| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 288  [Dalších 188 >>]
NovákováM 120401
19.6.2012 15:14:28
Ale nejsi kráva, neblbni. A muži často ty doktory vnímají tak nějak blbě, nedávno mi mů otec řekl, že než by vystrčil na doktora zadek radši chcípne. To jsem si fakt klepala na čelo. Máma ho přesvědčovala, ne prostě nepůjde. Mně tohle připadá jako docela velký hazard.

Prostě každý má nějaký jiný úhel pohledu podle povah a zkušeností. Já kdysi manželovi musela říct, že mu páchne z pusy, protože kdo asi mu to sdělí? Od někoho cizího by mu to asi bylo podstatně nepříjemnější. Zuby to nebyly, ale nějaký problém zažívací, už je to moc dávno, vyřešil to praktik antibiotiky.
lela, rosa, niki 88737
19.6.2012 15:14:01
s tim sexem to byl fakt zoufaly vtip...inspirovali me k tomu ty zeny z jedne zeme, ktere se rozhodli takto neco prosadit...jasne ze je to blbost..
Inka
  • 
19.6.2012 15:13:41
Co je na tom na propadnutí hanbou? Já objednávám manžela vždycky z prostého důvodu, že z práce nemůže volat a po jeho pracovní době tam už doktoři nejsou, zrovna tak tchýni, která je nahluchlá a každýmu je to úplně jedno. Kdyby někdo objednal mě,budu ráda, že ušetřím čas.
lela, rosa, niki 88737
19.6.2012 15:12:47
Ja fakt nemam naladu mu hrat matku. To mi verte. Mam jine starosti. Dnes jsem vyjimecne doma, protoze je dite nemocne a takto to dopada. Ja tohle delam ze zoufalstvi.A nevykladejte mi, ze by vam to bylo uplne jedno. Ja bych se za neho stydela uz kvuli detem. A to detem vysvetluji, ze se maji starat o zuby...
Elíláma 101194
19.6.2012 15:11:15
no přesně, lelo...

jako sex bych do toho nemíchala, ale jinak souhlasím...
lela, rosa, niki 88737
19.6.2012 15:10:44
a jeste k tomu je cizinec, takze ze ho objendavam ja a celkem dost toho zarizuji ja - zas tak vyjimecne a nepochopitelne nei. ono je to proste slozitejsi.
Je to totiz naprd, ze risct v manzelstvi - je to jeho vec je dvojsecne...
magrata1 95172
19.6.2012 15:09:51
Lelo, chápu tě a kopu tady za tebe~;((
lela, rosa, niki 88737
19.6.2012 15:08:40
Jasne. uz jsem pochopila ze jsem uplna krava. Uz to delat nebudu.

Ale par argumentu - pokud zuby vypadaji poridi si nove - hm tak to je v hodnote skoro auta
pokud bude bezzuby, opustis ho - fajn, ale mame dve deti

je to jeho vec.

Hm. Je to jeho vec. A co si pomyslite o chlapovi, ktery chodi spinavej a zanedbanej ? Jak to ta zenska muze dopustit . Je to tak ?
magrata1 95172
19.6.2012 15:00:01
Když opakovaně odmítá tam jít, nepomáhá se o tom normálně bavit, chová se jako nezodpovědné děcko, klidně mu to řeknu ostře. Vzhledem k tomu, že je celkem výbušný, hádka by přišla po normálním doporučení něčeho, co odmítá. Ani by to nebylo opakované a začal by ji on. jen bych se nestahovala.
A na objednání mě jinou osobou kamkoliv nevidím nic ponižujícího. Pochybuji, že si dělá sestra do diáře značku, že tohohle chlapa objednala manželka. mají to na háku, kdo koho objednává a tudíž to nepovažuji za ponižující.
Elíláma 101194
19.6.2012 14:56:49
Lízo: možná kdyby ti to dole hnilo, hnal by tě i na tu gyndu ~7~ kdyby o tebe měl ještě zájem... já mám někdy pocit, že bez líbání uschnu a vem si, že ten můj má v puse tak 10 hnilých zubů... a olizuje dětem lžičky.... joooo, jasně, je přeci dospělý a může! ~o~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 288  [Dalších 188 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.