Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Simeona+3 | 110315 |
19.6.2012 14:49:34
To je mazec, mně muž objenávat moje doktory tak se propadnu hanbou. Bohatě mi stačí když to dělá moje babička, ale ta má na to aspoň nárok bo je jí přes 80. Je to neskutečně trapnej pocit, přála bych ti to někdy zažít.
Můj muž taky nebyl u zubaře co ho znám (13 let), závidím mu jeho chrup bo já musím chodit často, ale nepůjde na kontrolu no tak on bude ten co nebude mít čím kousat když na to přijde, ne ? |
MarMat (+2) | 113943 |
19.6.2012 14:47:20
jo to si myslím taky. Smrad z pusy je jeho věc jen do té doby, dokud nedýchá na mě
a nejde o to, že by mu mohlo smrdět z pusy i z jinýho důvodu. Teď mu prostě smrdí z pusy protože není schopnej zvednout zadek a jít 300m k zubaři. |
Líza | 17721 |
19.6.2012 14:46:44
pohádala? Snad stačí o tom normálně mluvit, klidně opakovaně. Hádat se? Nemůže proste být vždy po mém. Taky nepředpokládám, že mi partner bude stanovovat kdy půjdu na gyndu. Jasně že je v pořádku snažit se druhého přesvědčit, ale dávat ultimata protože nejde na kontrolu po zákroku? Vydírat? Asi jsem z marsu. Nikdo mě neřídí a žiju.
|
MÍŠA&FÍK | 38466 |
19.6.2012 14:43:18
HA HA HA - tak tebe bych chtěla mít doma......
Kolik je maželovi - 13 ???? Jestli je dospělej a svéprávnej, tak nech starosti o jeho zuby na něm, né ? A jestli mu vypadají ??? Tak si buď nechá udělat umělý, nebo si ty najdeš někoho jinýho - to je jednoduchý. Mě tady dávat doma někdo ultimata, tak nevím....... |
NovákováM | 120401 |
19.6.2012 14:29:20
Jak jsem psala, manžel se bál, nechodil.
Hledala jsem kliniku, kde ošetřují i v hypnóze (i kvůli ALE ÚPLNĚ hysterickému dítěti) poměrně dlouho a našla. Nakonec to manžel zvládl bez hypnózy, to jen strach měl velký oči. A následně byl rád, že je někde registrovaný, protože nebyl problém sehnat rychlé ošetření, když se mu objevil zánět, který končil až pod okem, začalo to odpoledne a do rána už měl i horečku. |
Elíláma | 101194 |
19.6.2012 14:28:44
magrato, souhlasím...
|
magrata1 | 95172 |
19.6.2012 14:27:13
Mar-Mar, já myslím, že tady proti objednání chlapa k zubaři jsou hlavně ty, jejichž muži tam jsou schopni jít sami a pak to vidí jinak. Nevěřím, že kdyby jejich manželé měli paradentózu, že by si řekly, že je to jeho věc. Myslím, že většina by se s ním minimálně pohádala
|
Elíláma | 101194 |
19.6.2012 14:24:58
tak tě tu pěkně rozcupovali, ale do cela to chápu, můj manžel má půl chrupu zkaženého a smrdí mu z pusy, já milovala vždy líbání, je to pro mě jak boží trest
|
magrata1 | 95172 |
19.6.2012 14:23:36
No, mně připadá třeba ujeté se informovat u manžela, jestli můžeme jít na nějakou akci. Když se nějaká akce naskytne, domluvím to, ale počítám s tím, že tam třeba nepůjde. Kdybych měla čekat, na čem se domluvíme, sedím celé dny doma a nejedu ani na nákup a k příbuzenstvu. Prostě mu oznámím, že akce probíhá tehdy, že já jdu a on může taky. Někdy zůstane doma, někdy jde. To, že někde řeknu, že přijdeme, mu nevadí, pokud se mu tam nechce, omluvu mám na starosti já
A k zubaři ho teda radši přinutím lstí než aby byl bez zubů. |
MarMat (+2) | 113943 |
19.6.2012 14:23:01
já ti náhodou rozumím
ten můj k zubaři nechodí, protože je to prý jeho věc. Až mu shnije pusa, tak mu kašičky dělat nebudu. A líbat se s ním taky nehodlám, protože mu z tý pusy táhne (má nějaký zánět pod zubem). Hlavně, že furt chodí a stěžuje si jak ho to bolí a ještě chvilku si bude stěžovat a opravdu ho objednám a dotáhnu ho tam |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.