Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zufi. | 52220 |
8.3.2015 9:33:38
V reálu mi nikdo nenadává, neostrakizuje, nevysmívá, nekope do mě...
|
Zufi. | 52220 |
8.3.2015 9:32:15
Vydržela jsem nechodit na Rodinu 11 měsíců, pokusím se opět, nemám to zapotřebí a ještě číst jaká jsem v reálu??? Ha ha, to byste se divily...nudná? Ani omylem aj. Vy, co vám tak vadím, přeji hezký den, užijte si zlobu a nenávist, boží mlýny... Jinak , hezké jaro a potom hlavně pro milovnice moře-vzhůru do Bibione Já letím do Řecka. |
Zufi. | 52220 |
8.3.2015 9:28:12
To není Mystik, je to okopírované z tématu ve Vysokých školách, psala to nějaká Němka tam. Už přrdrvčírem nebo včera, to je fuk.
|
Zufi. | 52220 |
8.3.2015 9:27:00
Měla jsem maminku půl roku doma,vím jaké to je.
|
Citronove koliesko | 7937 |
8.3.2015 8:24:38
Njn, osud, mama mojej mamy má 93 a ešte žije, 10 rokov leží v posteli kvôli celkovej slabosti a zdeformovanej chrbtici inak jej nič nie je, sem tam urobí kolečko okolo stola...dokopy nič nevidí, má jeden zub a zle počuje, chuť do jedla za troch. Keď prídem na návštevu a pochopí, že som to ja spieva mi pesničky ako keď som bola malá. Moja mamka (+67)ktorá celý život bojoval s chorobami, 2x vyhrala boj s rakovinou je rok po smrti Babička plakala, že "načo ona žije a jej dcéra nie". Čo narobíme. Taký je život
|
Marika Letní | 140743 |
8.3.2015 7:58:29
Maleo to je nesrovnatelné - extchan a maminka
Zufi jdi k psychterapeutovi. Potřebuješ to nejen kvuli náročné situaci s maminkou, ale i pro řešení dlouhodobých problémů. Jsi neuvěřitelně vztahovačná osoba bez nadhledu a nevěřím, že jsi oblíbená, pokud se stejně jako na netu chováš i v reálu. Což by bylo fuk (mně by bylo), ale tebe to evidentně štve. Tak s tím neco dělej. Každopádně hodně sil |
Malea | 84697 |
8.3.2015 7:46:57
Normálně. Je to prostě život. Nicméně, pokud se hroutíš teď, co bys dělala, kdyby ses o nevyléčitelně nemocného měla denně starat doma? Mám doma extchána s rakovinou, žádná šance na uzdravení, žádná léčba, jen tlumení bolesti a je na nasogastrické sondě. To je teprve záhul. Ale abych se denně hroutila, nebo vyžadovala aplaus, jaká jsem hvězda - proč? Je to prostě, jak to je.
|
Kreaty | 128225 |
8.3.2015 6:56:11
mně tedy také připadá normální navštěvovat své rodiče v nemocnici a to každý den, pak je držet za ruku při umírání, následně vypravit pohřeb, pochovat je a mít už je jen ve vzpomínkách- jsou to ty smutnější věci v životě, ale co s tím? změnit se to nedá, jen si to odžít - život prostě není jenom veselej, ale máme to tak všichni bez vyjímek, možná někdo umře dřív než jeho rodiče, ale to je přeci ve své podstatě ještě smutnější
|
Inaaa | 119752 |
7.3.2015 23:37:12
Ty na něj čekáš a těšíš se, že zaútočí a ty můžeš zase říct, že jsi chudák. To už je fakt patologie.
To je už divný... |
Inaaa | 119752 |
7.3.2015 23:35:47
Tak to možná spíš proto, že mraková z cukrárny hraje trochu jinou roli než mystik s kolem a mlékem, musel(a) mluvit jinak...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.