| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 288  [Dalších 58 >>]
Marťa11 8076
25.4.2010 13:08:34
Vojtami, koupu je ve 20 hodin cca, malá jde spát, větší si jde ještě v pyžamu něco hrát a já spát nejdu... ale já prostě po 18. hodině už nic nejím... ~d~ pokud tedy nemáme nějaký věčírek apod., ale běžně prostě večer nežeru, jinak bych byla jak balón asi ~t~ takže ve 20. hodin vyčistím a je to ~R^ pak už piju jen vodu
zerat 18305
25.4.2010 11:55:32
Deniso, jasně, určitě bude sprcha lepší než nic! Ale opravdu, co jsme se ptali, tak na vyčištění je prý opravdu slabá. Jj není špatný dávat ústní vodu, ale do Waterpika přece s alkoholem nesmí a Listerine je alkoholové, není?~d~
DENISA 100897
25.4.2010 11:22:52
Jak tak vidim, co dent. hygienista, to jiny nazor. Jeste pred par roky mi doporucovali kartacky, ted zase jet. Ale mozna to nebylo obecne doporuceni, ale jen cilene pro moji situaci. Ja mam na nektere mezery porad kartacky, ale celou pusu s nima proste nezvladnu. Navic mam jet rada proto, ze kdyz do vody pridam trochu Listerinu, tak mam fakt dobry pocit dobre vycistene pusy. Je to moje sokrome doporuceni pro autorku, kazdemu vyhovuje neco jineho a nepopiram, ze nekdy muze byt jet fajn, nekdy jsou to vyhozene penize. Napr. ja ho mam rada, nasim se vali uz nekolik let ve skrince, protoze jsou proste liny ho pouzivat. A ze me ty instrumenty a ta tuna serepeticek na zuby v nasi pidikoupelne vadi, to si pis.
Elois 42064
25.4.2010 10:50:18
já mám např chronický zánět dásní (tudíž počínající paradentozu) už asi 20 let a z pusy mi cítit není... takže bůh ví od čeho to je... to chce fakt doktora...
zerat 18305
25.4.2010 10:41:44
No já celou dobu vycházím z toho, že když se ptá na paradentózu, tak ví, že ji má, ale třeba je jí jen líto zaplatit za hygienistu. ~d~
A jinak zubař nás oba s manžou naučil jak ten drátek dostat i tam, kde se zdá, že fakt místo není a jde to. Já mám moc zubů na malou pusu a k mému údivu už se dostanu všude a nelikviduju při každém čistění kartáček :-)
vojtami 21287
25.4.2010 10:36:12
hm, ale to jen v případě, že už si po koupeli dětí nic do pusy nevezmeš, a jdeš s dětmi spát, ne?
mě jde spát dítě ve 20h.
jinak mezizubní kartáčky jsem pořídila teprve teď, ale stejně se do mezery mezi 6 a 7 zubem nedostanu. ten drátek je prostě tak strašně moc ohebný, že se hned zkroutí. mezeru tam mírnou mám a vím, že se tam kartáček vejde, ale nejsem schopná ho tam prostě dostat. tak používám opět nit
16.5Salám&Lajka14 5453
25.4.2010 10:33:45
Když jsem měla problémy s mrtvým zubem, tak mi pomáhalo vyplachovat si pusu kysličníkem.
vojtami 21287
25.4.2010 10:32:25
souhlasím s Elois. pokud nevíš na 100%, že zápach je způsobený paradontozou, tak zajdi k doktorce. zápach z úst může pocházet i díky onemocnění žaludku
Marťa11 8076
25.4.2010 10:09:45
já mám také 2 velikosti mezizubních, to není takový problém, ne? posadím děti do vany a "jdu na to", celkem mi čištění večer zabere tak 10-12 minut, pak vytáhnu děti z vany, žádný ztrátový čas ~t~
ráno čistím jen kartáčkem, to je fofr...
zerat 18305
25.4.2010 10:07:02
Ještě jednou jsem si přečetla Tvůj příspěvek a ano na masáže prý určitě špatná není, ale mezizub. kartáčky fakt nenahradí-manžel používá dvě velikosti a má na to jen otáčecí držáček (na každém konci jednu velikost); já si mezizubní kartáčky přehazuju a dá se to(ale já nemám paradentózu). Mmch nám voda z trysky neukapává... Jen často nadávám, kolik instrumentů se nám v koupelně "válí" ~q~ ~:-D
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 288  [Dalších 58 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.