba pri dopr.nehodach,fakt bez ucty k zivotu nevinneho. Ale ja jako nevinne uplne moc nevidim zenske,ktere dobrovolne s takovymi paky ziji,jakoby by vrana k vrane sedala?

A k Blesku - s tematem se "lepe" k afventu a blizicim se vanocum fakt nemohli lepe strefit,lidi,hlavne ze zaujmou a lidi kupujou,i pres mrtvoly~a~! Fakt uzasny marketing,"tleskam taky".
Marika Letní 140743
28.11.2020 20:22:01
Díky za upozornění, je to smutné čtení. ~n~

Já vůbec nechápu, proč v TZ není trest za vraždu minimálně 20 let. Ještě k tomu s předchozím týráním.

Chápu proč není trest smrti, méně chápu proč není za vraždu doživotí a už vůbec nechápu, proč je to méně než 20 let. ~q~
Černá kronika 103775
28.11.2020 20:11:00
Četla jsem a nechápu, ty směšně nízké tresty. Jak je to možný? Říkala jsem si, co za těmi řádkami skrývá neštěstí a bolesti.
Firenza 130641
28.11.2020 18:54:34
Kd,z se dobře chovaji, a půjčují si knížky z vězeňské knihovny po 6ti letech jdou domů .....mě překvapilo že ve většině případů to byla reakce muže na to že se zena s ním rozešla,rozvedla,opustila ho.....tak ji zabil.....ze tam je takto primocara souvislost : ty mě opustis a ja tě zabiju, to mě šokovalo.....jak v pakistanske vesnici minulého stoleti ....je zo děsivé a nemluví se o tom
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
28.11.2020 18:31:20
Šokovalo mě, jak nízký jsou tresty, kolem 10 let.
DaVinci 49945
28.11.2020 18:30:11
Blesku díky za zveřejnění, sdružení Rosa a dalším organizacím, které se domácímu násilí věnují, také velké diky
Firenza 130641
28.11.2020 18:16:32
.....strašně tragédie, některé mediálně známé, některé ne. Blesk přidal u některých brutálních případů směšný počet let odnětí svobody vrahum....Fuj, česká justice ! !Nasilnici a vrazi vědí, že si odradí směšných 6-8 let průměru. Hanba české justici! Bravo Blesk! Každý to v supermarketu tu titulků musel vidět! Tleskam! Ženy branme sebe a svoje děti!
Filip Tesař 134358
28.11.2020 13:45:55
Libíku, tohle chápu. Ale to se nevyřeší obdivem ke středověku. Návratem ne, ten není možnej, i když Vondrušku podezřívám, že v to fakt doufá, protože fakt věří ve zhroucení západního světa a la "zhroucení" Římský říše a k tomu obdivuje preppery, to jsou takový ti, co se připravujou na postkatastrofickej život, učej se píct chleba v polních podmínkách a střílet. Jeho představa je, že ženy byly ve středověku šťastný, protože souhlasily s rolí matek a ostatní přenechaly mužům, a protimluvně tvrdí, že společenský konvence, který to zajišťovaly, byly nutný, aby ženy dobrovolně tu roli přijaly (tj. bejt přinucenej, abych něco dělal dobrovolně...). A on volá po obnovení těch konvencí. Takže v podstatě po tom, aby si ženy uvědomily, o co přicházej, když se nedržej jen postele a plotny a nenechaj všechno ostatní řídit chlapy. Jenže mi přijde, že právě v týhle výchozí situaci se skrejvaj důležitý příčiny, proč se porodnost tak snížila.
libik 142094
28.11.2020 12:32:01
Filipe, to je velmi korektní feministický postoj, nicméně nemohu říct, že by mě nikdy nekorektně nenapadlo, že je škoda, že "svěťaři" z naší čtvrti v generaci 25 plus už mají narozeno za 5 čtvrtí, zatímco všechny vysokoškolačky, co ledacos viděly a pochopily, se buď nechystaj nebo se nechaj přemluvit možná "někdy příště" po 35 roku života k jednomu potomkovi:-)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 13442  [Dalších 13392 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.