| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 288  [Dalších 168 >>]
ChemicalJane + 4 86738
19.6.2012 14:05:09
no a má nějaké problémy? netlač na něj, nech to na něm, silou ho tam stejně nedonutíš jít, max ti řekne, že tam byl a že je to v pořádku ~d~
magrata1 95172
19.6.2012 13:55:23
my se s manželem kvůli takovým kravinám neurážíme.
katyn 100343
19.6.2012 13:47:52
Jsou to jeho zuby, i když on tvůj manžel a bez zubů se ti asi líbit nebude :o)
Nechala bych to na něm. U nás je to to samé, manžel se bojí zubaře a pokud "neumírá", nejde tam. Na prevence ani náhodou. Kdysi mu prasknul zub a rozpůlil se, půlka vypadla. To tam šel, zubařka udělala nějako nástavbu, ale vypadlo to, šel tam znovu, opět mu to nedrželo, potřetí už tam nešel, i když to stálo hodně peněz. Jen se ptal, jestli to je vidět, je to zadní zub, a protože je to vidět jen při hodně velkém úsměvu, tak to neřeší.
Kdysi v TV říkal Šmucler, že se hrozně bojí zubaře, a proto se vzorně o svoje zuby stará, aby nemusel k tomu zubaři chodit a řešit nějaké bolestivé neduhy.
magrata1 95172
19.6.2012 13:40:49
Myslím, že když někdo někoho objedná k lékaři, k ničemu ho nenutí. Jen ho postrčí a udělá za něj první krok. Těžko zakladatelka manžela sváže nebo omámí za účelem nedobrovolného ošetření.
magrata1 95172
19.6.2012 13:37:59
U nás většinu věcí řeším já, ale kdyby mi manžel přinesl objednávku třeba k revmatologovi, na ORL, gyndu... Kamkoliv odkládám návštěvu, byla bych ráda, že to už nebudu odkládat.
NovákováM 120401
19.6.2012 13:34:39
tussi, nevím přesně, jak to chodí u lely, tam to takto vyznívá, jakože se postarala sama,

jen na vysvětlenou - u nás tyhle věci prostě řeším já.
Je to po dohodě s manželem, pro něj je to zbytečná starost, tudíž nás na očkování, stejně tak k zubaři atd. prostě objednávám já (máme zubaře, hygienistku i praktika stejné)

Manžela se v podstatě jen ptám, zda se mu to hodí ve stejném termínu. Dětí se neptám vůbec ~;)
Tussi + 3 50048
19.6.2012 13:26:01
Ty jo~e~

Nesnesla bych, kdyby za me me veci resil nekdo jiny, takze to nedelam jinym ani ja. A davani takovych ultimat je uplne pod uroven~Rv

Nemuzes s nim promluvit tak, aby tam sel jeste dobrovolne?
(Napr - muj taky neni ze zubaka 2x unesen, loni, kdyz jsem lezela ve spitale, me prisel navstivit s hubou jak 2, pry Jojo, zajdu k zubari... no za 2 dny uz ani na oko nevidel... tak jsem ho upozornila, ze se stara o dite, a krome spatneho prikladu docela riskuje, ze se nekde slozi s horeckou a kdo se o malou postara pak, no a druhy den prisel, mel zub vytrhnuty, atb a dmul se pychou, jaky je skvely vzorny otec ~;) )
Ink
  • 
19.6.2012 13:24:59
Nebo mu může nechat zuby schválně vypadat a pak jí jistě neuteče.
magrata1 95172
19.6.2012 13:24:45
Lízo, to je ale blbost. Ono mu o život možná jde. Bakterie z dásní zasahují často srdeční sval a mnohdy vedou k infarktu. To není kosmetický problémek, není to pigmentová skvrna nebo pleš. To je dlouhodobě probíhající hnisavý zánět.
..maya.. 86852
19.6.2012 13:22:45
a co řešíš mého muže? já s ním nejsem kvůli zubům ale kvůli jiným hodnotám a navíc má zuby ok..běž raději do stínu~3~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 288  [Dalších 168 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.