| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tuzemská politika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 144126  [Dalších 144096 >>]
neznámá 91073
26.9.2024 19:44:32
Zrovna jsem to chtěla napsat, co si vybavuji, tak nějak figuroval v kauze Nagyová, vypovídal proti Nečasovi a nějak z toho vybruslil.
Pak se stáhl do krajské politiky a ODS asi uplně nestojí o jeho návrat do vysoké politiky stejně jako o to evidentně uplně nestojí on, skoro bych si myslela, že na sebe vzájemně něco ví.
Rigel 156451
26.9.2024 18:33:11
" V celostátní politice by mohl zazářit, ale též pohořet, tam už by se s konkurencí setsakra potýkal. Není divu, že se mu do toho dlouho nechtělo, teď se možná nechá zlákat, uvidíme."
Kuba už v minulosti v celostátní politice byl, naštěstí pro něj se na to asi rychle zapomnělo. Možná ale jeho spolustraníci na to nezapomněli. 2011-2013 byl ministrem průmyslu a obchodu. Byl prvním mítopředsedou ODS. V roce 2013 po pádu p.Nečase byl předsedou ODS a všichni tehdejší koaliční partneři odmítli utvořit novou vládu kde by on byl prémiér. stáhl se do nižšího patra politiky, a na krajské úrovni se mu velmi daří.
Jestli se pokusí o restart kariéry v celostátní politice , nebo zůstane velmi úspěšným politikem na krajské úrovni, kde se mu daří výrazně líp, to uvidíme.
K_at 121378
26.9.2024 13:47:11
Grainne, myslím že poslední volby ukázaly jasně, že většina voličů právě nevidí jen svou peněženku. A myslím, že ne vždy jsou za vším konspirace. Že skončí politik, který už roky hlásá nezbytnost digitalizace, a zároveň totálně podělá důležitou věc, mi přijde opravdu ok. A vůbec to nevylučuje to, že rezignovat měli i jiní a za jiné věci.
Ropucha + 2 120300
26.9.2024 12:19:44
Čumčo, no k volbám půjdu a na sociálních sítích budu podporovat sarkastický humor, více asi fakt není v mých silách. Novou politickou stranu nezaložím, ani do žádné nevstoupím. Takže ano, popkorn jako pan Babiš, jen na rozdíl od něj budu prožívat jiné emoce.
Ropucha + 2 120300
26.9.2024 12:16:20
Missy, no... pan Kuba je schopný, to je pravda, pracovitý hyperaktivní typ závislý na akci, což je dobrá výbava pro jeho funkci, díky Bohu je k tomu i dost inteligentní a kultivovaný. Na jihu se má dobře, protože je tam za hvězdu, má tam své lidi (což je samostatná kapitola) a nikdo mu účinně nekonkuruje. V celostátní politice by mohl zazářit, ale též pohořet, tam už by se s konkurencí setsakra potýkal. Není divu, že se mu do toho dlouho nechtělo, teď se možná nechá zlákat, uvidíme.
Čumča. 160024
26.9.2024 12:14:37
tohle neumím, Ropucho~d~

Snaha o takový absolutní odstup je sice lidsky pochopitelná, ale....neplodná~7~ A zavání to "my už víme, nyní si beru popcorn a už se jenom budu plácat do kolen". To ale dělá tamten tábor, ne?~7~
Ropucha + 2 120300
26.9.2024 12:06:23
"Bude zajímavé to sledovat."

Ano. Já už jsem také zaujala postoj sledovat to jako film.
Že to nedopadne dobře, s tím jsem smířená, to by muselo dojít k nějakému opravdu zázračnému zvratu.
Beru na vědomí, že takhle funguje svět, vyrostla jsem za komunistů, přežila polistopadové mafiány korunované deseti lety se Zemanem na Hradě, teď holt přijde další kolo. Třeba to přinese dobrý humor, jako vždycky :-)
~•~Missy~•~ 4201
26.9.2024 12:06:00
Kuba je borec, výsledky voleb netřeba připomínat, ale pokud by odešel z postu hejtmana, tak si podřeže větev, pokud by dřív nezemřel nudou a zoufalstvím mezi těma plkálistama na všemožných schůzích. Sám se nechal slyšet, že nemá zájem nikam odcházet, že chce pracovat pro jč kraj jako dosud. To je za mě člověk na svém místě. Dělá práci, která pro něj má smysl, vidí za sebou výsledky, nevymění to ani za frčku ani za koryto ani za selfíčko s Uršulou. Víc takových.
Čumča. 160024
26.9.2024 12:05:02
dovoluji si připomenout, že sejmuli jednoho ministra ze tří, tak jakýpak plurál

a to právě toho ministra, který tak jako tak chtěl vyvodit osobní zodpovědnost z volebních neúspěchů...

proč za tím hned vidět temné pozadí, za ním další ještě temnější a potom ještě nějaká nejtemnější?~d~

i kdyby se Fiala chystal vzdát premiérského postu a už interně rozjednával náhradu na rok 2025 - to je život, ne?
Ennywan 4062
26.9.2024 12:03:00
Čumčo, mohla bys mi prosím napsat, kdo jsi ty, jaký jsi dřív bývala nick? Zajímá mě to. Dík.

jitys75 zavináč seznam.cz
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 144126  [Dalších 144096 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.